Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie moje drogie!

Niunia jak ja sie ciesze, ze mam obrone za soba,fiuuuu! Dasz sobie rade, moja siora studiowala, pracowala i zdawala inzynierke z 2 dzieci 🙃 😮

Ja mam dzisiaj jakis dupny humor, od raa mnie wszystcy wkurzaja, wygladam jak idz stad i nie wracaj, pelno syfow na ryju jak jakas nastka, normanie nic tylko glebnac sie spac i obudzic sie w czerwcu.

Jutro ide na 4D, juz sie doczekac nie moge 🤪 tylko szkoda ze nie mamy z kim zostawic Majki bo moj maz przez tego mojego piernika pewnie za duzo nie pooglada 🤢

Wymyslilam imie- Viki, wariant imienia Viktoria, bardzo zadko spotkane 🤪 🤪 🤪 musze tylkop jeszcze meza do tego przekonac 😁 😁 😁

• Mamusia
mam na 3 Viktoria 😁 dobrze ,że problemu z imionami dla dziewczynki nie mam bo i tak Robert by musiał wymyśleć 😁 taka była umowa ja dla syna on dla córki 😁 a pózniej powiedział ,że i tak jakby wyszła córka to ja bym miała prawo wyboru 😁 więc chyba nie musiałabym do imienia przekonywać 😁 Wiolka Tobie tez się zapewne uda przekonac Viki ładne imie 😁 w Polsce musiała by być Wiktoria 😜
u mnie humor tez nie najlepszy od rana leje ;/ w nocy troche sniegu spadło a teraz wszystko spływa 😞

• Mamusia
Hej dziewczyny
Napisze tylko ze niedawno wrocilam w koncu do domu po tym wyjezdzie do rodzicow jestem bardziej zmeczona niz przez odjazdem. Nie planuje teraz przez dluzszy czas tam jechac a jak juz to tylko gora na jeden dzien w odwiedziny. Wiedzialam ze duzo napiszecie teraz musze was poczytac ale tych str to jak w malej ksiazce tyle :P
Zaraz poczytam i zobacze co sie u was zmienilo. Aha zapisalam sie do szkoly rodzenia i od 15 marca zaczynam z moim chodzic. Moje male bardzo ruchliwe bylo jak bylam u rodzicow. Kot mi wczoraj wskoczyl na kolana to jak male zaczelo sie krecic ze mialam wrazenie ze kot to czuje. Ale zgonilam wielkoluda z kolan bo tylko siersc zostawia.
Musze jeszcze wypakowac torbe i zakupy i sobie odpoczne dzis juz w swoim domku. Buziaki

• Mamusia
Wróciłam od lekarza, moje przypuszczenia się sprawdziły, dostałam receptę na maść którą na noc do pipki mam sobie zapodać :/
Ja dziś miałam głupkowaty sen, śniło mi się że byłam u rodziców i zaczęłam plamić, wiec proszę rodziców by mnie zawieźli do szpitala i od słowa do słowa we śnie pokłóciłam się z nimi.... i się obudziłam - na szczęście to był tylko sen.
Jak ja bym chciała by był już 23 czerwiec 🙂
U mnie w Legnicy też pogoda do kitu, leje po śniegu ani śladu - typowa pogoda jesienna fuuuuu.
Czas obiad robić 🙂

• Mamusia
Faktycznie nuda ale zaraz z moim bedziemy ogladac jakis film i jesc korczeki na kolacje co moj kochany zrobil a ja z maluszkiem juz doczekac sie nie mozemy bo glodni siedzimy i czekamy. Ale juz tuz tuz tylko moj sie umyje i sie dzis wczesniej kladziemy i w lozku ogladac film bedziemy 🤪 🤪 🤪 🤪 Ja cos dzis wczesniej zasne bo jednak nie ma to jak swoje lozko przy boku mezusia.... 🙃 🙃

• Mamusia
Co za nudny dzień, niech skończy się ta pseudo zima i będzie wiosna 😁
Odkąd chodzę na kurs i siedzę po 3 godz to potem mam dziwne wrażenie jakby mi brzuch spęczniał i taki lekkie pobolewanie o plecach nie wspomnę. Bardzo niewygodne krzesła tam mają :/
wiec w ciągu dnia uprawiam jak najwięcej leżycha i jest ok..
Dobranoc mamusie-brzusie 🙂

• Mamusia
Ehhh... 😞( Szkoda gadac... 😞 Glupie mysli mnie dopadaja...

Kurcze zapomnialam, ze Nadia tez ma babcie i dziadkow, i trzeba laurki porobic, ale juz zangazowalam kolezanke z pracy i mi zrobi 🙂

Ja dzis od rana robotki troche mialam, wiec czas zlecial...Dzisiaj wybywam do tesciowki i nie mam hasla do brzuszka, wiec pewnie nie bede wchodzic... 😞((

• Mamusia
Dzień dobry mausie-brzusie 🙂
Śniadanko zjedzone, brusio pełen mama jak i dzidzia zadowolone 🙂
Z rana pięknie padał śnieg i przez jakiś czas było nawet biało a potem zaczął padać deszcz i zrobiła się ciapa ;/
Jak bym chciała wyraźnie czuć już ruchy dziecka, a nie tylko "łaskotanie" wtedy bym miała pewność że z bobaskiem jest wszystko w porządku. Bo teraz ma wątpliwości czy to są ruchy czy raczej ruchy jelit 🤢
Dziś znowu 3 godziny siedzenia na tych niewygodnych krzesłach, jeszcze jutro i po wszystkim. ale czego się nie robi by odświeżyć wiadomości by zdać prawo jazdy. W końcu po 5 latach można było zapomnieć co nieco.