Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Eliza2707 napisał(a):
Lady ja wcinam i dziei temu nie mam problemu choc zgaga tez mnie meczy jak skubne cos slodkiego 😜

Tysia a to da Ci 🙂 🙂 🙂 i bedziesz sie obijac jak my hihi 😁

mam nadzieje... mój gin tez by wkońcu mógł pomyslec o tym i mi dać... a teraz do rodzinnego jak mam iść i znowu sciemniać to mi sie nóz w kieszeni otwiera ale w pracy mamy zastój brak kontraktów a ja musze siedzieć bite 8 h i patrzec w monitor ... ;/ siedzac i nic nie robiąć dosłownie.

• Mamusia
lady_m4ryjane napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
to samo łozeczko chcemy 😁

Bardzo ładnie jest wykończone i ten misio jest taki wytłoczony nie narysowany 🙂 Ja jestem bardzo zadowolona. No i pasuje nam do mebli jak w pysk strzelił, bo są ciemne z jasnymi elementami, dokładnie ten sam odcień brązu 🙂

no my też bedziemy mieli szafe ciemna z jasnymi wykonczeniami teraz 13 nam przychodzi zakładac moja siora ma to łózeczko (w styczniu rok temu rodziła) ona kupiło to z żyrafa i jest piękne. dlatego też chce takie a tych motywów jest strasznie dużo 😁

• Mamusia
Takk sobie teraz myślę ile ja kasy wydawałam na tego Bartka... Masakra. Fakt, że wtedy jeszcze zarabiałam.... teraz na wychowawczym to inaczej wszystko wygląda więc dobrze, że wszystko mamy 😉 Muszę tylko przejrzeć wszystko i przeanalizować czy na wiosnę ubranka się nadadzą (Bartek pojawił się zimą..). No ale kupić kilka ciuszków to już pikuś w stosunku do kosztu całej wyprawki.

• Mamusia
Asiu dokladnie tak jak piszesz 🙂 my ciuszki musimy dokupic,lezaczek juz kupilismy okazja byla za 200zl 😜 do tego dostane mate i troche ciuszkow,ale tez wiekszych,musimy kupic toszke mniejszych i letnich moj M.wlasnie czyta ze od maja ma sie zaczac w tym roku lato 😜

• Mamusia
tez bylam w szoku,ze burza w styczniu,ale przedwczoraj byla bardzo blisko i tak walilo,ze spac nie moglismy,wczoraj byla dalej i juz tylko blyski bylo widac...mam nadzieje,ze dzis bedzie spokoj....na poczatku myslalam,ze cos mam z glowa,ale czytalam na forum DE ze to nie tylko u nas tak walilo i inni tez ta burze slyszeli

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Eliza2707 napisał(a):
Lady ja wcinam i dziei temu nie mam problemu choc zgaga tez mnie meczy jak skubne cos slodkiego 😜

Tysia a to da Ci 🙂 🙂 🙂 i bedziesz sie obijac jak my hihi 😁

mam nadzieje... mój gin tez by wkońcu mógł pomyslec o tym i mi dać... a teraz do rodzinnego jak mam iść i znowu sciemniać to mi sie nóz w kieszeni otwiera ale w pracy mamy zastój brak kontraktów a ja musze siedzieć bite 8 h i patrzec w monitor ... ;/ siedzac i nic nie robiąć dosłownie.

Wiesz co sam to Ci pewnie nie zaproponuje. Ponarzekaj trochę, że już Ci ciężko do pracy chodzić, że Cię w krzyżu boli od siedzenia cały dzień przed kompem, że co chwilę ktoś jest zaziębiony w pracy i boisz się złapać. Nie powinien protestować i Ci dać. Nie musisz nawet ściemniać, że się jakoś źle czujesz, bo chyba takie argumenty wystarczą.

• Mamusia
a ja muszę ostro nagimnastykować się u mojej gin, żeby na siłę nie dawała mi zwolnienia, bo dobrze się czuję i jakoś mam jeszcze siły by chodzić do pracy. a u rodzinnego jak potrzebuję dwa tygodnie zwolnienia, to wystarczy jedno słowo i bez problemu mam.

• Mamusia
meg-p napisał(a):
a ja muszę ostro nagimnastykować się u mojej gin, żeby na siłę nie dawała mi zwolnienia, bo dobrze się czuję i jakoś mam jeszcze siły by chodzić do pracy. a u rodzinnego jak potrzebuję dwa tygodnie zwolnienia, to wystarczy jedno słowo i bez problemu mam.

2 tygodnie? moja mi daje na 3 dni i co 3 dni mi przedłuża musze chyba coś wymyśleć zeby dała na dłużej tzn na tydzień mi starczy 😁

• Mamusia
a tak w ogóle moje kochane mamusie witajcie!!!!
tak długo się nie odzywałam, bo jakoś ochoty na kompa w ogóle nie miałam, święta i takie tam.
my już po połówkowym, wszystko ok, no i okazało się, że będzie Zosia, chociaż mój mąż bardzo chciał pierwszego chłopca, więc jest niepocieszony, ale no cóż... bywa.

pozdrowionka dla wszystkich mam i brzuszków 😘

• Mamusia
meg-p napisał(a):
a tak w ogóle moje kochane mamusie witajcie!!!!
tak długo się nie odzywałam, bo jakoś ochoty na kompa w ogóle nie miałam, święta i takie tam.
my już po połówkowym, wszystko ok, no i okazało się, że będzie Zosia, chociaż mój mąż bardzo chciał pierwszego chłopca, więc jest niepocieszony, ale no cóż... bywa.

pozdrowionka dla wszystkich mam i brzuszków 😘

gratulacje 🙂 na idę na połowkowe 4D 16 stycznia! teraz jak byłam w czwartek lekarz potwierdził ,że w 100% Adaś 🙂