Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam mamusie i prześliczne dzidziusie my cały czas na dworze spacerujemy nie wiadomo w końcu ile tej pogody nam zostało 🙂oby słoneczko już na stałe sobie o nas przypomniało.Ania dzidek śliczny zresztą po co się powtarzać skoro nasze są najcudowniejsze na świecie 😁 😁 😁
Arunia też należy do wyjątków bo w gondoli kolce w tyłek wbijają albo nie wiem co robi drzemie się z 15-20 minut i przewraca oczkami nie myśląc o spaniu wcale ale jak mamutek weźmie na rączki to mordka się śmieje pije jak smok wawelski dzisiaj oprócz normalnych porcji mleczka wypił jeszcze w sumie 250 herbatki i wody.W Boże ciało wróciła moja mama i od razu zaczęła gderać że za zimno mu jest ze jest jeszcze malutki a jak dzisiaj ubrałam mu koszulkę i spodenki i skarpetusie to stwierdziła że jestem nie poważna i mam go przykryć owszem nakryłam go pieluszką jak zasnął i tyle.Dobrze że ja nie mam teściowej za to moja mama budzi we mnie taki sam agresor jak w was teściowe.
Jak widzę u części już po imprezie chrzcinowej a u nad dopiero w październiku bo wtedy wraca moja chrześnica która będzie chrzestną Areczka.
Ale się rozpisałam życzę spokojnej nocy

• Mamusia
A my weka zaliczyliśmy na działce u moich rodziców. Mała super się spisała, dziadkowie również, dzisiaj to już tak przetleniona była, że non stop kimała, jadła i srała 😁 😁 😁
obawiałam się trochę nocy w nowym miejscu i niepotrzebnie, kimono od 22 do 5 czyli standard, cycek i znowu kima 🙂
Mimo upałów lekko jej nie ubierałam, bo działka jest nad wodą i zawiewało 🤢

• Mamusia
czesc 😘
anka jesteś niesamowita 😘 twoje oczko dojrzy każdy szczegół rzeczywiście literka "i" ma adhd 😁
wczoraj na sam koniec dnia odwiedzili nas teście szkoda mi psuc nastroj poczatkowo tygodniowy wiec juz nic więcej nie pisze 🤢ogarniam siebie dom dziecko i zmykam do rodzicow do ogrodu u nas w domu prawie 30 stopni cycki to mi sie zaraz rozplyna nie wiem jak my przetrwamy wakacje ale nie stekam na pogode bo to i tak lepeij jak poprzednie tygodnie deszczowe.
udanego dzionka i calego tygodnia.
ja w sobote mam cholernie ciezki egzamin wiec tydzien zleci mi na nauce 😠

• Mamusia
dzien dobry
no crazy frog mnie powalił na kolana, ja się czasem smieje z Majki ze wyglada jak zaba szerokoustna 🙂
asienka tylko ten krem w aptece kupisz 🙂
moniadad ja nie chrzciłam ja crzestna byłam 🙂

młoda juz nie spi od 6.00, litosci!!! ale jak tylko zrobi pierwsza drzemke i wstanie to smarujemy sie filtrami i wyruszamy na włóczege
plecy mi wysiadaja, na wysokosci stanika ból nie do wytrzymania 😞

• Mamusia
Witam 🙂
ja też dziś rano obejrzałam Majkę; faktycznie - wyjechali po nią jakby umierała co najmniej a nie rodziła 🥴 Wkurza mnie traktowanie rodzących w szpitalach jak chorych i wymagających wielu interwencji medycznych....
Jak tu rodzić w takich warunkach!

Chustowe dziewczyny, jak wy to robicie że tak sobie lajtowo przechodzicie z wózka do chusty na spacerze? Ja ciągle niezdarnie wiążę i to przed lustrem i jakoś nie wyobrażam sobie tak sama zawiązać na ławeczce w parku. Może to kwestia praktyki, bo za rzadko wiążę w domu?
Nawet zabrałam chustę w sobotę na zakupy, bo intuicja podpowiadała że tak będzie da młodego lepiej, ale jej w końcu nie zawiązałam 😞 No i maluch męczył się w foteliku (głównie płakał 😞 )