Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja na swoim bylam niczego nie swiadoma i sie bawilam 🙂)) hehe calkiem dobrze nawet... moze pijana nie bylam bo chyba nie wypadalo ale bylo wesolo 😁

obdarzona mimo wsyztsko lepiej w ogole nie zachorowac...;/ ja tam bym sie bala...
samej grypy sie boje a rozyczka to tym bardziej..
ja nigdy na zadne zakazne nie chorowalam i mam nadzieje ze nie dojdzie do tego!

• Mamusia
ja mam takie mysie blondki naturalne a farbuje na jasniejsze, i nawet umnie ten odrost w oczy się nie rzuca, wytrzymałam od połowy lipca, no ale przychodzi taki moment że zaczynam wyglądąc tragicznie i trochę specjalnie przedłuzałam żeby na wesele mieć w miare świeże

• Mamusia
No moze lepiej jak przed weselem pofarbujesz. Świeżej na pewno będzie. Ja ostatnio przed moim weselem chyba farbowalam ;/ Jakos tak.. chyba ze sie myle co bardzo mozliwe.

Właśnie zeszłam z wagi.... I waga podskoczyła do 49.5 kg.
Waga wyjściowa to 48 kg, potem spadła do 44 kg a teraz już 49.5... Jestem w szoku... ciekawe jaka jest najwyższa z mozliwych 😁

• Mamusia
love napisał(a):
Ale mi sie teraz nudzi...
Posprzatalam kuchnie przed chwila bo nie moglam ulezec a teraz chce obiad ugotowac a nie mam z czego bo lodowka prawie pusta a maz mi klucze zabral zebym z domu nie wychodzila... :/
I do 15 bede musiala glodowac 😞 (sernika juz mam dosc wiec chocbym miala z glodu umrzec to nie rusze)

To dzwon na pały...,ze maz cie wiezi w domu 🙂

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
wyjęłam suknie z pralki jest czyściusia i wogóle się nie pomieło, super dziekuje bogu że nie wpadłam na pomysł oddania jej do pralni bo bym tylko kase straciła, nawet na dole się wyprała po plenerze a tosię mężuś przestraszy jak kieckę zobaczy hahahhaha

Fotke mu zrob 😮

• Mamusia
hehe Love a mi też rosną szybko włosy teraz ale tez i wypadają:/
każde odrostu są dobijające.
Co do wagi, byłam dziś ważona przez położną:P od 22 sierpnia przytyłam 1 kg i 700 g 😜 nie wiem, czy cieszyć się, czy też płakać 🥴
Sztunia, suknia piękna, właśnie chciałam taką, ale za nim ja ślub wezmę to będzie niemodna.:/
hm.. chyba miałam coś jeszcze napisać odnośnie was, ale idę spać:P 😘

• Mamusia
love napisał(a):
ja w sumie mozna powiedziec ze na plus juz mam 5.5 kg.. ;/
Kladz sie... ja leze i leze.. czekam na meza bo mi sie pusto juz w zoladku robi... 😉) juz kurczaka chyba nie zrobie... zyje tylko nadzieja ze cos przywiezie dobrego na obiad 😁

Ja byłam po gruszki.Teraz sie zajadam 😜

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
ja chciałabym tak max z 15 przytyć jak z Mają a możeby się mniej dało tylko że ja tak lubię jeść a w ciązy mam mniejsze wyrzuty sumienia, bo tak to zawsze sie ograniczam

ile przytyjemy tyle bedzie...wazne,ze dziecko bedzie zdrowe.Mnie odrzucilo od slodyczy....batonik juz od obiadu lezy przed nosem-piesek go dostanie.Dziwne...szczegolnie czekolady nie umiem jeść 😉