Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jak bedę miała chwilkę wlkeję zdjęcie. Muszę Wam napisać że umęczyłam się jak nigdy... ale warto było. Skurcze zaczeły się około 3 w nocy, do szpitala pojechałam po 6 jak już były co 7 minut. Mala przyszła na świat o 16.14. 😎

• Mamusia
suanach - przyjmij GRATULACJE !

ja tez chce juz rodzic, zwlaszcza ze juz 8 dni po term. jestem . ale juz o tym pisalam 🙂

bylam na spacerze, zaszlam do sklepu, kupilam torrrbe chipsow crunchips pieczone zeberka. a co tam 😜 raz na jakis czas mozna

• Mamusia
IRYSKU i SUANACH - wielkie gratulacje dla kolejnych mamusiek!!!
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Agatta - śliczne łóżeczko, dla prawdziwej królewny 😜

Anka73 - fota stylowa, nieżle wyglądasz 😉

Fajnie było mieć taki duży brzuch 🙂 przynajmniej był jędrny. Teraz mam brzuch jak w szóstym miesiącu, ale w dotyku jest paskudny - galareta..... fuuu, aż nieprzyjemnie się smaruje kremem 😞

• Mamusia
MadzikM napisał(a):
(...)

MAYGIRL TRZYMAM KCIUKI,ZA DOMINICZKA ZEBY ZDECYDWOWAL SIE W KONCU WYSKOCZYC!!!!!!
A co lekarz ci mowil? Jest juz jakis plan wywolania czy cesraki? Bo 8 dni to juz sporo.

a powiedział, że 10 dnia po terminie to wypisuje mi skierowanie do szpitala i jade z torbą i czekam na poród. 10 dzień po terminie bedzie w sumie w niedziele. Ale cos czuje, ze wyląduje juz w ten weekend. Masz racje, 8 dni po term. to juz sporo. Trzeba w szpitalu pobadac wszytsko czy OKI.

no i rowniez dołaczam się do gratulacji dla IRYSKA 🙂
powoli się wszystkie 'rozpakujemy' 🙂 . Moze nast. bede ja? 😜 JA JUZ POWINNAM

• Mamusia
gratulacje dla kolejnej mamuski 😘
iskra dla mnie szczerze powiedziawszy to mala roznica pomiedzy 1 a 2 pampersow te 2 sa wyzsze w stanie i jak naciagne malemu na plecki to mam pewnosc ze sie nie pozalewa podczas snu, ja nie wiem jak on tego pindola tam sobie uklada 🤢
jeju jak ja chce juz ladnej pogody i wyjscia poza dom, takie siedzenie w domu to kara, a polozna na wizycie powiedziala ze do spacerow jeszcze daleko 🥴