Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
z imionami tak jest jednym sie podobaja innym nie, i dzięki bogu bo jakby było inaczej to każdy by miał na imię Hela na przykład i to dopiero byłby przypał 🙂 najważniejsze jest to że rodzicom sie podoba, a reszta niech wyraża swoje cudowne i błyskotliwe opinie 🙂

mnie np rozbraja brat Michała, debil niestety chyba nie potrafi zapamietac że nasze dziecko ma na imię Maja i mówi do niej Oliwka, Małgosia, i inne no krew mnie zalewa

• Mamusia
Kazde imie ma swoj urok-jednym sie podobaja innym Nie stad tyle imion a nie dwa 🙂 🙂
my postanowilismy dac na imie MICHELLE u mnie tez neguja,ze nie po polsku,ze cuduje ale mam to w dupie-nam sie podoba i to najwazniejsze-nasza sprawa wszystkim sie nie dogodzi 🙂 🙂
nawet gdybysmy Jozefa nazwali to JOZKA tez fajnie by brzmialo 😁 😁
najwazniejsza jest milosc a nie imie 🙂 jakiekolwiek by nie bylo do dziecka i tak bedzie pasowac 🙂 🙂

• Mamusia
hallo Iskra daj sobie troszke czasu-zobacz ile miesiecy zbieralas te wage na plus a jestes dopiero 2 tyg po porodzie-nic odrazu 🙂

a co do wagi myslalam,ze moja stoi a tu masz ci babo placek-zwazylam sie 67,700 waze 😁
to 17,7 na plusie 😁 😁
nie jest tak zle,myslalam,ze bedzie gorzej 🙂

• Mamusia
U mnie z imionami było tak: 🙂
Ja wybrałam Gabrysię (drugie miało być Hania...). Mój wybrał Nikolę. U mnie w domu Gabrysia spodobała się wszystkim, Nikola wogóle, a u Mojego na odwrót 🙂
Ale teraz to bez znaczenia 🙂 Oba podobają się wszystkim 🙂

• Mamusia
siemka laski!!

probuje was doczytac..ale tyle tego..ja jakos nie mialam sily siedziec na necie w week,bylam zaabsorbowana córką,a jak spała to probowalam ogarnac mieszkanie..

Iskra, co Ty gadasz? pisalam ci ze laska z Ciebie "nebeska", po dwójce dzieci..masz sie czym szczycic... 🙂

Polecam duszenie ;-) Pod warunkiem że można i jest ochota.
Czary mogę rzucić ale nie wiem czy zadziałają bo sił mam mniej z niedosypiania.

Dzieciaczki rodzić się dzisiaj ekspresowo i bezbólowo 😁 Taka ładna dzisiaj pogoda :-P