Skocz do zawartości

ciągnięcie w okolicy pępka | Forum o ciąży

sylwunia82

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
powiedzcie mi dziewczyny czy was tez tak ciagnie w okolicy pepka??? juz mnie tak od wczoraj trzyma jakby mi sie skóra za bardzo naciągała albo coś ciągnęło od wewnątrz 😞( najgorzej jak zacznę chodzić a w dodatku mój synek mi daje niezłe kopniaki w to miejsce i wtedy naprawdę barzdo boli 😞(( co to może być????

• Mamusia
sylwunia jestes już w 32tc ciąży więc dzidzius jest już spory i pewnie nie ma zbyt dużo miejsca....to chyba przez to ze skóra jest prawie na maxa rozciągnięta.nic poważnego.też tak miałam w tym okresie ciąży:Pi pewnie nie jedna ciążóweczka się ze mną zgodzi.pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
  • Mamusia
ja też tak mam. luz 🙂 ciemne wokół pępka to po prostu zaciemnienie kresy białej. a co do bólu to mnie też tak pobolewa. ale co to może być? tkanki się rozciągają ale czy mięśnie czy więzadła macicy to kto wie 🙂 na pewno jest ok!

pozdro!

• Mamusia
to ja mam ten sam problem też mnie tak ciągnie,piecze i swędzi (wszystko na raz) 🙂 w okolicy pępka choć smaruje codziennie kremem, czasem to aż mam taką czerwoną skórę która się świeci !! 🙂ale to chyba od kremu hehe 🙂

• 2 tygodnie później...