Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hoho, trochę do nadrabiania miałam 🙂
Cześć Asia! Nie spiesz się tak do porodu 😉 Spotykaj się z koleżankami bo pewnie długo nie będziesz miała sposobności 😉 Ja jutro do kina idę na babskie wyjście 🤪 A swoją droga też myślę, że fajnie byłoby w rocznicę urodzić, u mnie to 9.05 🙂 Szczególnie, że zaplanowaliśmy na chrzestnych świadków ze ślubu 😁 No mooooże się uda.
Ciekawe która z nas pierwsza się rozpakuje 🙂

• Mamusia
hej! dziś nie śpię od 2.30... tak po prostu, pranie przygotowane, rzeczy do prasowania też (z tym czekałam by rodzinki nie pobudzić), łazienka wymyta, śniadanie już drugie zjedzone a tak dobrze ostatnio mi szlo ze spaniem.
Eliza gratuluję 😁
O Asia to ja Ci życzę koniecznie dotrwania do 9 maja bo skoro jeszcze tacy chrzestni 😁

ps. śmiałam się wczoraj w łazience do siebie przy depilacji na czuja i gdy sprawdzałam efekt w lusterku bo przypomniało mi się to co pisałyście na forum 😁

• Mamusia
Cześć dziewczynki!
Asia, co Ty z tym spaniem masz? Az takie problemy? Ja niewyspana bo... poszłam spać o 2:30 🙂 No ale zasiedziaąłm się najzwyczajniej a rano litości dziecko nie ma 😉 Dzisiaj idę szybko spac. W dzien też chyba drzemkę sobie zrobię bo żyć się nie da. Ja w piżamie siedzę 😜 Dziecko tylko ubrałam dla przyzwoitości ale na siebie sił zabrakło 😉

• Mamusia
oj, ja to się nie nudze... tyle spraw do załatwienia... ale musze co chwile odpoczywać bo nie daję rady! Do tego ktoś mi żebra rozpycha cały czas 😲
Dzisiaj Bartek ma taryfę ulgową i mu pozwoliłam na bajki 😉 Ziewamy sobie razem a Hubi szaleje..

A co z Elą?? Znowu nam zniknęła..

• Mamusia
ja już po drzemce, całkiem dluuugiej prawie 2 godzinnej, gdyby ten mąż nie zadzwonił... Dobrze, ze z rana po wyjściu z przedszkola pozałatwiałam to co miałam do zrobienia bo już jest tak późno, że teraz bym się nie wyrobiła bo za godzinkę po Manie do przedszkola spadam.
Z rana padało a gdy sie obudziłam to do pokoju cudne słonko zaglądało 😁
Miłego dnia!

• Mamusia
hej
u nas nocki tragedia - jak nie czkawka młodej to moja zgaga! :/ jeszcze tylko kilka tyg!
za to przestały mnie boleć biodra po tym jak zmieniłam materac na super miękki - chociaż coś!

ciekawe która z nas się pierwsza rozpakuje - ja stawiam na Dudasię!

wstyd się przyznać ale ja jeszcze nic dla młodej nie przygotowałam - nawet nie iem gdzie w piwnicy mam ciuszki...nie mówię o praniu itd ale żeby nie było że olewam 😉 to kupiłam wczoraj płyn do prania dla dzieci 🙂

• Mamusia
Ja dziś pomału szykowałam ubranka dla małego na wyjscie ze szpitala, pomału w koncu trzeba sie pakowac. Potem byliśmy w zgolu mąż poszedł do swojego dziadka do szpitala a mnie na galeri zostawił, podobno lepiej dla mnie bym dziadka jednak nie ogladała. W galeriach nic nie kupiłam.
Mój mały też sie rozpycha że hej 🙂 w nocy spi mi sie nawet dobrze tylko skurcze łapią w kolana, wogule kolana mi chyba siadają, bo jak kuca by cos podnieść czy cos to mam wrazenie jakby peknac zaraz miały.

• Mamusia
aaana napisał(a):
wzięłam no-spę ale czuję się średnio - chyba trochę przesadziłam z porządkami :/ i teraz muszę odcierpieć swoje
mi po magnezie (też 3x1) przeszły skurcze łydek - może można zwiększyć dawkę?

Gin mówił ze w razie co moge zwiekszyc nawet do 3x po 2 ale nie chce za bardzo przesadzac z tymi tabletkami