Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaana napisał(a):
hej na szybko
Dudasia czy Bartek też tak sapie (nawet w dzień) przez powiększone migdały??

No ostatnio już nie sapał bo mu się poprawiło. ale dzisiaj sie z katarem obudził więc sapie z innego powodu. I mam nadzieję, że katar to jedyny powód..

• Mamusia
hej
Dudasia dzięki za odp - Doma raz sapie raz nie już sama nie wiem co myśleć :/ po pordzie idę z nią do laryngol i jak powie że wycinać to wycinamy to cholerstwo bo już nie mogę słuchać jak dzieciak się męczy
dziewczyny nie rodzić jeszcze!! jeszcze nie maj!!!

• Mamusia
hej! Ja wczoraj czułam się super, rano wysprzątałam mieszkanko, później prawie cały dzień byliśmy poza domem. Nawet nie spuchłam a poranna opuchlizna twarzy zeszła zanim skończyłam sprzątać, więc pewnie była wynikiem źle przespanej nocy a nie jak się obawiałam...
Vera pewnie urodziła, też ładnie donosiła- 5 dni przed terminem to jak w terminie 😁 no z resztą dziewczyny jest już duża szansa że dotrwamy do maja.
Wyślę wam mój nr tel bo przegapiłam posty z wymianą i niech któraś laseczki wyśle mi swój nr bo pewnie nie zasiądę prędko po.
Uśmiechnęłam się jak Tysia napisała, że u niej nie prędko bo nie dawno jeszcze pewna nie byłaś. Ale przyznam że ja też nie wierzyłam że tym razem też tak długo donoszę. Za 3 dni termin a ja coraz normalniej się czuję 🤔