Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Rossie, to wspołczuje:/ ja mam tylko płytki i panele

ja na podłogach też, ale gemalit na ścianie machnęliśmy, bo nam się podobało, a teraz weź to czyść. Ręce mnie już bolą :/

O kurde, 13 tydzień mi się zaczął 🤪

• Mamusia
Ale sie najadlam...mniam.Az musialam do meza zadzwonic -smaka mu narobilam 😜Ja bylam euro wymienic i myslalam,ze cos kupie na te wesele jeszzce....ale juz same sweterki zimowe 😠A wiec bede cos myslec z rzeczy które mam i w które sie jeszcze zmieszcze 🙂

Obdarzona.....mysle,ze to za wczesnie na regularne ruchy.U mnie dzidzie czuje jak sie odbije od brzucha,albo jak jkaos dziwnie leze.Ale tak to nie.Ale poczekaj do 5 m-c jak ci da popalic 🙂TAk mialam z Niko.Pozniej to juz musialam go stukac,zeby chowal te nozki 😉

• Mamusia
hejka
jakie dzisiaj mało aktywne 🙂 to dobrze b nie musiałam tyle nadrabiać 🙂
wizyta babci z kuzynką i jej córeczką zakończona sukcesem, dziewczynki lepiej się bawią
do tego w końcu zakupiłam olwikę moją przeciw rozstepom więc mogę zacząąc się smarowac
krupniczek pyszny ugotowałam i w szafie sprzątam, ale już mnie plecy bolą od jej mycia więc przerwę sobie zrobiłąm, ale już wracam do pracy 🙂
ja do mamy na jesiotra z warzywami jadę jak tylko męzuś do domu wróci i Majka się obudzi

Przy pierwszej ciąży wydawało mi się,ze zaczynają mi się pojawiać na piersiach, ale znikły i ani śladu po nich nie zostalo, więc sądzę,ze to nie były rozstępy, tylko coś zupełnie innego. Moja koleżanka,mimo starań, cały brzuch ma w ciemnofioletowych bliznach..

• Mamusia
Rossie napisał(a):
Przy pierwszej ciąży wydawało mi się,ze zaczynają mi się pojawiać na piersiach, ale znikły i ani śladu po nich nie zostalo, więc sądzę,ze to nie były rozstępy, tylko coś zupełnie innego. Moja koleżanka,mimo starań, cały brzuch ma w ciemnofioletowych bliznach..

To jest straszne.Ja dostalam pod koniec 8 m-c i zostaly do dzisiaj.Smarowalam sie po ,ale nic nie dalo.Teraz tez sie smaruje od samego poczatku,aby ich sie wiecej nie pojawilo.Oszaleje chyba.Ja mam chyba wszedzie rozstepy 😞

• Mamusia
Rossie napisał(a):
Chyba też tutaj geny robią swoje. Moja mama np też nigdy nie miala rozstępów, a brzuch przy moim bracie miała naprawdę olbrzymi. Jak siadała, to opierała go na kolanach 😁

Mozliwe.Ale moja mama przy blizniakach nie miala rozstepów,a ja z jednym pełno.

• Mamusia
hej zarłoczki 🙂
Jak zaawsze temat o jedzeniu to ja też cos dodam 🙂
Własnie robie kabaczka takiego z kiełbaska, cebulką i pommidorkami (włoskie sa jakis kwaskowe wiec mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie i calosci nie spiepszą) Rano sie obudzilam i stwierdzilam ze MUSZE to zjeść.... za pol godzinki bedzie gotowe 😁
o i serr smazony dzis sama zrobilam 🙂