Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja pamiętam że tak spinałam się na 3d a w końcdu go nie zrobiłam, bo tak byliśmy podnieceni oglądaniem dzidzi żę nam się zapomniało. Bo badanie połówkowe i tak wam zrobią w 2D z tymi wszystkimi przepływami, jedynie komputerowo [potem obraz przerobiony jest pełniejszy i nazywa się 3D i inaczej 🙂

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
a ja pamiętam że tak spinałam się na 3d a w końcdu go nie zrobiłam, bo tak byliśmy podnieceni oglądaniem dzidzi żę nam się zapomniało. Bo badanie połówkowe i tak wam zrobią w 2D z tymi wszystkimi przepływami, jedynie komputerowo [potem obraz przerobiony jest pełniejszy i nazywa się 3D i inaczej 🙂

Ja ide tylko dla Niko...on juz czeka na nie.A chce w 4D,bo Niko sie ucieszy,a my tez 🙂No i oczywiscie moja mam by mnie udusiłą.Ona z blizniakami tez ma plyte,a ja nie bede miec-hehhehe.

• Mamusia
a ja jak stanęlam dzisiaj na wadze o aż mi się ryjek usmiechnął, w sumie przytyłąm 3 kg jak na moje obrzarstwo to super

to kuruj małego, ja też Majkce podaje cebion i smarowałam ja pulmexem kilka nocy, bo leciusieńki katarek miała i nie chce zeby jej się coś rozwinęło bo na basen chodzimy co tydzień

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
a ja jak stanęlam dzisiaj na wadze o aż mi się ryjek usmiechnął, w sumie przytyłąm 3 kg jak na moje obrzarstwo to super

to kuruj małego, ja też Majkce podaje cebion i smarowałam ja pulmexem kilka nocy, bo leciusieńki katarek miała i nie chce zeby jej się coś rozwinęło bo na basen chodzimy co tydzień

A do tego jeszcze nasze malenstwa w brzuchach....po co mamy byc chore.Ide Niko zrobic herbatke z miodem i cytrynka.Za tydzien wesele-musi byc zdrowy 😆

• Mamusia
Sztunia napisał(a):

A do tego jeszcze nasze malenstwa w brzuchach....po co mamy byc chore.Ide Niko zrobic herbatke z miodem i cytrynka.Za tydzien wesele-musi byc zdrowy 😆

• Mamusia
Obdarzona niema żadnego osiedla... to jest osiedle domków jednorodzinnych. Probleu raczej z mieszkaniem tam nie bedzie- moj pokoj chyba nadal istnieje 😉 Ale jakbym mila marudzenia ojca słuchać to nie wytrzymałabym :/
Znowu sięrozpisaly- a ja prawie 4 godziny na skypie z mamą gadaałam. 🙂