Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witam z ranka 🙂

śniadanko wszamane 🙂 pranie wstawione więc mogę do was wpaść i poczytać 🙂 🙂

Monia, Ami trzymam kciuki 🙂 🙂 ale wam zazdroszcze 🙂

ja tez juz bym chciała urodzić bo z jedne strony mam już dość tych bóli, jak nie zawroty głowy to drętwienie w nogach... 😠

ale i tak jest ok - 8 miesiecy było bezbolesnych wiec w sumie nie ma co narzekać.

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja tez juz jedno pranko wstawione 🙂 kusi mnie takze sciagniecie firanek i zaslonek i wiem ze jestem sama w stanie umyc okna ale obawiam sie zadymy jaka moze miec miejsce po fakcie, no ale ilez mozna z drugiej strony sie prosic o pomoc faceta nie? ilonka ja na gwalcicielke juz sie nie pisze, lepiej mi wychodzi byc ofiara bo tylko leze w bezruchu i stekam:P

• Mamusia
Czesc i czolem 🙂

... pol nocy nie przespalam ...
a to o Amii myslalam, a to o Moni ...
a to o mojej Malej, ze jakos dziwnie na USG wygladala 🤔
az dopytywalam lekarza czy te wielkie usta na Mika Jagera to ok sa 😉 ech ... jeszcze sie nie urodzila a ja juz sie zamartwiam o jej zdrowie ...

... przed chwila kurier zadzwonil, ze wozek niebawem przywiezie 🤪 🤪 🤪 wiec czekam 😎

Sztunia Maz dzisiaj wytnie kawalek tego filmiku gdzie Mala sika - moze uda sie wkleic ...
to pokaze jak Mala pieknie Rodzicow potraktowala 😉

... dzis piore tetre i juz sie po prostu prasowania nie moge doczekac 🤢

• Mamusia
aaaaaaaaaaale mam lenia 🙂 i jeszcze siersciuch mi nie pomaga bo legł koło mnie na łóżku....a to nie zachęca...

Agatta i Ilonka zazdroszcze wam , ja to juz nie pamietam jak to jest poszaleć w łóżeczku 😞 🥴

Dziewuszki Wam naprawdę tą tetrę tak ciężko się prasuje?? Ja do mojej to się tak właśnie nastawiłam że będzie ciężko a to poszło nawet nie wiem kiedy.

• Mamusia
a ja sie ciesze bo tetre zakupila nam tesciowa razem z flanela i ubranka i gabke do wanienki wiec chyba da mi juz wyprane i wyprasowane nie? ja na wszelki wypadek kupilam sobie tylko jedna sztuke flanelki i teterki coby miec nawet do szpitala pod reka.wiec z prasowaniem poszlo mi blyskawicznie:P

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂

Wpadłam jeszcze na chwilkę się przywitać, szykuję się, na 12 mam być w szpitalu. Mam takiego stresa, że brak słów...

Jestem już bez leków, skurcze mam.

Nie spałam prawie całą noc i w dodatku śniło mi się, że urodziłam chłopca:P

Monia trzymaj się tam!

Dziewczyny dam któreś znać, numery spisane.

Proszę jak któraś zacznie się rozpakowywać lub Monia urodzi to też dajcie mi znać na komórkę, podałam w tabelce.

Pozdrawiam i trzymajcie kciuki!

Buziole :*

Amii będzie dobrze 🙂 my wszytskie chyba stresujemy się z Tobą bo dawno takiego ruchu nie było na brzuszku z samego rana 🙂 Trzymam kciuki za Ciebie i Małą.
Na bnk będziesz poinformowana co tam u nas się dzieje 🙂 codziennie któraś z nas zda Ci relację 😉

Agatta moja ważyła w 35t 2383g 🤪 matko Kochana normalnie teraz sobie uświadomiłam że to słonik mały 🙂

• Mamusia
Cześć Kobietki!!!

Widzę, że oblegacie forum od samego rana 🙂 Ja właśnie wybieram sie do moich Kruszynek 🙃 Juz nie moge sie doczekać!!! Dziś caaaaały dzień będe siedzieć w szpitalu... Ale dla Dzieciaków wszystko 🙂

Aha, kiedys poruszyłyście temat podpasek po porodzie. polecam Tena Lady, oczywiście te większe (lub największe). Przyznam szczerze, że wypróbowałam już chyba z 5 rodzajów i w nich jest najlepszy komfort (jeśli można to wogóle komfortem nazwać 🙂 ) Wspominam, bo zaczynacie sie już pomału wypakowywać 🙂

Amii
nie stresuj się!!! Cesarka to naprawde nic strasznego!!! Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno!!!

Pozdrawiam i miłego dnia!!!