Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie ja też, ale pewnie się da. W końcu muszę sie kiedys zmobilizowac i zrobic zdjęcie mojego wielkiego brzucha cobyście nie mówiły że kłamię że taki duży 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anett to sie cieszymy ,że wszystko ok z dzidzią :*

Dziewczyny ja wsumie majówka termin mam na 18 maja ale myśle ,że maj/czerwiec możemy się zaprzyjaźnić ;p zawsze wszystko może się zmienić.

właśnie zjadłam swoją upragnioną ogórkową ;p wiec nic mi już nie jest w stanie popsuć humoru 😁 🤪

• Mamusia
mój brzusio tez coraz większy 🙂 az dziwne ze tak mi go juz wypycha 🙂 wydaje sie az dziwne ze z owoców mozna przytyc 🙂 czlowiek siega po owoce zeby nie utyć a tu proszę 🙂 osobiście nie jem 3kg pomaranczy 🙂 ale za to 1kg mandaryyyynekkkk 🤪 kiwi banany mniam , koktailiki sobie robię np 1banan , 1szkl mleka , 1 łyż kakao , miksujemy i gotowe pyychaaaaa 😜 😜 😜 😜

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Anett to sie cieszymy ,że wszystko ok z dzidzią :*

Dziewczyny ja wsumie majówka termin mam na 18 maja ale myśle ,że maj/czerwiec możemy się zaprzyjaźnić ;p zawsze wszystko może się zmienić.

właśnie zjadłam swoją upragnioną ogórkową ;p wiec nic mi już nie jest w stanie popsuć humoru 😁 🤪

dokładnie ja jestem sierpniówką 2010 a urodziłam w lipcu 😁

Wiolka napisał(a):
Niunia wrzuc przez imageshack.us, wklej, a jak chcesz usunac po prostu edytuj posta i skasuj. Dawaj fote 🤪

Najpierw muszę ją zrobic 😁 Dziś już nie dam rady bo już na łóżku jestem, czeksm na mojego mężulka, muszę mu jakiś romantyczny wieczór w końcu zafundowac w prezencie, bo biedny wyposzczony 😁 😁 🤪 🤪