Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A to nie wiem ale wiesz, to wysyłaja kazdemu jak dzieciatko ma kolo 4 miesiaca.
A co do tych kuponów to niektóre rzeczy sa taniej niz w Auchanie po rabacie tym .
ja sie zraziłam do Auchana bo tam na tym dla dzieci to bałagan i nawet nie mieli mleka tego co podaje mojemu.

ale fajna pogoda sie zrobiła w koncu 🙂

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej hej Laski 🙂
Gosiu, a gdzie trzeba zapisać maluchy na to usg? bezpośrednio na św. Wojciecha?

zaczyna byc coraz cieplej 🙂 kupiłam trochę ciuszków dla Grzesia letnich, 2 rampersy, 3 pary cienkich dresowych spodni i parę innych drobiazgów 🙂 jutro zrobimy przegląd szafy i grubsze rzeczy już pochowamy 🙂

• Mamusia
Dziękuję Gosiu za numer 🙂

byliśmy dziś z małym nad Zalewem Szczecińskim w Trzebieży, tyle ludzi na plaży że szok ;O ubrałam Grzesia na krótki rękawek, myślałam, że będę musiała go ubierać, ale było bardzo ciepło. Zorientowałam się, że nie mam ciuchów na lato, same grubsze rzeczy, nawet butów ( w poprzednie lato śmigałam w trampkach bo miałam nogi jak balon spuchnięte ). Eh 😜

dziś dostałam potrącona przez psa.. spuściłam go z łańcucha, odwróciłam się, a on zaczął biec w moim kierunku i pchnął mnie od tyłu z całej siły. Nie wime w jaki sposób, ale wybiło mnie dość mocno do góry, zgubiłam przy tym trampki i upadłam z całej siły na kość ogonową. Nie dość, że do tego rękę zdarłam, to dupa boli jak cholera, chodzić nie mogę. W pewnym momencie po upadku nie wiedziałam co się dzieje. Paweł szybko do mnie zleciał, pies oberwał a ja wychodziłam z siebie z bólu. Eh, musiałam się wyżalić ;( ☺️

• Mamusia
A my dzis pojechalismy na jezioro Miediwe ze znajomymi 🙂 Wypad sie udał Nadia byla bardzo grzeczna 🙂 rozlozylismy sie na kocach i było ekstra 🙂 - Nadie po przyjezdzie odrazu wykapalismy bo byla ta pora do kapieli i juz pieknie zasnela ona chyba wie ze o 20 to juz ma spac bo zawsze o tej godz zasypia hihi 🙂

Ojj Kasia czyzby Twoj pies na upal bzikował ? biedactwo 🙂

• Mamusia
Ten pies to taki wariat i jak widzi któregos z domowników to skacze jak głupi. Chcemy go tego ud uczyć, ale nie da się póki co. No (_|_) podejrzewam że do jutra będzie boleć.

Wczoraj kupiłam Grzesiowi parę długich spodni dresowych, ale widzę, że już na krótkie trzeba się powoli szykować, bo bardzo ciepło się robi 🙂