Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
po robocie

moi wlasnie pojechali przeglad auta zrobic
a pozniej na Placyk
bo LOla dzisiaj pol dnia w aucie
drugie pol w magazynie
Kobita ciezko pracujaca 🙂
no to chociaz teraz sobie polata ...

klapi ja tez bym pod drzwiami stala
i ryczala pewnie heh 🙂
a tak w ogole to jaka Ty zdolnas 🙂
Hanuta ostatnio uchichrana na wszystkich fotach
i te loki z tylu - no nie moge jaki czad ! 😁

my tez wazymy 10,5
i to juz od jakiegos dluzszego czasu
nie tyjemy, nie chudniemy
takze chyba spoko

vit D nie wiem, narazie nie podaje, przy okazji zapytam lekarki co i jak

my po placu, Lenka poznała koleżankę o 8 dni od siebie starszą 🙂 grasowały na ślizgawce 🙂 i muszę powiedzieć że to moje dziecko jakieś takie do przodu z rozwojem jakaś taka bardziej łobuziara 🤢 Oliwka wszytsko ostrożnie a Lena jak wariat latała i nie patrzyła na nic czy spadnie czy się przewróci nic ją nie ruszało. Zresztą Oliwka była z dziadkami i ciągle mi się na ręce pchała 🙂 więc chyba w moim życiorysie już na zawsze będzie NIANIA 😉

jak wracaliśmy Lenka stanęła koło zakochanych nastolatków ubrała sobie kaptur na głowę i udaje że jej nie ma 🙂 umieraliśmy ze śmiechu 🙂 a potem mówi do nich NARA i poszła sobie 🙂

Dobri weczer
Miś nawet 5 słów nie mówi.
Jeszcze sie w życiu od niego nasłucham.
Co do włażenia na parapet to ten cwaniak podstawił sobie jakiś czas temu poduszkę koło stolika no i wlazł po niej na niego i dalej to już na parapet próbował, ale że bardzo waski i nie dał rady to gapił się przez okno.
U Misia z wagą to szał jest teraz znów mu mega pućki wylazły i widze że przytył od wizyty w przychodni. Zważyłam go na łazienkowej wadze i wyszło 15!!! kg 🤢 🤨
Nic dziwnego że nam wózek trzeszczy. Trzeba jakąś parasolke zakupić. Jak zwykle wszystko zwala się na jeden raz. Ech...
A i lekarka nic nie wspominała o wit D 🤔

• Mamusia
aloha
wczoraj umieralam w lozku po pracy, wzielam Fervex i nie wiem nawet kiedy maz mlodego wykapal, ja dzis czuje sie lepiej, ale za to Iggi chyba cos ode mnie podlapal bo ma lzawe oczy i katar 🤢

a tak poza tym mam siate ciuchow dla siebie, ciotka meza dostala po jakiejs mlodej lasce co siedzi teraz w Hiszpani i nie zamierza wrocic do Polandii 🙂 a ze wszystko na mnie pasowalo, to tylko przeprac mi pozostalo i chadzac na randki 🙂

co do wit. D- ostatnio wlasnie o tym pisalam, ze mi lekarka kazala podawac, ale ja tego nie robie, bo Iggi pije MM. i je duzo nabialu, a do centrum matki polki trafia coraz wiecej dzieci przewitaminozowanych wit. D, tak gdzis ostatnio czytalam 🤢

klapi- pudlo pirwsza klasa!

• Mamusia
Jak są krosty na języku to znaczy że ktoś obgaduje 🙂
Nadia bidulka padła bez kąpieli sama kocyk zatargała do pokoju i położyła się na łożku i tak zasnęła..........moja myszka malutka biduleńka 🤨złobkowi do końca tygodnia mówimy NIE .....mamusia się sklonuje ale co tam dam radę 😉

• Mamusia
MM na noc a krowie na sniadanie i w złobku daja.

Najwiecej wit D maja Ryby. A my dużo wciągamy.

jeżeli kiedy kolwiek ktos wam zafunduje albo dopłaci za masaż bańka chińska to nigdy w zyciu sie nie zgódzcie. nogi mnie tak bolą i jakies siniory mi wyszły. Tzn masazysta mowil ze tak moze byc ale az TAK!!!!!

• Mamusia
Czołem 🙂

Gu też już chory, ale i tak nieźle długo wytrzymał, chodził do żłobka od początku września 😉
Od dzisiaj do końca tygodni małżonek z młodym kiblują w domu.

O wit D nie mam swojej opinii.
Jak byliśmy z Gu z CZD to dostaliśmy opier za dawanie latem, ale jesienią kazali znowu podawać.

W pracy lipa
Ale byłam u fryzjera i nastrój chwilowo naprawiony 😉

Dobranoc

Siemka 😉

noc masakra...Lenka przesypiała całe noce u siebie ale jak się obudziła Jacek zaczął ją zabierać do nas i dzisiaj wyła chyba z godzinę bo chciała do nas aż na końcu zmiękłam i ją zabrałam 😠 😠 😠