Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mulant myślę, że nic się nie stanie 😉 ja tez miałam dziś chwilę zgrozy, bo termofor napełniony wodą, ważący z 2,5 kg zsunął mi się na podbrzusze z kolan bo miałam uniesione i tak uderzył mnie tam i też się trochę dygam, bo zabolało mnie, a trafił dosłownie w centrum domku mojej kruszynki;/.
Love dla mnie 320 euro i tak dużo, ale ja bym dała nawet 500 żeby do domu polecieć 😁 a zdecydowałaś gdzie rodzisz?
Izunia, zazdroszczę Ci tego soku z warzyw 😁 Nie powiedziałaś mi a pytałam się niedawno, ile dałaś za sokowirowkę 😉?? jakby Niko nie było to byś pospała sobie 😁

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jak mam wczoraj dzwoniła to gadałm z mężem co z porodem. Bo ja na serio boję się w IT rodzić. Jeżeli będzie możliwość to bym chciała pod koniec roku (np na święta do PL apotem mój sam żeby wracał do IT) przyjechać tutaj i zostac już. Póxniej juz wiem ze malo mozliwe zebym w zaawansowanej ciazy na poklad samolotu zostala wpuszczon a sama autem nie pojade tyle km. A dalej... tez bym sie bala z malutkimi dziećmi lecieć samolotem.
Ale teraz nie wiem... się okaże w listopadzie.

• Mamusia
No własnie NIKT. W PL zawsze się ktoś znajdzie- chociazby kogoś wynając za neie wielkie pieniądzena 2-3 godzinki dziennie.
Nie wiem- na prawdę... wolałabym i tak w tym marcu urodzić niż wcześniej. Ale tez nie chce u mamy tak siedziec ;/ Zobaczymy co mama powie jak przyjade 😉 na raziesie nie martwie choc mimo wszytsko mam cichą nadzieje ze urodze w PL.

• Mamusia
No ale ja raczej bym za długo w domu nie wytrzymała :/
Michu sam twierdzi że tak by było lepiej. Nawte chcialliśmy specjalnie mieszkanie wynająć ale nie chce saama mieszkac bo to roznie. Coś by siedzialo a ja bym nie mogla nic zrobic sama. Teraz to jak mama bedzie miala cos pzeciwko to ewentualnie do ciotki. Ona nic nie bedzie miala przeciwko ale nie wiem jaka sytuaca u nic w domu bedzie.
Mam nadzieje ze wypali. W koncu dobry szpital i opieka to podstawa.

• Mamusia
a ja wróciłam od lekarza
dzidzia rosnie jak na drożdzach, termin znowu mi się przesunął o 2 dni gdzieś 🙂 na 24.03
fasola nie była chętny do współpracy i pomimo pstrykania fotek dupiato ją widać, mam chyba z 7 zdjęć ale jakieś takie mało wyraźne 🙂
najważniejsze że wszytsko się zgadza buxka piękna i kręgosłupek cały 🙂

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Mulant myślę, że nic się nie stanie 😉 ja tez miałam dziś chwilę zgrozy, bo termofor napełniony wodą, ważący z 2,5 kg zsunął mi się na podbrzusze z kolan bo miałam uniesione i tak uderzył mnie tam i też się trochę dygam, bo zabolało mnie, a trafił dosłownie w centrum domku mojej kruszynki;/.
Love dla mnie 320 euro i tak dużo, ale ja bym dała nawet 500 żeby do domu polecieć 😁 a zdecydowałaś gdzie rodzisz?
Izunia, zazdroszczę Ci tego soku z warzyw 😁 Nie powiedziałaś mi a pytałam się niedawno, ile dałaś za sokowirowkę 😉?? jakby Niko nie było to byś pospała sobie 😁

Chyba gdzies pisalam 109 w real-u.

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
a ja wróciłam od lekarza
dzidzia rosnie jak na drożdzach, termin znowu mi się przesunął o 2 dni gdzieś 🙂 na 24.03
fasola nie była chętny do współpracy i pomimo pstrykania fotek dupiato ją widać, mam chyba z 7 zdjęć ale jakieś takie mało wyraźne 🙂
najważniejsze że wszytsko się zgadza buxka piękna i kręgosłupek cały 🙂

To super....najwazniejsze,ze wszystko ok.

• Mamusia
obdarzona dzwonilam do doktorka 😠A wiec.....termin najblizszy jest na wtrorek.Jak pytalam o tydzien to powiedzial,ze ten juz jest dobry do badania.A cene dowie sie Pani na miejscu.Ale ja mowie do niego -Panie doktorze ja chce wiedziec,bo musze miec pieniadze przy sobie.Mowie 300 na pewno.On Na to tak.Ale ja chce 4D wiec ciekawe ile mi walnie.Moze pojdziemy jak Dawid bedzie,ale jednak i tak wole w 20 tyg.dzidzia bedzie wieksza.A wiec chyba poczekam 🙂A Ty?

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Kurde to Ci powiedział co wiedział:/ jak za 300 zł to ja smole to. We wieluniu zrobię dużo taniej.
za 150 zł max. a jeszcze do Opola mam tak daleko:/ hm.. jak Ty pojdziesz pierwsza i powiesz cenę to ja w tedy się zastanowię:P

Ale za 150 zl 3D?To za tanio.Ale jak sie pytalas 🙂

• Mamusia
Czytam opinię o nim, i nie są najlepsze, że jedyne co umie to dobrze czytać z usg i nic więcej.
piszę, że konował, że nie delikatny, nie miły. Ja byłam u niego raz na wykryciu, to hm... zrezygnowałam i na 2 wizytę poszłam już do Olesna, dlatego właśnie,że był nie miły, oschły, ironiczny, odpowiadał na moje pytania milczeniem:/

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Czytam opinię o nim, i nie są najlepsze, że jedyne co umie to dobrze czytać z usg i nic więcej.
piszę, że konował, że nie delikatny, nie miły. Ja byłam u niego raz na wykryciu, to hm... zrezygnowałam i na 2 wizytę poszłam już do Olesna, dlatego właśnie,że był nie miły, oschły, ironiczny, odpowiadał na moje pytania milczeniem:/

Oni chyba tak maja 🙂