Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a Kasiu wiesz cyhyba lepiej , bo czasem kaszle naprawde a czasem udaje, ja tez dzisaj poszłam z małym na spacer na wały, zrobilismy kółko i do domku.

[URL=http://img340.imageshack.us/i/1000143vt.jpg/][IMG]http://img340.imageshack.us/img340/6070/1000143vt.jpg[/IMG][/URL]
mój mały jak sobie siedzi 🙂

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej
My tez byliśmy dzis na Wałach 🙂 i wczoraj w nocy tez bylismy - Nadii zostawilismy z moja mama a sami pojechalismy sie bawic hihi 🙂

Nadii od 3 dni dostała jakiegos szału gadki i piszczenia - nawija już całymi "zdaniami" i zaczeła mało spac w dzin tylko pare razy po 30 minut a reszta to zabawa - normalnie szok 🙂

dziś miałam troche roboty bo pakowałam męża na wyjazd znowu do Londynu - jedzie na cały tydzień i będę z małą sama.

Oj jak pięknie siedzimy już 🙂)) gratulacje 🙂

• Mamusia
Hej 🙂

Ojjj Manka mnie też coś katar męczy 😞 to wszystko przez tą zmieną pogode 😞

Słuchacie jak to było z Waszymi maluszkami i z pierwszym ząbkiem ? Bo Nadii wiadomo wszystko gryzie, ale od paru dni anwet moje palce i przekreca smoczek na jedna strone i jak dzis zajrzałam do jej buzki to jakby z tej strony miala tak lekko napuchniete - chyba wybiore sie do apteki po cos na dziasła 😞 ojj i na dodatek jest ona taka rozdrazniona 😞

• Mamusia
Hej dziewcyzny, jestem mama 6 miesiecznej Hani ;-) Szukam towarzyszki ze Szczecina do spacerkow i pogadania, mieszkamy na pogodnie ;-) Chetnie wymienie sie doswiadczeniami rowniez tutaj na forum. Jestem mloda mama, mam 23 lata i jeszcze zadna z moich kolezanke nie zostala uszczesliwiona dzieciaczkiem. Przyznam, ze troche mi z tym smutno a mysle, ze i z czasem mojej corce bedzie nudno... chyba, ze nawiazemy znajomosci w piaskownicy ;-)

Co do pieniazkow na wychowawczym - odrazu dam znac co wiem. Przysluguje zasilek, jezeli dochod na czlonka rodziny nie przekracza 504 zl/os. Dodatkowo jest zasilek rodzinny cos okolo 50 zl. Aby przyznano takie pieniazki najlepiej wybrac sie do Szczecinskiego Biura Swiadczen, dostanie sie tam komplet formularzy do wypelnienia. Dodatkowo trzeba dostarczyc z urzedu skarbowego zaswiadczenia o zarobkach (obojga rodzicow), kopie dowodu, oswiadczenie o odebraniu becikowego (tyle pamietam). Za pierwszym razem dostaje sie jeszcze extra 1000 zl (drugi raz poza becikowym) - bylam tym strasznie zdziwiona... do dzisiaj nie wiem za co to bylo 🙂

Pozdrawiam!