Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tysiaa dzięki

Dudasia jak Wasze migdały - wycinacie? u nas młoda znowu chora (kaszel i katar) - już mam serdecznie dosyć - do tego węzły meeega powiększone - nawet te w pachwinach przy nogach 😞
powinnam ją wziąć ze żlobka ale w mojej sytuacji to jest niemożliwe 😞

• Mamusia
aaana napisał(a):
Tysiaa dzięki

Dudasia jak Wasze migdały - wycinacie? u nas młoda znowu chora (kaszel i katar) - już mam serdecznie dosyć - do tego węzły meeega powiększone - nawet te w pachwinach przy nogach 😞
powinnam ją wziąć ze żlobka ale w mojej sytuacji to jest niemożliwe 😞

No to współczuję 😞 Bartek odpukać zdrowy i od tygodnia gdzieś ma się lepiej. Póki co zawiesiliśmy decyzję o wycięciu. Dalej mu podajemy tą szczepionkę. A jak będziemy wycinać to pewnie i tak prywatnie co by szybciej i bez leżenia w szpitalu. Póki co czekamy na rozwiązanie a nie będziemy po szpitalach biegać jak nie ma zagrożenia życia i zdrowia dla Bartka.

Na która do tego gina idziesz? Czekamy na wieści.

• Mamusia
hej! ale mi smaka narobiłyście z tymi frytkami.
No ciekawa jestem co u aaany.

dzisiaj u nas przed południem wyszło super słonko a potem taka burza i ulewa, że hoho- akurat wracałyśmy z przedszkola- nawet parasolka nie pomogła ! a teraz znowu super słonko.

• Mamusia
aaana napisał(a):
po wizycie:
młoda waży 2377, przepływy w normie, wielkość na 34tc czyli ok i wszystko proporcjonalne, łożysko II stopień....ufff
no i jak tu nie osiwieć???

no to super wiadomośći!!!!!
a swoja droga co ta ginekolog sobie myślała takie rzeczy straszne ci mówiąc.....

• Mamusia
też jestem zdziwiona - na szczęście pozytywnie bo szczerze mówiąc to przed wizytą byłam zdruzgotana
na razie nie chcę o tym myśleć - i tak z tą babką nie rodzę a została mi może 1 wizyta więc zobaczę
dziś wysyłam męża do piwnicy po ciuchy dla dzidzi i bez nich niech się nie pokazuje!!!