Skocz do zawartości

Ginekolog-położnik | Forum o ciąży

Megan100

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jeszcze nie wybrałam lekarza. 13 października mam wizytę na NFZ u Mirosława Moskalewicza ( ma on też prywatny gabinet w Obornikach, a tam mieszkam, więc w razie co miałabym do niego blisko). Czytałam opinię na jego temat, sama jeszcze nie miałam okazji wyrobić sobie opini bo 13 będę u niego pierwszy raz. Plusem jest to, że jest lekarzem z szpitala Raszei, a zastaniwamy sie z mężem nad tym szpitalem.
Od 1 pażdziernika będę też ubezpieczona przez firmę męża w Medicoverze w Poznaniu i tam mam w planach zapiać się do doktora Zygmunta Andrzeja ( on jest ze szpitala św. Rodziny) i ma bardzo pozytywne opinie. W sumie to też prywatny zakład więc i standard powinien być lepszy.
Jestem ciekawa, który mi bardziej będzie odpowiadał.
Może któraś z Was miała z nimi do czynienia i podzieli się ze mną opinią na ich temat. Albo poradzi innego lekarza.

• 1 miesiąc później...
  • Mamusia
pammat napisał(a):
Ja ci nie pomogę ale mogę polecić ginekologa z Raszei Marek Feliksik bo on prowadzi moją ciąże a miałam zagrożoną na samym początku .. więc on mi uratował maluszka 🙂 polecam tego lekarza

polecam rewelacyjny facet, w raszei jest jeszcze jeden mlody ale wylecialo mi nazwisko , profesoerk tez jest super z reszta caly personel tam jest rewelacja ....

• 8 miesiące później...