Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
i wlasnie jak stawiali mnie do pionu to niestety bylam zbyt slaba i krecilo mi sie w glowie,mdlalam ale ja lezalam 7 dni w lozku szpitalnym a potem po operacji 3 dni wiec nie porownuje tego wogole do cesarki 🙂
napewno dziewczyny damy rade,jak zobaczymy te nasze malenstwa to jak najszybciej bedziemy chcialy wstac 🙂

• Mamusia
Spiszę spiszę 🙂

Dziewczyny tak jak mówi Emilka ja też się nie zdziwię jak w marcu będzie jeszcze kilka dzidziusiów!

Iskierka dzięki wielkie za wyczerpujący opis! Pewnie jeszcze niejedno pytanie zadam do piątku.

• Mamusia
Amii- yeah fajnie, ze juz w piatek bedziesz po 😁

Klapi- no ciekawe czy lekarz sie nie pomyli 😉

ja posprztalam chalupke z leksza, pozmywalam i mi zdretwialo udo w lewej nodze heh 🤨

a teraz mezulek poodkurzal i myje podloge na kolanach, fajny widok 😁

• Mamusia
amii 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 ja pierdu, piątek 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 ale czad!!!

kłapoucha 🙂 wizyta udana 🙂

a u mnie, mała coraz lepiej wciska się w kanał, tętno wspaniałe, w jakiejśc 12 stopniowej skali przygotowania do porodu jestem w 5 punkcie, pani dzin stwierdziła że jakieś 10 dni i urodzę 🙂 ale pomimo tego dała jeszcze termin wizyty na 30.03 w razie W (tu chyba też chodziło o L4), zmierzyła mnie tym całym cyrklem i powiedziała że jest bardzo dobrze. Aha brzucholek opuścił się ale jeszcze nie do końca, jeszcze ciut 🙂
i młoda jeszcze zbytnio figluje jak na chęci rodzenia się, podobno przed narodzinami dzidzia ma przestać być aktywna

Michał jest podniecony na maxa, a ja jeszcze bardziej 🙂

u mnie jest problem z tym terminem porodu, z USG z 12 tc to 05.04, z połówkowego 26.03, a z ruchów dziecka 28.03, w każdym razie jest blisko 🙂

Nareszcie mam neta.

Ale wam fajnie. przynajmniej cos wiecie a ja nic. Jutro musze podpytać lekarza. Ale pewnie nie bedzie miał czasu bo i tak sie wciskam miedzy pacjentki 😞 😞 😞

Dobra wiadomośc to taka że najprawdopodobniej tatusko przyjedzie 26. Powiedział ze mam czekac z rodzeniem. To zaciskam uda. Dziewczyny trzymajcie kciuki 😉

Amii gratuluje 🤪 🤪 🤪