Skocz do zawartości

WÓZEK | Forum o ciąży

chamster

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
nadia85 napisał(a):
Wiecie, że trochę się tego boję... Jednak 75 cm, to mało... Mam nadzieję, że będzie ok... Jakie macie foteliki do X-landerów?? A śpiworki kupowałyście?

chamster my tez wysocy ale mysle ze do wiosny maly da rade, potem spacerowka ze spiworkiem ktory juz jest w zestawie, taki na nozki 🙂
nadia fotelik maxi cosi citi zamowilismy, a spiworek taki pkuszowy, no i posciel do wozeczka.

• Mamusia
hej sorry ze sie wtrace, ale piszecie o wozkach i rozmiarach gondoli ze niby 75cm to mało... wcale nie 🙂 moja Panna ma prawie 6msc a od 2 tyg dopiero jezdzi w spacerowce w sumie na lezaco wiec nie macie sie martwic zapewne Wsze pociechy tak do ok.6msca albo i dluzej zapewne zmieszcza sie w gondole 🙂

• Mamusia
a propos wózka ja zamówiłam X-LANDER XA, lada dzien ma przyjechac, w zasadzie to dziadkowie się złożyli 😉 kochani są 🙂 Podaje linka który wybrałam...no i polecam Sprzedawcę, tani miły wiarygodny i bardzo elastyczny bo duzo marudzilam 🙂

http://allegro.pl/x-lander-xa-2w1-super-cena-i1823761678.html

kolor gondolki : arctic a spacerówki: desert

• Mamusia
happysad napisał(a):
a propos wózka ja zamówiłam X-LANDER XA, lada dzien ma przyjechac, w zasadzie to dziadkowie się złożyli 😉 kochani są 🙂 Podaje linka który wybrałam...no i polecam Sprzedawcę, tani miły wiarygodny i bardzo elastyczny bo duzo marudzilam 🙂

fajnie, u nas tez dziadkowie sie skladaja ale wozeczek chcociaz zamowiony, odbieramy dopiero po prodzie. mnie bardzo podobal ten fioletowy kolor ale niestety jego cena byla o 400zl wyzsza niz tego ktory wybralismy VOLCANO.

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
my chcielismy tego mutsiego kupić ale ja za cholere nie uiałam tym wózkiem jeździć 🙂
stanęło na 4rider i bardzo sobie go chwalę, będzie dla kolejnej dzidzi, tylko niestety też swoje kosztował ale zakochałam się w tym wózku
za to teraz kupilismy spacerówkę delti miała być tania, lekka i super no bo żebym w ciąży nie dzwigała np do bagażnika i dupa zbita dziadostwo

• Mamusia
Ja się parę lat temu w Graco Quatro zakochałam...tzn. ponad 8 lat temu i do tej pory uważam, że jest najlepszym sprzętem jaki miałam w domu 😜
Heh no i o dziwo mam do tej pory w stanie idealnym 🤪 🤪 🤪
I gdyby nie fakt, że tym razem rodzę w zimie to pewnie żadnego bym nie kupowała ( tamten jest bez gondoli tylko można z niego głęboki zrobić ale to nie na zimę dla noworodka niestety...).

• Mamusia
chloe napisał(a):
happysad napisał(a):

fajnie, u nas tez dziadkowie sie skladaja ale wozeczek chcociaz zamowiony, odbieramy dopiero po prodzie. mnie bardzo podobal ten fioletowy kolor ale niestety jego cena byla o 400zl wyzsza niz tego ktory wybralismy VOLCANO.

super jest ten wózek,też go polecam..ja miałam inne zeastawienie kolorków szaro-czarny. i pomarańczowy....