Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂

Jejj od paru dni nie mogłam sie zalogowac na forum - już mnie wkurzaja te ciagle problemy na tym forum 😞

Dzis dzień dziecka i moja Nadka dostanie poraz pierwszy marcheweczke ze słoiczka 🙂 zobaczymy jak zareaguje 🙂 teraz sobie smacznie spi.

Byłam wczoraj w Auchan kupic marchewki - kupiłam gerbera, bobovita - ale hippa nie było polka była pusta - to mnie wlasnie denerwuje w Aschun ze czasami przyjezdzaja sklepikarze i wszystko wybieraja bo jest za tansza cene i pozniej sprzedaja u siebie za drozsza.

Jak myslicie ktora jej dzis podac Gerbera czy bobovita ??

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej hej , Montusia Kasia ma racje nie ma znaczenia raczej w tym od którego zaczniesz. Ja zaczynałam od Hippa a teraz podaje bobovita bo sa tansze 🙂

Byłam dzisaj w realu masakra jak drogo mleko któe podaje mojemu jest ponad 2 zł drozsze niz w tesco , tak samo kaszki i chusteczki higieniczne.

• Mamusia
Grześ miał 58 cm i też wszyscy mówią, że duży, a raczej wysoki 🙂 no i chyba w przyszłości będzie wysoki, bo oboje dziadkowie są wysocy, no i mąz nie należy do maluchów 😉 nie wspominając o moim prawie 180 cm wzroście 😜

Ważne, że dzieci są zdrowe, a czy jedno wazy mnie a drugie więcej to nic nie znaczy 🙂 każde jest przecież inne 🙂

• Mamusia
Gosia wiec marchewka Nadi raczej smakowała teraz czekam i jak do tej pory nic jej nie wyskoczyło 🙂
A wiecie ze dostałam paczke od Hippa na dzien dziecka ze słoiczkami i łyzeczka 🙂 i kremem fajny prezent 🙂
Wy sie chwalicie ile waza wasze chlopaki a moja laska wazy 5,5 kg 🙂