Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Izunia ale to była przecena w tym sklepie akurat?
Love,hehe no nawet jak byś 6 kg tyła to i tak będziesz wyglądać jak ja bo ja to już wyglądam grubaśnooo 🤢
ja PM oglądam na ipli zawsze 😁
Leliva no widzisz jak się wybawiłaś 😁 za tydzień wesele to sobie pojesz 😁

Jasne,ze tak.Czasami cos sie uda kupic tanio.

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Co ty gadasz... gdzie sie smial bedzie 😜
Mój to bardziej zly na mnie ze ja dopiero poczatek ciazy a on juz w lozku ze mna spac nie moze, ale sa tego plusy bo obiecal ze nastepne mieszkanie wybierze z wiekszym lozkiem 🙂))
Juz nie wspominajac o tym jakie bedzie w naszym domu w PL jak sie kupi... to chyba na miare 🙂) hehe

Za przyjemnosci trzeba placic... ja tam nie narzekam.

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Izunia tunikę ciążową? ja na płaszczyk poluję ale już taki ciepły, zimowy najlepiej 😁

Tak z krótkim rękawem na wesele i do tego sa spodnie tez.Ciekawe jakie beda czy wogole beda pasowac.Po wymiarach wychodzi,ze tak.Jedne ciążowe białe kupiłam za 10 zł 🤪też była wyprzedażJa mam cichą nadzieje,ze mój płaszcz bedzie dobry.Bardziej luzny byl przed ciaza.Zobaczymy.

• Mamusia
love napisał(a):
Co ty gadasz... gdzie sie smial bedzie 😜
Mój to bardziej zly na mnie ze ja dopiero poczatek ciazy a on juz w lozku ze mna spac nie moze, ale sa tego plusy bo obiecal ze nastepne mieszkanie wybierze z wiekszym lozkiem 🙂))
Juz nie wspominajac o tym jakie bedzie w naszym domu w PL jak sie kupi... to chyba na miare 🙂) hehe

Za przyjemnosci trzeba placic... ja tam nie narzekam.

Ja mam ogromne łóżko 😁 materazce mamy 2x 100x200:woohoo 😁ługościa zajebiste i szerokie.A i tak spie na mezu-tzn.do teraz tak było,bo Niko zawsze mi sie wciskał z mojej strony.Ale teraz już przestał nad ranem przychodzic,bo wytłumaczyłam,że może dzidzi krzywde zrobic.

• Mamusia
love napisał(a):
izunia ty małpo nie nawidze cie :PPP
Ide tez po bulke... przez ciebie jestem glodna!!!!!! apetytu mi narobilas :P

Ja tez mam na wiecej smaczek,ale......została mi tylkoo połówka bułki.Rano musze cos zjesc,bo jade po wyniki badan od Niko.A z pustym brzuszkiem-oooo nie,nigdy moja noga za drzwi domu sie nie moze ruszyc 🤪

• Mamusia
love napisał(a):
izunia my mamy teraz na szerokosc 170... wyboru nie bylo choc mimo wsyztsko ono jest spore... ale ja jestem gruba i lubie sie rozpychac + przyjaciolka to dla piatki tam miesca nie ma... ale w 4 dajemy rade/

A co to bedzie jak ci jeszcze taka dwojka w nocy bedzie przychodzic.hehee...po czasie juz tylko rozwod 🙂Żartowalam 😆

• Mamusia
Najlepsze było jak Nikoś miał jakieś 2 latka.Budzimy sie z mężem w nocy,a tu NIko miedzy nami.Jeden na drugiego patrzy i sie pyta czy go przynosil w nocy.Ale nic.Niko rano wstaje i sie go pytamy jak sie tu znalazl.A,ze wlasnego syna nie moglam zrozumiec to on tlumaczyl,a my kopary na dół i nic.To wkoncu mowimy,zeby nam pokazal.A smrodzik maly przez góre łóżeczka wyskoczyl.I to w taki sposob,ze o malo zawalu nie dostalam z mezem.I tak sie skonczylo spanie do rana w łóżeczku 😉
A wiec uwaga na pomysły dzieci 🤪

