Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Głodomory.
Wróciłam z zakupów.
Dużo warzyw kupiłam gdyż odkryłam skokwirówke. a ja uwielbiam sok np. z marchewki.

Kupiłam kalendarz:http://merlin.pl/Ciaza-tydzien-po-tygodniu_Muza,images_big,11,978-83-7495-659-8.jpg

Super- bo już się gubie w tych wizytach, badaniach itd.

Ochronić krocze można. Potrzeba tylko dobrej połoznej!

• Mamusia
Basik to wynika, że ja mam na chłopca...tylko po co mi te mandarynki na dziewczynkę do tego? 😉

a dzisiaj miałam nowość na obiad 🙂 wypróbowałam prosty przepis na pierś z indyka i wyszła pyszna 🙂
oto on:

pierś nacinamy tak, jakbyśmy ją mieli przekroić na dwa plasterki i smarujemy grubo Filadelfią czosnkową z ziołami, potem zamykamy i zawijamy w plaster chudego boczku i do piekarnika na ok godzinkę na 200 stopni.

ja robiłam w rynience i przykryłam folią aluminiową, więc generalnie bardziej się ta pierś ugotowała niż upiekła 😉 ale i tak była smaczna hihihi

nie minie godzinka i znów powędruję do kuchni...dzidzia w ojca z apetytem rośnie :whistle:

• Mamusia
jak następnym razem zrobię, to dam spróbować 😁
dziewczyny na pewno robią coś innego niż siedzenie na forum 😉
kurcze, czasami czuję się wycięta z rzeczywistości. pewnie dlatego, że nie mamy telewizora, chociaż, muszę się przyznać, nie żałuję jakoś 😉

czy wy też macie częste bóle głowy? jakoś od tygodnia mnie męczą...nie są powalająco silne, ale wystarczająco czasami, żeby mnie zniechęcić do czegokolwiek :/