Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Oj Arleta przepraszam, dopiero potem pomyślałam, że mogło zrobić Ci się przykro a nawet nie wpadłam jak bardzo musi Cię stresować taka sytuacja i denerwować taki komentarz jak moj. Oczywiście wiem, że nie pękniesz ale na pewno ciężko Ci będzie i brzuch będzie duży- taka moja pierwsza reakcja gdy zobaczyłam Cię na czerwcowkach. Więc jeszcze raz przepraszam i nie gniewaj się 😘

A ja wyszłam łaskawie z łoża, książkę prawie przeczytałam;D oczywiście czytałabym ją dalej, gdyby nie kupiono mi na pocieszenie nowego odkurzacza 😎 więc poodkurzałam nowym cackiem 🤪
Love, Ty to chyba każdego dnia wstajesz i jesteś w szoku co się dzieje:P taki morał że chyba nawet dzień cześniej przymierzona sukienka na drugi dzień może być opięta.
Mi moje uda tak przytyły, że leginsy zaraz mi pękną. Boję się 😞 co będzie potem;/? przecież ja nie dotrwam:/

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

@ Izunia,
Cały dzień mu coś ciągle nie pasuje, szkoda gadać. Nauczył się od kuzynki udawania płaczu i drze lampę o byle co, a łzy nie lecą. Jak nie zwracam uwagi, to stale coś chce i wyje dalej. Wytrzymałam 3 godziny darcia, złośliwe wtarcie kanapki z nutellą w mój biały dywan w sypialni, wyrwanie wtyczki od tv z prądu i kilka innych pomysłów...i mu normalnie przylałam. Nie wiem, co się ze mną dzieje... Mam wyrzuty sumienia, ale mogłam zrobić to wcześniej, bo dopiero to podziałało. Dziecko mamę wytestowało i wie,że nie warto. Nawet przeprosił i mówi,że już nie będzie taki jak Maryśka 😮

• Mamusia
Love nie wierze własnym oczom! no masakra 😁 ale Cię wywaliło to szok 🤪
jeszcze niedawno na początku miałaś najmniejszy z nas wszystkich 😜 teraz to naprawdę chyba Twojej ciąży nie da się ukryć nawet pod zbroją:P
Astra, hm.. wspołczuję Ci. chyba musisz zacząć lekceważyć jego pusty płacz i jakieś wybryki bo może on się popisuje? a zresztą, nie znam się. 😎

• Mamusia
kochana ja nie chce ukrywac ale chce dobrze wyglądac... bo kurde kupuje sukienke ktorej ani razu nie moglam zalozyc... w pizdzie to mam... juz nic za nic nigdy nie kupie tydzien na przod 😞 bede na ten sam dzien kupowac 😞
dobra jade bo mi juz dupe moj truje ze jeszcze lapek wlaczony 😞((
papa :* milego wieczoru... ja sie najebie lodami.

obdarzona, on z Maryśką za długo wczoraj przebywał, jak wrócił, to po kąpaniu i kolacji usnął na siedząco. I dzisiaj od rana były arie. Taki wiek chyba u niego. Jest mi wstyd za siebie,że mu przylałam przez tyłek, ale cóż...obiecał,że już nie będzie i od tamtej pory jest spokój. Jutro z nim sobie jeszcze rozmowę przeprowadzę, albo niech tatuś to zrobi. Żeby sobie zapamiętał. A na zabawy z Maryśką szlaban. Szatanica jedna. Ona ma pod swoim dachem wujków w wieku 8 - 10 lat i to dzięki nim taka jest, klnie co drugie słowo i w ogóle. A wygląda jak aniołeczek...tak jest, jak rodzice pracują na okrągło i dziecko się wychowuje praktycznie samo... Dla Bartka to była nowość, bo mała w domu jest z dziadkami i tymi małymi dwoma gnojkami i rządzi tam wszystkimi - i chciał chyba też to przetestować...no sama nie wiem zresztą...nigdy nie miałam z nim tego typu problemów. Ech...dzieci są najkochańsze, jak śpią 😁
I jak są w brzuchu 🤪
Love, swoją drogą już Ci współczuję 😁 bo jak Twoje bliźniaczki wejdą w ten wiek przekory, to oszalejesz, chyba,że jesteś oazą spokoju 🤢 albo one będą aniołeczkami 😉

