Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
WITAM NOWA MAMUSIE!WSPOLCZUJE TYCH WYMIOTOW 🥴

JA PRZY WAS TO BEDE JAK SLON WYGLADAC BO CIAGLE MI ROBICIE OCHOTE NA COS DOBREGO DO JEDZENIA I ZARAZ MI SLINKA LECI MIMO ZE GLODNA WCALE NIE JESTEM. ECH NO... CHCIALAM BANANA A REKA MI POLECIALA NA MARCEPAN I MASZ, MUSIALAM GO ZJESC 😁 😁 😁 😜

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
marsjanka89 napisał(a):
hej
widże że temat kulinarny - ja mam ochotę na tort czekoladowy z duużą ilością wiśśni wymoczonych w spirytusie... a do tego bayleys.... w ogóle alk mi się chce baaardzso - lampkę wina czy kieliszek likieru... ech....

Ana a mi lekarz powiedział że dobrze jest sobie wypić lampkę wina. A przez cały czas myślałam że nie można wcale alko

MARSJANKA JUZ O TYM DYSKUTOWALYSMY, NAWET LAMPECZKA WINA MOZE ZASZKODZIC MALUSZKOWI. J ANIE WIEM SKAD CI LEKARZE SIE BIORA 🤢 😮

Ja tylko napisałam co mi mój lekarz powiedział. Ja już sama nie wiem kogo mam słuchać. Każdy ma o wszystkim inne zdanie a ja się mieszam 😞

• Mamusia
marsjanka89 napisał(a):
Wiolka napisał(a):
marsjanka89 napisał(a):
hej
widże że temat kulinarny - ja mam ochotę na tort czekoladowy z duużą ilością wiśśni wymoczonych w spirytusie... a do tego bayleys.... w ogóle alk mi się chce baaardzso - lampkę wina czy kieliszek likieru... ech....

Ana a mi lekarz powiedział że dobrze jest sobie wypić lampkę wina. A przez cały czas myślałam że nie można wcale alko

MARSJANKA JUZ O TYM DYSKUTOWALYSMY, NAWET LAMPECZKA WINA MOZE ZASZKODZIC MALUSZKOWI. J ANIE WIEM SKAD CI LEKARZE SIE BIORA 🤢 😮

Ja tylko napisałam co mi mój lekarz powiedział. Ja już sama nie wiem kogo mam słuchać. Każdy ma o wszystkim inne zdanie a ja się mieszam 😞

alkohol szkodzi nie ma bezpiecznej dawki dla malucha więc nie ryzykować chociaz ostatnio zjadłam taką pałeczkę ona była troszkę z likierem 😲 😲 😲

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
Tysiaczku 🙂 To mnie pocieszyłaś.. myślałam, ze niezły ze mnie szczypior jak na 15sty tydzień 🙂
Buźka

no ale Ci powiem ,że ja chuda nie jestem ;p ale widzę ze w brzusio mi idzie głównie 😁

To ja też bym tak chciała w brzusiaczka 🙂 troszkę się powiększył, ale bez szału i pępek mi się na zewnątrz wywija 🙂 W ogóle parę dni temu moje Bobo poruszało się jakby gulgotki w brzusiu.. jakie to fajowskie uczucie. jestem pewna, że to juz pierwsze z ruchów mojego Bobo 🙂

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
Tysiaczku 🙂 To mnie pocieszyłaś.. myślałam, ze niezły ze mnie szczypior jak na 15sty tydzień 🙂
Buźka

no ale Ci powiem ,że ja chuda nie jestem ;p ale widzę ze w brzusio mi idzie głównie 😁

To ja też bym tak chciała w brzusiaczka 🙂 troszkę się powiększył, ale bez szału i pępek mi się na zewnątrz wywija 🙂 W ogóle parę dni temu moje Bobo poruszało się jakby gulgotki w brzusiu.. jakie to fajowskie uczucie. jestem pewna, że to juz pierwsze z ruchów mojego Bobo 🙂

ono moje dzisiaj kopie jak szalony nie wiem czy w maratonie biegnie czy jak 😁 bo od rana do teraz cały czas go czuje 😁 ale super uczucie ;p no mi się pępek nie wywija mam taki płaski 😁

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
Buźka

FAJNIE ZE JUZ JESTES PEWNA, JA DO TEJ PORY PEWNA NIE JESTEM CHOCIAZ TO JUZ MOJA DRUGA CIAZA I 18TC 😎

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
no własnie a ledwo wyjdziesz z gabinetu i pełno plakatów o piciu alkoholu w ciąży 😁

😘 😘 😘 😘 brzucholki zjadłam własnie pyszną owsiankę ;D i to by było chyba na tyle z moich mozliwości 🤪 🤪 🤪

chyba mam ochotę na frytki :P , ale to nie brzmi zdrowo.. więc dam sobie chwilke na zastanowienie 🙂

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
no własnie a ledwo wyjdziesz z gabinetu i pełno plakatów o piciu alkoholu w ciąży 😁

😘 😘 😘 😘 brzucholki zjadłam własnie pyszną owsiankę ;D i to by było chyba na tyle z moich mozliwości 🤪 🤪 🤪

chyba mam ochotę na frytki :P , ale to nie brzmi zdrowo.. więc dam sobie chwilke na zastanowienie 🙂

jedz wszystko na co masz ochote ;D nie odmawiaj sobie ;D

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):

jedz wszystko na co masz ochote ;D nie odmawiaj sobie ;D

OK, już się smażą 🙂) zapraszam jakby co 🙂) smacznego dla wszystkich mamowych głodomorów 🙂

• Mamusia
Wiolu na co masz ochotę?? 😁

może jakaś pizza?? 😁 haha nie no macie racje a pózniej brzuchy jak w 5 miesiacu :d boże teraz mam tragedie ;p brzuch sie w kadr nie wmieścił ;D nie pokaże Wam foty ;D to przez te joguty pierd... dieta 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
o rany wy ciagle o jedzeniu a mnie zgaga zaczyna piec 😞 co do pizzy to nie chce o niej myslec mam dosc :P jadlam w sylwka taka na cienkim ciescie szwagier zrobil mowie wam pycha i duzo skladnikow 🙂 Moj planuje tez niedlugo pizze zrobic wiec wy mowicie ze mam maly brzuch to po tych wszystkic pizzach bede wieksza od Tysi 🙂 😁 😁 😁 🙃 🙃