Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wróciłam 😁
Z moją dzidzią wszystko w najlepszym porządku, zdrowiuteńka jest 🙂
maluszek nie bardzo chciał pokazać buzi ani to co ma między nóżkami, ciągle albo rączkami buźkę zasłaniało albo pupcią się obracało 🙂
Ale w końcu ukazała się pipka 😁 Więc będzie córcia, jeszcze się to potwierdzi 10 lutego 🙂
Jestem mega szczęśliwa. mąż był ze mną cały czas i oglądał również, chciał mieć synka, ale cieszy się że Maluszek jest zdrowy 🙂
Potwierdził się również termin porodu 23 czerwca, a ciąża jest 18 tygodni i 5 dni 🙂

• Mamusia
Nenia napisał(a):
Wróciłam 😁
Z moją dzidzią wszystko w najlepszym porządku, zdrowiuteńka jest 🙂
maluszek nie bardzo chciał pokazać buzi ani to co ma między nóżkami, ciągle albo rączkami buźkę zasłaniało albo pupcią się obracało 🙂
Ale w końcu ukazała się pipka 😁 Więc będzie córcia, jeszcze się to potwierdzi 10 lutego 🙂
Jestem mega szczęśliwa. mąż był ze mną cały czas i oglądał również, chciał mieć synka, ale cieszy się że Maluszek jest zdrowy 🙂
Potwierdził się również termin porodu 23 czerwca, a ciąża jest 18 tygodni i 5 dni 🙂

Gratuluje córeczki 🙂

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Moje dziecko spi, toz to szok 😁

a moje dziecko mi zasnęło o 20 i teraz byłam w łazience,wykąpałam się i poszłam zobaczyć-śpi,myję zęby a ona mi wpada do łazienki,jak się wystraszyłam to aż podskoczyłam,ona sama też się mojej reakcji wystraszyła,więc się zaczęłam śmiać,uśmiechnęła się i poszła...skończyłam zęby myć idę jej szukać a ta już w łóżeczku sobie śpi 😁 😁 😁 widocznie poszła tylko sprawdzić czy jestem 😜

• Mamusia
Mój maluszek 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/29/img6757d.jpg/][IMG]http://img29.imageshack.us/img29/4696/img6757d.th.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/718/img6756w.jpg/][IMG]http://img718.imageshack.us/img718/8420/img6756w.th.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
kozinka napisał(a):
sandroos napisał(a):
Moje dziecko spi, toz to szok 😁

a moje dziecko mi zasnęło o 20 i teraz byłam w łazience,wykąpałam się i poszłam zobaczyć-śpi,myję zęby a ona mi wpada do łazienki,jak się wystraszyłam to aż podskoczyłam,ona sama też się mojej reakcji wystraszyła,więc się zaczęłam śmiać,uśmiechnęła się i poszła...skończyłam zęby myć idę jej szukać a ta już w łóżeczku sobie śpi 😁 😁 😁 widocznie poszła tylko sprawdzić czy jestem 😜

Ha ha ha. Dobre 😁 😁 😁 🙃 🙃 😮

marsjanka89 napisał(a):
kozinka napisał(a):
marsjanka89 napisał(a):
Kiedy ja poznam płeć 😞 Też już bym chciała wiedzieć

doczekasz się,ja sama też nie wiem i co zrobisz 🙂

Zostanę ginekoloszką 😁 i wtedy sie dowiem, i tobie tez powiem co będziesz miała 😁 😁

ja bym nie miała sumienia w cudze pipki zaglądac 😁 😁 😁 😁 😜 ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
marsjanka89 napisał(a):
kozinka napisał(a):
marsjanka89 napisał(a):
Kiedy ja poznam płeć 😞 Też już bym chciała wiedzieć

doczekasz się,ja sama też nie wiem i co zrobisz 🙂

Zostanę ginekoloszką 😁 i wtedy sie dowiem, i tobie tez powiem co będziesz miała 😁 😁

ja bym nie miała sumienia w cudze pipki zaglądac 😁 😁 😁 😁 😜 ☺️ ☺️ ☺️

hahaha 😁 😁 😁
a co do tego,że byś powiedziała co mamy to pod warunkiem,że dzidzia by pokazała 😜 moja siostra to nóżki skrzyżowała i za chiny ludowe nie pokazała...tata dowiedział się,że to córka dopiero jak się urodziło,do samego porodu nie wiedzieli 😁

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
Nenia gratuloję córeczki, fajnie że jest nas coraz więcej 😁
ciekawe czy ci się termin porodu sprawdzi z tym dzisiejszym dokładnie 😉

Też jestem ciekawa 🙂
Najważniejsze że zdrowa jest i wszystko ma na swoim miejscu. Nie chciała pokazać długo pipki i juz lekarz mówi "chyba dziewczynka bo taka wstydliwa ani buźki nie chce pokazać ani pipuni. Oooo jest pipunia 🙂"

u mnie mama urodziła 7 dzieci i za każdym razem nie chciała wiedziec co bedzie!!! 🤪 🤪 ja bym tak chyba nie potrafiła - zresztą potwierdziło się - tak mówiłam na początku że nie chce wiedziec jednak ciekawośc była większa 😁 😁 😁 no i ciekawośc męża też 🙃 🙃

Nenia napisał(a):
niunia99 napisał(a):
Nenia gratuloję córeczki, fajnie że jest nas coraz więcej 😁
ciekawe czy ci się termin porodu sprawdzi z tym dzisiejszym dokładnie 😉

Też jestem ciekawa 🙂
Najważniejsze że zdrowa jest i wszystko ma na swoim miejscu. Nie chciała pokazać długo pipki i juz lekarz mówi "chyba dziewczynka bo taka wstydliwa ani buźki nie chce pokazać ani pipuni. Oooo jest pipunia 🙂"

moja ostatnio bezwstydnica jedna tak dupsko wypięła że aż się lekarz śmiał 😁 😁 chyba bede miec problem jak jej to zostanie po urodzeniu ☺️ ☺️ 🤪

Tyssiiaa napisał(a):
u mnie w 16 tyg mówi zaraz sprawdzimy czy widac płeć nie minęło 20 sek a on mówi i prosze zobaczyć jaki bezwstydnik mały jest chłopak 😁 żaba rozkraczona 😁 jak u niuni 😁 trzeba uważać 😁

żeby się tylko razem nie zeszli 😁 😁 😁

kurde ale z ciebie laska ☺️ ☺️
wózek fajny, my nie musimy kupowac więc się nawet nie rozglądam, w ogóle ja jeszcze za niczym dla Maleństwa nie patrzyłam ☺️ ☺️ ☺️ nie wiem czy to normalne no ale w sumie ja wszystko prawie już mam, druga córka bedzie więc nawet wyprawki nie muszę kompletowac a tak się martwiłam gdyby chłopak był 😁