Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A jak z jedzeniem waszych maluszków? Michałek od wczoraj nie je jak wcześniej. zjadał zazwyczaj 90-120 ml a teraz to ledwo 60 wcisnał. Pewnie to ta temperatura bo marudzi przy tym okropnie.

Wcielo mi posta 😠
Michałek jak wytrzyma 2 godziny to cud. Ale musi nadrobić wagę. Chyba zaczne mu dawać mniej a częściej. Szkoda mi tyle mleka wylewać.
Z moim własnym to jakaś masakra. Odciągnęłam ledwo 50 ml i to po kilku godzinach. A dwa dni temu 130 ml po jakiś 6 lub 8. Tragedia. Szkoda że trace pokarm bo malutki lubi się przyssać i wtedy ładnie zasypia.

• Mamusia
od wczoraj walcze z zapaleniem piersi, wieczorem poczulam ze mnie kosci bola i piers, a dzis chodze z kapusta w staniku, mam stan podgoraczkowy 😞

zdrzemnelam sie pare minut, jak jeszcze tesciowa w domu byla, a teraz zostalam sama z malym, dobrze ze juz mi troche lepiej, ale i tak podniesienie go lub stanie prz przewijaku jest trudne.

Bogusia a robilas badania malemu, mojej kolezanki dziecko nie przybieralo na wadze i sie okazalo ze ma problemy z tarczyca.

maly teraz probuje usnac mi na kolanach i sie smieje, no i kapieli dzis nie bedzie bo nie dam rady, a maz na nocce 🥴

• Mamusia
ehhh..moja kalina dopiero zasneła..tzn mam nadzieje,wsadzilam do lozeczka i az boje sie tam zajrzec czy faktycznie spi..ale poki co cisza,zadnych jęczków...ale dzien ciezki byl,na cycku chyba co godzina byla i nic snu po tym..czyzby nie bylo czym sie najesc??i nie dalam jeszcze lakcidu,bo nie chce tak wszystkiego naraz..z espumisanem..przebudzi sie pewnie kolo 23ej to podam tylko jak jak to w proszku w tej ampulce.. 🤢

• Mamusia
Witajcie kochane, ja dziś dzień w pracy. Zanim pójde to przezywam że małej nie zostawie bo kocham ponad zycie ale jak sie wyrwe na szpilce i białej koszuli to mam wrażenie że to inny swiat.. ech kobieta zmienna jest.
Mała wróciła z zielonej kupy na musztardówe 2 razy dziennie po powrocie na bebilon HA- nie wiem czy to wynik że źle toleruje zwykłe mleko -ale experymentować nie zmierzam 🥴
Mój wcześniak ma już 5700 kg i rozmiar 68 😲 Dziś po kapaniu chciałam ją ubrać w ulubione śpoioszki 62 i ni dy rady 😜
Padam na ryjek więc zakładam spać....