Ale mi sie teraz nudzi...
Posprzatalam kuchnie przed chwila bo nie moglam ulezec a teraz chce obiad ugotowac a nie mam z czego bo lodowka prawie pusta a maz mi klucze zabral zebym z domu nie wychodzila... :/
I do 15 bede musiala glodowac 😞 (sernika juz mam dosc wiec chocbym miala z glodu umrzec to nie rusze)
Postaram się nie wychodzić z domu i nie mieć z siostra i młodym styczności. Przeczytałam , że najgorsze jest ryzyko mania rożyczki w 1 trymestrze, a zwłaszcza w pierwszych 8 tyg. od 12 do 16 tyg zakażenie płodu rożyczką spada o połowę- ufff.
Co do włosow, ja farbowałam 2 tyg temu i już mam odrosty 😞 jest tu ktoś kto na blond pasemka albo blond się farbuje?
Hej! Na jakie zajęcia dodatkowe chodzą Wasze 9-10 latki? Nie chodzi mi stricte o naukę np.angielskiego czy programowania, bardziej o miejsce gdzie można poznać nowych kolegów i koleżanki, jest czas na interakcje lub współpracę w grupie. Bardziej relaks,
zabawa, niż zdobywanie nowych umiejętności. Mam nadzieję, że rozumiecie o czym myślę
Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post
Rekomendowane odpowiedzi
Sztunia
love
Posprzatalam kuchnie przed chwila bo nie moglam ulezec a teraz chce obiad ugotowac a nie mam z czego bo lodowka prawie pusta a maz mi klucze zabral zebym z domu nie wychodzila... :/
I do 15 bede musiala glodowac 😞 (sernika juz mam dosc wiec chocbym miala z glodu umrzec to nie rusze)
obdarzona
Co do włosow, ja farbowałam 2 tyg temu i już mam odrosty 😞
jest tu ktoś kto na blond pasemka albo blond się farbuje?