Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehe 🙂) u mnie co drugi dzień muszą być zakupy takie co normalnie raz na tydzien byly robione...
Moze nie zdrowo przytyc ale tez nie zdrowo odmawiac sobie albo odchudzac sie w ciazy. Ja jednak wole ta pierwsza opcje nawet jakbym miala potem schodzic do swojej wagi 3 lata 😁

• Mamusia
love napisał(a):
hehe 🙂) u mnie co drugi dzień muszą być zakupy takie co normalnie raz na tydzien byly robione...
Moze nie zdrowo przytyc ale tez nie zdrowo odmawiac sobie albo odchudzac sie w ciazy. Ja jednak wole ta pierwsza opcje nawet jakbym miala potem schodzic do swojej wagi 3 lata 😁

3 lata?Jak dwója zacznie biegac to j est jakis roczek.....a wiec licz na wczesniejsza diete cud 🤪Jedno w lewo drugie w prawo poleci 😁I mama będzie miec ruch,który jest lepszy niz diety 😉

• Mamusia
Mi to już piersi 2 rozmiary urosły. No i w biodra też idzie.
Ja juz po obiedzie. Jak moj wrocil to poszlam tylko po warzywa i filety z kurczaka i zrobilam danie typu paela 🙂) Ale za ostre mi wyszlo i to duzo za ostre.
teraz sobie odpoczne... tu to widze ze wsyztskie spią!

• Mamusia
Hej Aga 😁 😘
Kurde:/ wam to rosną teraz cycki a mi nie! troche mam większe ale żeby o jakieś rozmiary to nie widzę. Ale pewnie jak mi przed porodem przywali w cyckonosz to nawet namiot będzie na cycki za mały 🤨

Właśnie, Izunia Ty już masz piżamę i szlafrok, a ja nie! mam tylko jakieś szmatki co w nich śpię, a w sklepach jak się pytam o piżamę ciążową i najlepiej na porodowkę, to one już się uśmiechają, że ze mnie zedrą i prowadzą mnie do tych drogich z bawełny itd.
A na allegro są widziałam po 30 zł a nawet po 18 😁 ja chcę mieć już niedługo piżamę taką i szlafrok i papućki 🙂
Love Ty żarłoczna kobieto! też tak chcę, mi mama wydziela szczerze mowiąc.:/ jak jej dziś powiedziałam że przytyła 1kg i 700 g to była oburzona. Ona nie czai tego, że w ciąży w 2 trym zdrowa kobitka tyje 2 kg na miesiąc- tak czytałam w necie 😎

Rozpisałyście się baby strasznie! Nie będę nadrabiać, bo zaraz mam gości i wpadłam tylko na chwilkę, żebyście nie zapomniały o moim istnieniu 😉
Weekend minął mi w mgnieniu oka, wybawiłam się na panieńskim do syta! W nowym klubie byłyśmy, jeszcze niezbyt popularnym, więc dużo miejsca na parkiecie, nie było duszno, można się było spokojnie powyginać w rytm muzyki 🙂 W następną sobotę wesele! Już się nie mogę doczekać 🙂
Faktycznie mam przypływ energii w tym drugim trymestrze. Przede wszystkim przestałam przesypiać popołudnia po pracy, bo wtedy to już totalnie z dnia nic nie miałam.
Pozdrawiam nową mamusię!

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Hej Aga 😁 😘
Kurde:/ wam to rosną teraz cycki a mi nie! troche mam większe ale żeby o jakieś rozmiary to nie widzę. Ale pewnie jak mi przed porodem przywali w cyckonosz to nawet namiot będzie na cycki za mały 🤨

Właśnie, Izunia Ty już masz piżamę i szlafrok, a ja nie! mam tylko jakieś szmatki co w nich śpię, a w sklepach jak się pytam o piżamę ciążową i najlepiej na porodowkę, to one już się uśmiechają, że ze mnie zedrą i prowadzą mnie do tych drogich z bawełny itd.
A na allegro są widziałam po 30 zł a nawet po 18 😁 ja chcę mieć już niedługo piżamę taką i szlafrok i papućki 🙂
Love Ty żarłoczna kobieto! też tak chcę, mi mama wydziela szczerze mowiąc.:/ jak jej dziś powiedziałam że przytyła 1kg i 700 g to była oburzona. Ona nie czai tego, że w ciąży w 2 trym zdrowa kobitka tyje 2 kg na miesiąc- tak czytałam w necie 😎
[/q

Jezeli chodzi o piżamy to do porodu mam tą samą co z NIko miałam.Ja kupilam sobie piżamki w Pepco po 19,90 .Mam 2 koszule i 2 ze spodniami długimi,krótki rękaw.A szlafrok przypadkiem w Ozimku hehe za 19zł a taki ciepły jest.Już nawet go wyprałam i jest cały nadal mięciutki 🙂Ale zakupy robie co?

• Mamusia
Hihi 🙂) to ja bede 4 tyła 🙂)
Mi tam by sprobowal ktoś coś wydzielic to nie recze za siebie 🙂)
Ja nie mam nic!!! Tylko ciuchy ciążowe zakupione, a pizamy, szlafroka i bamboszków do szpitala nie mam w razie wu... 🙂) No ale poki co nie sa mi potrzebne wiec kupie jak mi sie przypomni...
obdarzona nie ogladasz Pierwszej milosci?

• Mamusia
leliva napisał(a):
Rozpisałyście się baby strasznie! Nie będę nadrabiać, bo zaraz mam gości i wpadłam tylko na chwilkę, żebyście nie zapomniały o moim istnieniu 😉
Weekend minął mi w mgnieniu oka, wybawiłam się na panieńskim do syta! W nowym klubie byłyśmy, jeszcze niezbyt popularnym, więc dużo miejsca na parkiecie, nie było duszno, można się było spokojnie powyginać w rytm muzyki 🙂 W następną sobotę wesele! Już się nie mogę doczekać 🙂
Faktycznie mam przypływ energii w tym drugim trymestrze. Przede wszystkim przestałam przesypiać popołudnia po pracy, bo wtedy to już totalnie z dnia nic nie miałam.
Pozdrawiam nową mamusię!

To super,ze sie udala imprezka.My tez idziemy na wesela i to 2 wiec tez sie ciesze na kluseczki i surówki....mniam.Dzisiaj na allegro kupilam tunike ...cekawe co to bedzie.Na zdjeciu bardzo ladna jest.

• Mamusia
jan teraz na ipla oglądam 🙂))
No czy ja wiem... tez juz gruba jestem 🙂) hehe Jak mojemu powiedzialam ze 5.5 przybralam w miesiac (okolo) to sam w szoku byl ze to sie tak da... jeszcze troche a takiego grubasa bedzie mial dosc... on np wieczoram sie ze mna kladzie ale jak juz ja sie budze rano to on albo na podlodze albo na kanapie spi bo u nas w lozku 3/4 miejsca ja i moja przyjaciolka- poducha zajmuje 😁 No ale teraz ona mi zotsala bo męzo jak noge o niego opieralam to sie wkurzal 😁

• Mamusia
hehe moj to tylko czeka aż będę słoniem i aż zacznie się ze mnie podśmiewać 😞
hehe ja mam włożku problem, bo też śpię z poduszką taką nie ciążową ale dla mnie na ciążę w sam raz, bo jest dłuuuuga i służy jako to boczne takie coś do kanapy, bo moja kanapa to oparciami są poduchy a z boku są takie podłużne te i ja to sobie biorę i między nogiii tooo 🤪 i się przytulam i śpię a miejsca nie ma 😞