Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie Mania gdyby była chłopcem byłaby pewnie Igorem, więc przesunęło się tylko w czasie 😁 a rodzina jak najbardziej za!
A Adaśków znam dwóch dużego i małego i obydwaj są szalenie sympatyczni 😁
Ja też już czuję się tak świątecznie 😁
ps. swoją drogą szykuje się na maj sporo chłopaków 😁 więc Eliza pilnuj swojej Julci .... 😁
pzdr

• Mamusia
Mi się w ogóle wydaje, że inwazja chłopaków trwa - 2 lata temu to samo 🙂 Asia, gratuulacje!
Ja do świąt to zdecydownie z doskoku bo milion rzeczy do zrobienia a czasu coraz mniej 🙂
Justyna, brzuch Twój mnie powalił 🙂 Super! Ale ukryć to chyba Ci ciężko, nawet pod kurtką 😉

• Mamusia
dudasia napisał(a):
Mi się w ogóle wydaje, że inwazja chłopaków trwa - 2 lata temu to samo 🙂 Asia, gratuulacje!
Ja do świąt to zdecydownie z doskoku bo milion rzeczy do zrobienia a czasu coraz mniej 🙂
Justyna, brzuch Twój mnie powalił 🙂 Super! Ale ukryć to chyba Ci ciężko, nawet pod kurtką 😉

to aż taki wielki jest? myślałam ze mnie pocieszycie ze taki jaki powinien być 🙂 A co do ukrycia to w kurtce nie widać, mam taką spoko więc super jak narazie hehe. A w pracy ukrywac nie musze bo wszyscy i tak wiedzą

• Mamusia
A tak w ogole to witam wszystkie mamusie!
My dzis bylismy na zakupach. Kupiłąm sobie sponie materiałowe na Święta za pół ceny, a od męża dostałam depilator hehe Mam nadzieje ze wytrzymam ból, ale wytrzymywałam woskowanie wiec i to wytrzymam 🙂 A teraz uciekam robic mezowi kolacyjke. Papatki

• Mamusia
Justyna, na żywo to pewnie inaczej wygląda niż na zdjęciu 🙂 Zawsze tak jest.
Byliśmy właśnie kupić choinkę - w tym roku padło na sztuczną małą choineczkę no by Bartek siebie nią nie przygniótł 😉 powieszę głównie pierniki żeby było bezpiecznie. Z lampek chyba tez zrezygnuję dla bezpieczeństwa 😉 U dziadków będzie choinka to wtedy się nacieszymy świecidełkami 😉

• Mamusia
a mi się jakoś nie chce inwestować w ciuchy... W pierwszej ciąży to zupełnie inaczej było... Teraz noszę to co mi zostało, wciskam się w swoje ciuchy i liczę na to, że przetrwam jakoś zimę 😉 Jak będzie ciepły kwiecień/maj to wtedy będę się martwić bo letnich ciążowych w ogóle nie mam...

• Mamusia
No i jest plus widocznego brzuszka 🙂 Dodam jeszcze, im mniej atrakcyjnie wygląda ciężarna tym ma większe przywileje. Nie liczcie na to, że ktoś Wam ustąpi miejsca, jak będziecie w szpilkach i eleganckich ciuchach. Tylko workowate ogrodniczki działają 😉

• Mamusia
a wiecie co mnie śmieszy?? KASY PIERWSZEŃSTWA dla ciężarnych i niepełnosprawnych a w kolejce sami albo faceci z butelkami piwa/wina albo stare mohery bez obrazy nic nie mam do starszych ludzi ale to jest tak wkur.... jak ide do sklepu kolejki takie ,że idz pan do.... 😁 a tu kasa pierwszenstwa dla nas i co?? jednym słowem wuchta wiary TEJ a jeszcze zdziwione ,że się przed nie wpycham krzywo patrze odwracam się i mówie "coś u tych cięzarnych brzuchów nie widac" 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
dzień doberek!
To fakt, panów od cholery w takich kolejkach 😁 i tych starszych pań co wiecznie sie też gdzieś śpieszą.... na emeryturze 😁 a w Wa-wie też zauważyłam, że to mimo wszystko można liczyć głownie na panów by Cię wpuścili gdzieś bez kolejki, takich >40-tce. Czasem to wręcz na siłę Cię popychają do przodu 😁
Eliza Ty tylko na święta do Polski czy w ogóle wracasz?
Asia no nie dziwię się, że sprzątasz po nocy, mi jak się po urodzeniu Mani zachciało znowu na studia to też uczyłam sie po nocy, tak do 2-iej a o 5 rano wstawałam by jechać z nią na rehabilitację na drugi koniec miasta. Kurcze dziś chyba bym nie dała rady ale w sumie jak mus to mus.

• Mamusia
Cześć Mamy ...
coś czuję ze najbliższa wizyta u lekarz 22.12 nie bedzie przyjemna odebrałam dzis wyniki moczu a tam niespodzianka 😮 glukoza obecna w laboratorium od razu zrobiono mi badanie krwi i cukier naczczo 110 nie zaciekawcie o wygląda

po za tym katar nie odpuszcza