Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej
widże że temat kulinarny - ja mam ochotę na tort czekoladowy z duużą ilością wiśśni wymoczonych w spirytusie... a do tego bayleys.... w ogóle alk mi się chce baaardzso - lampkę wina czy kieliszek likieru... ech....

u mnie dzisiaj kiepsko bo od rana boli mnie brzuch i nawet po no-spie nie przechodzi 😞 leżę więc i przytłaczają mnie wyrzuty sumienia że nie zajmuję się dzieciakiem 😞 - przecież ona nie wie o co chodzi ech.... byle do maja

aaa i banany podsmażone z cukrem i cynamonem chodzą mi po głowie .... 🙂 mniam!!

• Mamusia
Hello las mamitas 🙂
Tak Was czytam i już Was lubię 🙂 Nie mniej martwi mnie to, Wy macie tAAAAAAAAAkie apetyty.. a ja wymiotuje od 8 tygodni.. i co gorsza nie mam na nic specjalnie ochoty.. moje Bobo nie daje mi spokoju.. dzisiaj poszłam do pracy (na tabletkach przeciwwymiotnych) po miesiącu przerwy.. bo wylądowałam aż w szpitalu z odwodnienia.. schudłam 5 kg.. więc przy wzroście 175 ważyłam 59.. teraz aż 61..

Nie będę już smęcić.. ale wierze, że to kiedyś musi minąć. Ps. Dużo zdrówka dla wszystkich mamusiek na Nowy Rok 🙂
Przytulańce kobitki 🙂

• Mamusia
aaana napisał(a):
hej
widże że temat kulinarny - ja mam ochotę na tort czekoladowy z duużą ilością wiśśni wymoczonych w spirytusie... a do tego bayleys.... w ogóle alk mi się chce baaardzso - lampkę wina czy kieliszek likieru... ech....

u mnie dzisiaj kiepsko bo od rana boli mnie brzuch i nawet po no-spie nie przechodzi 😞 leżę więc i przytłaczają mnie wyrzuty sumienia że nie zajmuję się dzieciakiem 😞 - przecież ona nie wie o co chodzi ech.... byle do maja

aaa i banany podsmażone z cukrem i cynamonem chodzą mi po głowie .... 🙂 mniam!!

no musisz leżeć zdrowie tego jeszcze nie narodzonego bąbelka jest najwazniejsze a mały napewno Ci wybaczy jak powiesz ,że mama leży bo się źle czuje. ojojoj ja nie lubię zbytnio alkoholu ale bayleysa bym sobie wypiła kieliszeczek 😁 przywiozłam z Egiptu malibu i nawet nie zdarzyłam otworzyć bo się dowiedziałam ,że będzie dzidzia 😁 😁 😁

aaa no i wróciłam ze sklepu 😁 kupiłam chyba z 6 jogurtów ;D stwierdzam ,że dużo wapnia mi potrzebne ,żeby Adas był silny 😁 ale za co mam się najpierw zabrać? 😁 otworzyłam jakiś kefir deserowy z konfiturą truskawkoko-jabłkowa i nawet nawet :d nie jadłam tego nigdy 😁

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Hello las mamitas 🙂
Tak Was czytam i już Was lubię 🙂 Nie mniej martwi mnie to, Wy macie tAAAAAAAAAkie apetyty.. a ja wymiotuje od 8 tygodni.. i co gorsza nie mam na nic specjalnie ochoty.. moje Bobo nie daje mi spokoju.. dzisiaj poszłam do pracy (na tabletkach przeciwwymiotnych) po miesiącu przerwy.. bo wylądowałam aż w szpitalu z odwodnienia.. schudłam 5 kg.. więc przy wzroście 175 ważyłam 59.. teraz aż 61..

Nie będę już smęcić.. ale wierze, że to kiedyś musi minąć. Ps. Dużo zdrówka dla wszystkich mamusiek na Nowy Rok 🙂
Przytulańce kobitki 🙂

cześć mamuśka 😘 😘
uuu nie zazdroszcze tych wymiotów ;/ no i waże dokładnie tyle co Ty i mam tyle samo wzrostu więc dobrze ,że nie jesteś sama 😁

• Mamusia
hej

Ana a mi lekarz powiedział że dobrze jest sobie wypić lampkę wina. A przez cały czas myślałam że nie można wcale alko

• Mamusia
marsjanka89 napisał(a):
hej

Ana a mi lekarz powiedział że dobrze jest sobie wypić lampkę wina. A przez cały czas myślałam że nie można wcale alko

a mi zabronił kompletnie.... 🤨

• Mamusia
marsjanka89 napisał(a):
hej

MARSJANKA JUZ O TYM DYSKUTOWALYSMY, NAWET LAMPECZKA WINA MOZE ZASZKODZIC MALUSZKOWI. J ANIE WIEM SKAD CI LEKARZE SIE BIORA 🤢 😮