Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
love napisał(a):
cś w stylu bielizny na noc poslubną? dobry pomysl 🙂
brzuch schowasz pod torebką 🙂

Tak na noc poślubną.....jak juz sie dowiedzialam bedzie miec dni plodne.Ale bym jej zyczyla drugiego dziecka 🙂Akurat mi sie chwalila,ze sie cieszy,bo jej sie okres jkaos konczy,a ja zaraz ooo to pasuje na powiekszenie rodziny 🙂

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ło wy wszystko do spania, a ja też:P
Właśnie Love, szkoda,że Twoj tata jeszcze nie rozumie , że życie jest za krotkie na kłotnie. Zrozumie to na pewno;D idę spa.ć. jutro idę na zakupy z samego rana muszę pare rzeczy nakupić, może w lumpie też jakieś ciuszki nabędę 😁
Dobranoc mamuśki 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
mulant napisał(a):
ja już o 7 na nogach już prawie obiad zrobiłam kluski na pyrach ugotowane żeberka się smażą jeszcze tylko cebulka boczek i czekać tylko na mojego aż z zasiewów wróci ale to o 14 a ja już nie moge wytrzymać kreci mi się w głowie eh 😁

Ja dzisiaj mam rybke,ziemniaczki i surówke z kapusty kiszonej.Mniam.....

• Mamusia
Ło matko, przytoczyłam się z zakupow właśnie. Kupiłam ten krem przeciw rozstępom mama perfecta 😁
Izunia, Niko przez weekend naa pewno się wyleży i mu dupka ożyje 😁 hehe Ty to przez niego to taki ranny ptaszek jesteś 😁
Mulant, nie no zabić Cię to mało:P dlaczego robisz mi smaka? dlaczego akurat teraz gdy mam pusto w żołądku a w lodowce tym bardziej 😞 przecież to niedzielny obiad.:P
Ja mam dziś spaghetti ze szpinakiem mniaaam 😁 i z tym normalnym sosem z mięsa mielonego mniaaam 😁 to i to zjem i talerz wyliżę 😁

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Ło matko, przytoczyłam się z zakupow właśnie. Kupiłam ten krem przeciw rozstępom mama perfecta 😁
Izunia, Niko przez weekend naa pewno się wyleży i mu dupka ożyje 😁 hehe Ty to przez niego to taki ranny ptaszek jesteś 😁
Mulant, nie no zabić Cię to mało:P dlaczego robisz mi smaka? dlaczego akurat teraz gdy mam pusto w żołądku a w lodowce tym bardziej 😞 przecież to niedzielny obiad.:P
Ja mam dziś spaghetti ze szpinakiem mniaaam 😁 i z tym normalnym sosem z mięsa mielonego mniaaam 😁 to i to zjem i talerz wyliżę 😁

nie no obdarzona codziennie robisz mi smaka to ja powinnam udusić ha ha ha :P

• Mamusia
Lakier do włosow, 3 lakiery do paznokci, 3 kremy do twarzy dla mnie i mamy 😜 ciuszki w lumpie dla dzidzi ale takie sobie;/ i takie tam witaminki i inne pierdoły 😁

ojj ja też chcę. Terza trochę się martwię, bo nie czuję mojej dzidzi coś:/ jej ruchy są coraz częstsze i są tak delikatne, że tylko jak siedzę dłużej albo leże to czuję, są delikatniejsze od wzdęć, i są po bokach na samiutkim dole brzucha. Ale zały czas dziś chodziłam to może ukołysałam dzidzię i śpi, może zaraz się obudzi jak połknę witaminy.

Hm.. ja się nie biorę za obiad, bo mama dziś wszystko robi. składnikow jeszcze nie kupiła:P
dziś byłam u koleżanki, bo ona pracuje w lumpeksie i mowi do mnie ''Agatka to zostań, napijemy się herbatki'' a ja no dobrze, i ona niesie czajnik elektryczny i mowi '' Agatka, ale ja Ci zazdroszczę tej ciąży'' i jak to mowiła, stokła czajnik o kant:/ dziwne nie? a ten czajnik taki dziwny,elektryczny a jak się stokł to jakby ze szkła:/

Cześć pipki 😜
Wyobraźnie sobie,że od 7 rano pierdzieliłam się z gołąbkami. To był mój pierwszy raz 😁 wyszły wspaniałe 🙂 jeszcze tylko poczekam aż kartofelki z cebulką dojdą w piekarniku i będziemy z Bartkiem wcinać.

Ja też idę - najpierw obiadek 🙂 potem sprzątanie, bo jutro rodzice z bratem i jego dziewczyną mają przyjechać. Kurde, mam gemalit w przedpokoju i pewnie się namorduję z myciem go, jak zawsze... Lee...
Lecę 😘 😘 😘

• Mamusia
Rossie, to wspołczuje:/ ja mam tylko płytki i panele 😁 ale większość płytki 😁 boże niech ta mama wraca 😞 będzie dopero za ponad godzinę a ja chcę spaghetti 😞((( no nic, idę dalej sprzątać:P Musiałam dać odetchnąć odkurzaczowi , żeby się nie spalił silniczek;D