Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kochane dzieciaki wszystkiego co najlepsze samych słonecznych dni i codziennej radości oraz mnóstwa prezentów życzy Kamila z Nadią 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Boże jak sie cieszę że już dziś nasze urodziny bo moje dziecko szykuje się do nich od stycznia z mega nasileniem od tygodnia a że siedzimy w domu z zapaleniem płuc to o urodzinach w tydzień słyszałam milion razy.
Bestia dziś od 6.00szykuje obrazki dla gości 😮

• Mamusia
cześć.
Wszystkiego najlepszego dla jubilatów-spoźnione zyczenia bo tel. mi sie zawieszał.
Ja dzisiaj dostałam wezwanie na komisję do ZUSu. Sprawdzaja czy nie mam lewego zwolnienia.
Kajka juz mniej kaszle chcialabym ja sprawdzic u lekarza ale boje sie isc do dzieci chorych. Zadzwonilam do dr i powiedziala ze leki dobre podaje. jak sie pogorszy do mamy sie pokazac.
Przez to lezenie przytylam. Siedze caly czas przed TV i podjadam cukierki i czekolade.
Ja na razie nie mysle o prezencie dla Kajci bo urodziny bedzie miala podczas pobytu w senatorium. Zreszta moj pobyt tam kosztuje 1700 wiec na razie kombinuje zalatwic sobie zapomogę z pracy na ten cel. Przrdstawiciel Solidarności ma mi pomoc napisac podanie ale sie rozchorował i czekam na tel. od niego.
Na szczescie do Zusu mam sie stawic dzien przed wyjazdem. 🙂

• Mamusia
Anka73 no Ty to raczej na facia narzekać nie powinnaś, jak Ci nie pasi to mogę przygarnąć 😉
Bogusia, no zaszalałaś kobieto z tym autem :-D
Nebbia sporo takie sanatorium się ceni, za ile dni 10-14?
U nas życzeniem są rolki i lalki monster haj, więc dam radę :-) cud, że zapomniała o swoim planie zaproszenia połowy przedszkola na urodziny 🤔

• Mamusia
aloha
ja od srody remont kuchni mialam
a w czwartek i piatek nadgodziny dopiero bylam w domu o 17 i co tu kurwa robic
w sobote i niedziele jak mialam wolne to znow chlop w robocie byl do 18, ale ze szwagem kafeki kładałam 😜
reasumujac gdyby nie skat, nadgodziny, zwykla praca to by juz dawno bylo pieknie a tak jak dobrze pojdzie to w srode bedzie pieknie 😉
wlasnie mi sie karnisz montuje
a mi nogi i kregoslup wysiada wiec odpoczywam i pije piwo 😜

a ja dostalam 13tke i sie ciesze, bo ja od razu przełoże na drugie konto i będzie na sierpniową Turcję jak jeszce trochę dozbieram 😉

p.s. nie mam pomysłu na tort dla młodego 😉

blech

• Mamusia
Morphi to jest za 21 dni. za dziewczyny placi NFZ a ja mam nocleg, wyżywienie, klimatyczne i jedna inhalacja dziennie. Najgorzej ze nie daja zwolnienia na dziecko tylko trzeba w pracy brac urlop. Akurat mialam ta operacje to mam zwolnienie do 8.04 a jedziemy 02.04.
Maż jakby chcial dojechac na swieta to musi spac ze mna na tapczaniku i placi 60 zl lub 20 bez wyżywienia. Ja wolałabym nad morze no ale podobno w rymanowie jest duzo jodu. Tylko to coinnegi chodzic na spacery po plazy. Z drugiej strony dziewczyny co roku sa nad morzem a nigdy nie byly w gorach.
wkurzylam sie dzisiaj bo poszlam do lekarza w poradni w szpitalu i przede mna byl jeden facet. czekalismy pol godziny i nikt nie wychodzil z gabinetu potem okazalo sie ze on bez sensu czekal jak dr byla w gabinecie. przez to straciłam godzine

• Mamusia
Hej hej :-)
Drugi dzień a raczej noc zafundowałam sobie 10h snu, więc zregenerowana na maksa jestem i mam mega powera mimo szitowej pogody.
Eee Nebbia jak trzy tygodnie to spoko, szkoda faktycznie że urlop musisz wybrać. Ja wolę góry, więc dla mnie spoko sprawa 😆
Bogusia zamknij Miśka w tapczanie 😉