• Mamusia
Astra spoko...musisz go na ziemi sprowadzic.Niko tez dzisiaj uslyszal takie kazanie-masakra.Mysli,ze jak przed kolega(dziecko z ADHD-chyba dobrze napisalam)bedzie sie popisywac i robic jak on to ja to zaakceptuje.Wku....mnie to na maksa.Bylismy na spacerze......mówie do niego jak do aniołka nie wygłupiaj sie na rowerze,bo sie wywalisz.Wracamy jeszcze raz sie powtórzyłam i jak upadniesz to |ci nie pomoge wstac.I co.....lezy i wyje.Mial szczescie,ze bylam troszke dalej,bo by chyba dostal w dupe na tym asfalcie.Cholera czy ja po chinsku mowilam ...moze nie wiem.Ale swoje w domu uslyszal.To przeprasza,ze juz bedzie sluchac.Zobaczymy 😉

• Mamusia
Astra, to ta Marysia nauczyła go złych manierow 😎 masz rację, pewnie, że ma tych wujkow takich w tym wieku. Moja mama jak miałam 5-6 latzabroniła mi się spotykać z 3 lata starszym ode mnie kolegą. Dzięki przebywaniu z nim 'chuj, kurwa, dziwka' leciały z moich ust cały czas, bawiłam się w głupie zabawy itd. Ale mama mi przemowiła i jemu 😜
Także dobrze, że dałaś szlaban bo Ci dziecko zszatanieje i będzie problem 😜
A to, że mu tam w dupcie trzasłaś to przecież chyba nic aż tak wielkiego. Przecież nie lejesz go i to był pojedyńczy wybryk świadczący o tym, że inaczej nie umiałaś sobie poradzić, ja chyba zrobiłabym to samo choć tak samo jak Ty żałowałabym potem 😜
Love miłej zabawy, hehe będziesz pięknie błyszczeć w jeansach 🙂 ano.. takie uroki tego naszego stanu błogosławionego 😁

• Mamusia
Eh ja mam to samo z moim siostrzeńcem i tą bratanicą 😜
Gonią się, wygłupiają, Julka robi Szymkowi na złość, gryzie go itd.
i mowie po raz pierwszy, ' dzieci, bo z igraszkow przyjdą płaczki' - dobrze , dobrze ..i dalej.
drugi raz ale głośniej ' dzieci, bo z igraszkow przyjdą płaczki' , ok, ok. i dalej
trzeci raz to już dre ryja 'dzieci, bo z igraszkow przyjdą płaczki'
za czwartym razem to już nie wiem kogo pocieszać, bo przyszły te płaczki z tych igraszkow 😜

• Mamusia
Astra napisał(a):
No...chłopaczyska takie są. Mam nadzieję,że jak będzie dziewczynka, to będzie spokojniejsza...

ojjj.....nie napisze,ze bedzie.Bo kazda co znam mala ksiezniczke to istny diabel w wieku 1,5-2 latek 😉Wlasnie dzisiaj gadalam z kolezanka,bo ma parke i mowi....wiesz juz mnie szlak trafia jak ma mala przebierac,bo te gówna to do tej cipki najlepiej by chcialy wejsc.hihihihi.Sa plusy i minusy,a takie zagrania jak nasi maja to obojetnie jaka plec to nie ominie 😁

• Mamusia
Astra napisał(a):
Izunia, no mówię Ci, jak ja na tą Maryśkę patrzę, to bym ją z chęcią zamknęła gdzies w piwnicy i nie wypuszczała za karę w ogóle...

ja tez nie lubie malemu dac w dupsko,bo kiedys jak plakal to mi powiedzil..."momo dla mnie najgorsze było jak mi dałaś w dupe"ja wierze,ale kurde ile człowiek moze wytrzymac...mówisz,mówisz sliny już brak ,a to głuche i dalej robi co chce.Czasami trzeba byc ostrym.Niko oglada ostatnia bajke i do lozka maszeruje 🙂

obdarzona, nie tylko ja im to mówiłam...ale tam cała rodzina mówi o sobie,że oni dzieci bezstresowo wychowują... 🤨 i efekty niestety są, jakie są - oni mimo to uważają,że jest dobrze,ze dzieciaki wyrosną, etc. Maryśka w przedszkolu bije dzieci, klnie, zachowuje się, jakby wszystko było jej, rzuca się na podłogę, drze ryja - nikt w domu na to nie zareaguje i jest tylko "no Marysiu...".
Ja bym z nią ochujała.