Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

obdarzona napisał(a):
ej bez kitu siedzicie cicho jak sabaki w rogu. Pfff to ja idę spać ;-)

Obdarzona, uwielbiam te Twoje porównania, nie wiem skąd one Ci się biorą, ale za każdym razem jestem spłakana ze śmiechu 😁

• Mamusia
Leliva, komuś trzeba humor poprawiać 😎

Izunia, w takich warunkach chyba sobie nie odpoczniesz 😁

a ja sobie nie pospałam, ponieważ cały czas miałam jakieś nieczyste myśli ( rzadko się widuję ostatnio z moim M, ale będzie jutro, ale co z tego jak będzie fryzjerka i harmider ,a jeszcze drzwi do pokoju mi się zepsuły, że nawet na klucz nie da się zamknąć) no i tak leżąc wpadłam na pomysł, że dziś ubierzemy choinkę! gdyż jutro fryzjerka, moj M, i w ogole, i potem kazdego dnia aż do wigilii mama ma cały etat i przychodzi zmęczona. A ja sama nie dam rady 😁
a mama właśnie sobie pospała, bo dziś robiła do 13 😁 stojak już umyłam 😁

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Leliva, komuś trzeba humor poprawiać 😎

Izunia, w takich warunkach chyba sobie nie odpoczniesz 😁

a ja sobie nie pospałam, ponieważ cały czas miałam jakieś nieczyste myśli ( rzadko się widuję ostatnio z moim M, ale będzie jutro, ale co z tego jak będzie fryzjerka i harmider ,a jeszcze drzwi do pokoju mi się zepsuły, że nawet na klucz nie da się zamknąć) no i tak leżąc wpadłam na pomysł, że dziś ubierzemy choinkę! gdyż jutro fryzjerka, moj M, i w ogole, i potem kazdego dnia aż do wigilii mama ma cały etat i przychodzi zmęczona. A ja sama nie dam rady 😁
a mama właśnie sobie pospała, bo dziś robiła do 13 😁 stojak już umyłam 😁

tyyyy ile bierzesz na gdzine za sprzatanie?Zaproszze Cie na pare dni i dasz u mnie czadu 😉Matko ja tylko podlogi umylam i to z ledwoscia,bo tak mnie brzusch bolal i krzyz;(Maz jeszcze w pracy,ale za godzine koncza.Jeszcze troche i bedzie w domu .....byle do piatku rano 🙂
Dzieci sie ladnie bawia,bo powiedzialam,ze myje podlogi i nie wolno wychodzic 🤪i tak siedza u Niko w pokoju.Az sie boje tam wejsc.....ale Niko wie,ze trzeba posprzatac.

Inhalacje musi robic,ale to jak kolega pojdzie.

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Izunia, no jak dla Ciebie to za 2 kinder bueno, loda na patyku i cukierki na godzine 😁
no ja też zawsze się na męczę, ale zawsze się położę i jest git 😁
Nikoś nie będzie się nudził dziś 😁 a z tym mężem Twojej koleżanki to rzeczywiście nie ciekawie 😞

Teraz odpaliłam im kompa to jest cisza.No pojechali do Ozimka na pogotowie.Ciekawe co mu tam powiedza.
Chciałam prasowac ,ale chyba przeloze to na jutro.Kurcze musze im kolacje zrobic 🥴Kielbaski na cieplo i z glowy.Michałek wszystko zje.Nawet u nas zjadl makaron z magii 🙂
A tam znowu tak wieje 😠W nocy,az sie moj Nero wku....bo ciagle cos stukalo,latało po podworku.

• Mamusia
hehe przypomniało mi się, że moj M zawsze się śmieje, że jak będzie ze mną rodził, to sobie weźmie biało czerwony szal, biało czerwoną czapkę, trąbkę i będzie mnie dopingował : do boju do boju do boju 😁 Agata! Agata! Agata!
😲
na szczęście to żarty. Już mi przyznał się , że jest już troszkę podstresowany 🥴 a ja nie jakoś, ale coraz częściej myślę o poorodzie i zdaję sobie sprawę że jest coraz bliżej 🙃

idę się kąpać 😉

• Mamusia
mulant napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
mulant napisał(a):
nie on jest tylko mój 😁 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

ale bedziesz miec zgage 😠 😠

nie bede mieć :P
a jak tak to ja cię znajdę hi hihi:P

ja ciebie predzej po zapachu bigosu 🙂Ja zrobie w nastepnym tygodniu.....juz na swieta.Chyba,ze znowu zjem pół gara ,a tylko dwa woreczki zamroze 🤪 🤪

• Mamusia
nie wieje już 😁

ja właśnie zjadłam bigosiku 🙂 ale jutro i pojutrze itd już nie pojem, bo zamrożony i strzeżony.

przecież bigos to normalna rzecz i naturalna, a my się wszystkie podniecamy tym jak nie wiem co dzięki czemu jak go jem, to czuję jakbym wsuwała coś wykwintnego 😁

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
nie wieje już 😁

ja właśnie zjadłam bigosiku 🙂 ale jutro i pojutrze itd już nie pojem, bo zamrożony i strzeżony.

przecież bigos to normalna rzecz i naturalna, a my się wszystkie podniecamy tym jak nie wiem co dzięki czemu jak go jem, to czuję jakbym wsuwała coś wykwintnego 😁

obdarzona co jak co ,ale bigos to zajeb...potrawa 😁 😁
matko snieg ma byc 😠ja poprosze tak troszke tylko 😉

• Mamusia
no zajebista zajebista ale u mnie bigos jest taaaaak często ,że szok. Bo moj tata się domaga, a że się tylko składniki skroi , kapuche do gara da i niech się gotuje to żaden problem 😁 ale jak wy piszecie że wy też tak chcecie, że gotujecie go to on mi się wydaje magiczny:P