Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
aloha
zamienilam sie z kumpela, ktora robi badania okresowe i zamiast skonczyc o 12 to ide prawie na 12 do pracy, ale luz mam czas spedzic ranek z moimi mezczyznami 😁

butki super- szkoda ze tylko dla dziewczynki takie fajne sa, dla chlopcow wybor mizerny 🤢

milego slonecznego dnia 🙂

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
słoneczko świeci
pospałam jak bak, do 8.30 noc fajna pomimo że łysy zaglądał nam do sypialni i w oczy walił 🙂

czekam na kuzynkę przyjdzie z mała nataszką, to laski figlować bedą

aha wczoraj byłam w lumpie wydałam 180 zł i znowu prawie wszystko na Majkę, kupiłam płaszczyk dla niej z Gapa piękny tylko taki na styk, jak wyschnie to zrobię Wam aż fotkę bo napatrzeć się na niego nie mogę 🙂

no i może uraczę Was wkońcu fotką mojgo brzucha 🙂 haha

• Mamusia
Oj piękny dzionek,

Rozrabiaka wybył z babcią na spacer.
A ja w tym czasie ogarnelam chalupke.
Jeszcze zostalo prasowanie ale niestety na to juz checi brak.

Wogole mam lenia i nic mi sie nie chce.
Do tego te mdlosci blee.
Najchetniej to zywilabym sie tylko owocami i jogurtami na nic nnego patrzec nie mogę.
Pocieszam sie ze jeszcze troche i to minie.

• Mamusia
hej!

Xa nie chce mi zasnąć a już ledwo przytomny!

Moje dziecko dzisiaj przeszło samego siebie.
Wchodzę rano do niego do pokoju i widzę, że ściągnął sobie
spodenki od piżamy i zdjął pieluchę z wielką kupą!
Pielucha była rzucona na dywan (na szczęście czystą stroną).
Stoję i nie wierzę, że nie wysmarował mi ściany tą kupą,
że na dywan upadło dobrą stroną i że sam nie jest cały w kupie.
Jedyne co się pobrudziło to prześcieradełko.

Chorowitkom zdrówka 😘..ja też z katarem ciągle chodzę

Klapi, butki fajne.
Potwierdzam słowa Iryska, nie ma dla chłopców takiego wyboru.

Miłego dnia, pogoda u nas piękna! 🤪

hejo 🙂

a ja dziś spałam w najlepsze a tu domofon dzwoni zerwaliśmy się z Jackiem na równe nogi kto nam po nocy dzwoni domofonem a to ja zaspałam ☺️ 😮 zapomniałam włączyć budzik...no i musze się pochwalić że Lenka całą noc spała znów sama w swoim łóżeczku i spała by dalej gdyby właśnie nie ten domofon 😉 ale teraz śpiochają dwie ropuszki a ja biorę się za obiad bo potem wybywamy na miasto jak Nadinka pojedzie do domu...

co do butków są ładne 🙂 ale my nie kupujemy po kimś jakoś tak mnie to brzydzi a i stopa się teraz kształtuje więc mamy niedużo ( chociaż Lenka ma więcej od nas 😉)

Kasiak no jeszcze chwilka tylko kilka tygodniu i mdłości precz 😉

Sztunia zapodaj zapodaj zdjęcia bo u nas w lumpkach bieda albo trzeba mieć układy ze sprzedającymi 😉

Kahna bo XA to czyścioszek 😉

Ja nadal kaszlę bolą mnie płuca 🤢 i to mnie martwi ale ze mnie jest alergik na taką pogodę więc może to dlatego

zaczynam brac tabletki anty....mam stresa że utyje i zanim wezmę jedną to odrazu wskakuję na wage i tak co tydzień będę się ważyć by kontrolować w razie czego bo ja nie chcę wyglądać tak jak w ciąży wyglądałam . ZNACIE MOŻE TABLETKI MIDIANA odpowiednik YASMINE

• Mamusia
Hej
Morf wpadaj na piwko do mnie pręciutko!

Sztunia i inne cięzarówki jakby wam czegos brakowało to piszcie maila [email protected] bo ja zostałam z multumem towaru dla dzieciorów bodziaki pajace itp! Ale tez na starsze mam.
moge porobic foty tylko piszcie co wam potrzebne. ceny hurtowe.

nase buty: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dziewczęce/buty-dzieciece/00006001018687/półbuty%20dziecięce.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=dziewcz%19ce/buty-dzieciece/buty-dzieci%19ce-p%F3%42buty

Agata wiesz że cie uwielbiam! Z maitehjem spoko 🙂

tez mam milion rzeczy do zrobienia nie wiem skad.

Hania wagaruje od zlobka, choruty og połowy sierpnia!

• Mamusia
co do butów allegrowyc to był żart mam nadzieje ze nie wziełyscie tego na powiaznie,poprostu sie dziwie jak takie zdzierusy mozna wystawiac.

a w butach chodzimy po znajomych dzieciakach. żadnyc koślawych nigdy nie dostalismy 🙂 tak wiec zawsze jaie sporzadne nowe a reszta po kolegach. buty dobrane do pogody i stoju maja byc 🙂

Klapi a ja wciąż czekam na zupke z cukini 😉

powiedz mi jak HA reaguje po pieczarkach nic jej nie jest?? żadnych wzdęć czy cos w tym stylu.

Klapi dlatego napisałam tylko że buty ładne 😉 bo śliczne mi przez klawiaturę nie przeszło 😉

a co masz z ubranek fajnego?? mnie to bluzeczki jakieś super interesują dla Lenki...jak masz czas to cyknij foty no i napisz co się stało że BABALUT znikł...nie ukrywaj tej tajemnicy przed nami 😉

• Mamusia
była u mnie kuzynka aż 3h, szok, bo my w sumie nie mamy o czym gadać, hehe to znaczy jak małe byłyśmy to papuzi nie rozłączki a teraz taki mruk się z niej zrobił a tu proszę 🙂

zrobię fotę niebawem, bo własnie chachar w łóżeczku już lezy tylko ogarnę obiad i pstrykam 🙂