Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
U mnie dzisiaj po prostu taki dupny dzien, Majka od 2 dni nie zrobila kupy i boli ja brzuszek, poczekam do jutra i wtedy dam jej czopek chociaz mam nadzieje, ze nie bede musiala. Poza tym wczoraj byla caly dzien bez pieluszki i miala caly dzien sucho, w dodatku wolala a dzisiaj kazde rajstopki zasiusiuane bo nie moze jeszcze wstrzymac i jak juz mowi ze chce siusiu to trzeba pedzic na zlamanie karku bo juz jej leci i konczy wtedy na kibelku cala szczesliwa 🤔. Zaraz mi sie majtki skoncza 😁 ale to nic, najbardziej martwi mnei ta kupa 🤢 🤢 🤢

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja zwykle robie jednodaniowe obiady, ale w kazdym musi byc cos mięsnego ,
bo mój M to ze słodyczy tylko mięso uwielbia 😁
takze jak jest jakas zupka to musza tam plywac jakies kawalki mięsa heheh
A dwudaniowy obiadek to przeważnie w niedziele staram sie robic oczywiscie rosól i cos na drugie danie 😉
Aneta uwazaj na siebie

• Mamusia
Ja robie tylko 2 danie a zupke czesto tylko dla Majki, teraz jak meza nie ma to najzwyczjniej w swiecie nie chce mi sie babrac w garach i robie geste zupy z miechem dla siebie i majki.

Ale mi mala fikolki robi w brzuchu 🤪 🤪 🤪 🤪

Sandra 4 dni to strasznie dlugo, Maja normalnie robi nawet 2 razy dziennie a teraz pewnie wstrzymuje bo nie ma pieluchy i moze sie boi 😮

• Mamusia
A to Nadusi sie pierwsyz raz tak dlugo zdarzylo, pewnie sie najadla czekolady za duzo.. no i kakao, dwa razy dziennie ostatnio pila...

A to mloda robi raz na dwa dni...czesciej jej sie nie zdarza...

Matki Polki 🙂) Ja nienawidze kuchni, nienawidze gotowania i robie byle szybko... Bleee!!!!
To moj maz zje wszystko co ma podane 🙂 czy to zupa, czy nalesnik czy miecho z chlebem, jak sie nie che ziemniakow obierac 🙂

• Mamusia
eh,mój pojechał tylko mojemu bratu coś zawieźć,dzwoni mój brat żeby dać mojego do tel,ja mówię,że 2 godz temu pojechał właśnie do niego,nie wziął tel i że już powinien być w domu 😮 już wiedziałam,że coś się stało,intuicja 😠 stłuczka i babka wezwała policję,na szczęście w naszym aucie nic się nie stało a policja stwierdziła winę babki-wymuszenie pierwszeństwa i mój tylko dmuchnął,że trzeźwy i wrócił do domu be konsekwencji 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Ania dobrze ,że nic się nie stało i nie z Waszej winy bo jeszcze by tego brakowało 😜

tym bardziej,że ostatnimi czasy zebrała się kupa rzeczy do wymiany w aucie i kasy poszło 🥴 nie że się psuło tylko to co się zużywa i feralnie kilka rzeczy się ponakładało więc jeszcze by brakowalo żeby przód auta robić 😞 ale dobrze,że uderzenie było takie,że się nic nie stało 🙂

• Mamusia
Anett napisał(a):
oj slodycze wszystkie pochlania jak jakis oszolom 😁a pozniej tez jest slodko jesli o to zbereznice wam chodzi 😁 😁

o to ,o to 😜 mój też lazi za mną z maślanymi oczami dzisiaj,ale ni h.. bo mnie wkurzył ostatnio i ma odwyk 😁 😁 ☺️

• Mamusia
a tam jakie zbereźnice odrazu 😁 😁 🤪 🤪

Ja już wszystkiego nie ogarniam, dzisiaj zjadlam kurczaka z ryzem w sosie slodko-kwasnym, potem pochlonelam Laysy paprykowe , zielone jablko , jedno duplo i jeszcze zjadlabym kanapke z szynka i chrzanem 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 jak tak dalej bedzie to pieknie bede wygladac 🤔 🤔 🤨 🤨 🤪

• Mamusia
czy ja jutro zaczynam III TRYMESTR? bo według brzuszka tak a wydaje mi się ,że od 28 tygodnia? 😁

Ania mój codziennie ma maślane oczka 😁 ale tez mnie wkur... więc nie zasłużył 😜 niech się męczą 🙃 🙃 🙃

Kasia cóż za apetyty 😁 hahaha ale ile dobrego dla Olafka idzie 😁

Witam
W związku z tym, że nie karmiłam piersią wystawiłam na allegro po okazyjnej cenie:
-laktator Avent
-biustonosz do karmienia Canpol Babies
-2 biustonosze do karmienia gdzie nie trafiłam w rozmiar
-wit. D+K dla niemowląt karmionych piersią

zobaczcie sobie a może ktoś z brzuszka skorzysta
pozdrawiam i przepraszam, że weszłam w Wasz wątek 😉
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=17480357
Nikusia
ps. szczęśliwszych rozwiązań i zdrowych maluszków życzę 🙂