• Mamusia
oj wróciłąm z mega wyżerki było pysznie 🙂
ja też mam przyjaciółkę podusie, bardzo sobie ja chwalę, Michał jj nienawidzi bo jest taka długa jak on i się w nią owinę t on do mnie dostępu nie ma, ale potem też fajna jest przy karmieniu i wogóle z fasolą fajnie się spi 🙂

• Mamusia
No dokladnie... dlatego chce ogromne wyrko po powrocie do pl 🤪 🤪
No ja mam w lodowce teraz tylko 3 kiełbasy (dla mojego micha- ja tego nie rusze), 4 słoiki nutelli, sloik soku z aroni, ser zolty i camembert i koniec.... na dzisiaj musi mi to wystarczyc... no i nie w lodowce zjadliwe na szybko to jedna buleczka i caly chlebek ciemny jakis.... Zaraz bulke pozrę, pozniej pewnie tradycyjnie lody i jakas kolacja... no i potem spac...

• Mamusia
izunia ja mam schody bez barierki zabezpieczającej i bez poręczy z boku, bo one niby takie nowoczesne 🙂 i Majka ogólnbie na nie nie wchodzi, fakt czasem coś ją tm ciągnie na górę to z nią wejdę ale raczej mamy spokój, dzisiaj pijemy kawę z siostrą chwila moment mnie dzowni telefon a ania szuka Majki, okazało się że cichaczem wlazła na góe i wodę mineralną rozlewała do kubeczków przy stoliku nocnym, a jak nam tłumaczyła machając ręką to byście się posikały

• Mamusia
Izunia, moja mama nigdy nie ma czasu ani nikt aby na wyprzedarze mnie zabierać i zawsze musze sobie kupić jakiś bubel albo kupić coś porządnie drogiego, bo w dany dzień mam czas i okazję a wyprzedarzy brak 😞
a wy zaś o żarciu:P ja też głodna, idę zrobić sobie kanapkę z taką szynką porządną wysuszoną, z majonezem i może czymś posypię 🙃
i trochę tu posiedzę, na allegro płaszcze pooglądam 😜

• Mamusia
Ja tez sobie ja chwalę. Jakoś bezpieczniej sie czuje z nia. miałam tą w kształcie L, ale zamowilam jakis miesiac temu tą dwustronną i jak dostalam to za nic jej nie wymienie. CO prawda zajmuje sporo miejsca ale jest znacznie wygodniej i bezpieczniej sie z nia czuje.

izunia mojej kuzynki blizniaki tez tak wymyslaly, ale co tam... juz tez maja 6 latek i

• Mamusia
No dzieci jak coś wymyślą to szczęka opada po same chapcie!

Moj siostrzeniec ma teraz 10 lat, ale jak nauczył się w miarę chodzić ( miał z 1,5 roczku) a może nawet nie, to też wylazł z łożeczka ale rano, jego tata był w pracy, a moja siostra była zajęta bo pakowała wszystkich nad morze. Szymek wyszedł( do dziś nie wiadomo jak), i po cichu poszedł do łazienki. Po cichu( do dziś nie wiadomo jak) wyjął kostkę domestosa ze sedesu ;/;/;/ blee i zaczął ją ciućkać, ssać, wyjął ją z tego plastikowego co to na tym wisi zawsze( nie wiadomo jak to zrobił bo to taka siermięga była zawsze) i nadgryzał. W efekcie moja siostra omal nie padła na zawał-n szybko szpital i płukanie żołądka:/ wszystko skończyło się dobrze, a szymonek w szpitalu był nazywany '' pan domestosik''

Natomiast gdy Szymek miał z 2 lata, stokł termometr do mierzenia temperatury pokojowej, czy temp. wody czy coś, tzn hm... on to włożył do buzi i pogryzł. Zawsze rtęć była śmiertelnie trująca, moja siostra omal nie zeszła z tego świata, nim w szpitalu powiedziano, że ten termometr nie jest z rtęci tylko z czegoś tam dla dzieci. Eh:P