Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mulant napisał(a):
no akurat my chcemy zostać znaczy mój bo on to kocha robić a ja jak byłam mała zawsze mówiłam że chce mieć kury kaczki koguty i to wszystko teraz mam więc nie zostawię moich kurek :P

u nas znowu ja nie chce tego od tesciow.A szwagier sie na gospodare nie nadaje.Oni zawsze liczyli na Dawida,ale zycie inaczej sie potoczylo.Moj maz wszystko potrafi zrobic i ma pojecie,a szwagier....potrafi jego pierdolone golebie karmic-fujjjj.

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mulant napisał(a):
a ja byłam na dole u teściowej zobaczyłam co ma w lodówce kabanosy zakosiłam i sobie teraz wcinam 😁 🤪

hheheh ty to jestes dobra.Ja juz zapomnialam jak smakuje kielbasa inna niz szynka babuni 🙂Teraz jem tylko chleb z masłem.....bo raczej po nim zgagi nie bede miec 🙂

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
mulant napisał(a):
a ja byłam na dole u teściowej zobaczyłam co ma w lodówce kabanosy zakosiłam i sobie teraz wcinam 😁 🤪

hheheh ty to jestes dobra.Ja juz zapomnialam jak smakuje kielbasa inna niz szynka babuni 🙂Teraz jem tylko chleb z masłem.....bo raczej po nim zgagi nie bede miec 🙂
ja też wpierniczam szynkę babuni z gzz:P

• Mamusia
Ło matko dziołchy aleście naskrobały:P zaś nie doczytam, przeczytałam tylko początek i koniec 😁
więc Mulant, dziś albo jutro zrob kolacje i ubierz się w tą bieliznę poki jeszcze dajesz radę w nią wejść 😁 a teściowie, zwłaszcza mamusie od synusiow kochają układać życie synowym;D
Kabanosyy ble:/ nie mogę w ciąży patrzeć na kiełbasę, mimo że przed ciążą było to moje głowne posilenie.
Izunia, mmm warzywa na patelni coś pysznego, aż mi ochoty narobiłaś 🤪 przed ciążą nie miałam na takie rzeczy ochoty tylko tłusta dieta:/ a dziś mam ukochaną fasolkę po bretońsku, ale teraz to nie mogę na nią patrzeć, bo tam są obrzydzające mnie od pewnego czasu kawałki kiełbasy 😞 i się najem tego i po południe nie będę wiedziała już na pewno czy to dzidzia się rusza czy to wzdęcia 😞 bo ona się rusza a ja nie wiem czy mi się zdaje 😠

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
żyje żyje 😁 ale do tego kowalczyka? to spytaj się o cenę wizyty albo nie ..bo tak chyba nie wypada, ale spytaj się ile kosztuje to 3 d 😁 i w ktorym tyg najlepiej jechać, czy może być w 22 tyg 🙂

pewnie,ze sie o cene zapytam.Bo na bank nie jest to 100 zl.Ja chce isc 19-20 tydzien tylko co on n to powie.Bo pozniej jade chyba do De wiec chcialabym znac plec.

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Hm.. tak naprawdę to ja już bym chciała 😁 ale tak w 19-22 tyg mi odpowiada, tylko nie wim czy się do niego wybiorę bo to nie ja mam auto i prawo jazdy hehe 😁 więc muszę z kimś tam jechać 😁

dojedziesz do Bierdzan pks,a ja cie juz do Opola zabiore 🙂Ja chce isc za 3-4 tygodnie.

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
hehe ok 😁 to się poznamy 😁 a skad masz nr jego? z neta?

Tak,bo ja juz tam bylam sie dowiedziec.Ale jak to sie dowiedzialam on to robi w szpitalu czy cos.A wiec dzwonilam teraz na stacjonarny,ale cisza.Zadzwonie po 15 jeszcze raz,a jak nie to na komórke zadzwonie.