Asiu masz racje 🙂 mam nadzieje,ze teraz ruszy sie na naszym forumku 😁 ja bylam trochce w Szczecinie i troche w Rewalu 😁😁😁 a spacery po plazy teraz po prostu rewelacje i pogoda dopisala bo bardzo cieplo bylo 😜
czesc mamuski! Widze ze juz wiekszość powróciła z świąteczno-sylwestrowych wypadów i nareszcie coś sie na forum ruszyło 🙂 My od poniedziałku na zwolnieniu, wiec chociaz troszke odpoczynku hehe NIestety sie przeziebiliśmy i to wszyscy. Ja sie smarkam, Piotruś ma kaszel ehhh nic lecze sie Prenatalenem i mam nadzieje ze wkrótce mi przejdzie. Szkoda mi troszke babelka bo nie wychodzimy na dworek i troche mu odbija wieczorami 🙂 Mam do Was mamusie pytanie. Macie jakiś dobry i sprawdzony przepis na biszkopta? Bo planuje sama mu zrobić torta na 2 urodzinki, bo ten co zamówilismy w tamtym roku był ochydny;/
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
dudasia
Eliza była nad Bałtykiem 😉
dudasia
Eliza2707
Tyssiiaa
justyna_malutka
My od poniedziałku na zwolnieniu, wiec chociaz troszke odpoczynku hehe NIestety sie przeziebiliśmy i to wszyscy. Ja sie smarkam, Piotruś ma kaszel ehhh nic lecze sie Prenatalenem i mam nadzieje ze wkrótce mi przejdzie. Szkoda mi troszke babelka bo nie wychodzimy na dworek i troche mu odbija wieczorami 🙂
Mam do Was mamusie pytanie. Macie jakiś dobry i sprawdzony przepis na biszkopta? Bo planuje sama mu zrobić torta na 2 urodzinki, bo ten co zamówilismy w tamtym roku był ochydny;/
Tyssiiaa
też mam zamiar iść na zwolnienie ale nie wiem czy mi teraz da. wizytę mam w przyszłym tygodniu 🙂
Eliza2707
Justynka wracajcie szybko do zdrowka 😘
Tyssiiaa
Eliza2707