Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

sandroos napisał(a):
Ja lubie bardzo ale nie chcialabym chodzic po zakupy pod gorke , albo do szkoly...

a ja właśnie tak mam hehe ale nie narzekam
Ja w sumie prawie w górach mieszkam a do zakopanego mam jakieś 80-90 km więc niedaleko 😉

Tyssiiaa napisał(a):
kurdę a mnie przeziębienie łapie i mega ch*u*j.... się czuje 😞 ehh Anet dasz radę 😘 jesteśmy z Tobą 😁

wskakuj pod kołdre i się wygrzej Kochana!

• Mamusia
Ale Kochane żeście naskrobały.
Maju mufiny wyglądają bardzo smakowicie mniam 🙂
Anetka mąż napewno zdąży na poród dzidzi przyjechac, a jesli można wiedziec to cpo robi?

Jesli chodzi o góry to ja mam najbliżej do świeradowa jakieś 30 min autem 🙂
Szklarska i Karpacz też niedaleko 🙂
A jak się komuś znudzą polskie góry to uwielbiam też Harahov i Bedrihov w Czechach, jeśli kiedyś będziecie w Szklarskiej to w Jakuszycach jest przejscie graniczne do Harahova właśnie, polecam zwiedzić i posmigać na nartach 🙂

• Mamusia
witam.
dzięki za przywitanie 🙂 zanim wciągnę się w to co tu piszecie minie na pewno jeszcze chwilka 🙂

mam pytanko, gdzie wkleja się żeby mieć w swoim profilu te suwaczki, bo są takie słodkie 🙂
przeszukałam już edytowanie profilu ale ciemna masa ze mnie chyba bo nie widze 😁

co do tłustego czwartku udało mi się powstrzymać na 3 pączkach bo mój lekarz się złości że od ostatniej wizyty przybrałam 5 kg...tyleże jak narazie to moje jedyne 5kg ale jemu chodzi o to żebym dalej w tym tempie nie przybierała. Pierwsza ciąża była tak dawno że nawet nie pamiętam ile przytyłam.

pozdrawiam i spokojnej nocki życzę 🙂
Agnieszka

• Mamusia
Ale się rozpisałyście, nie mam siły teraz nadrabiać 🙂
Powiem wam że pączki wyszły i wyśmienite - opinia konsumentów którzy dziś się nimi opychali 🙂
W tym roku były z nadzieniem różanym a w przyszłym będą z budyniem 😁

Dobranoc, ja dziś wcześniej do wyrka bo to gardło nie daje mi spokoju, się w ciepłym wyleżeć trzeba 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
ja najpierw marze o tym by mi przestało "kapać z nosa" 😞 😞 😞 😞 😞 😞

katar w ciąży i wogóle choroba to coś najgorszego bo nie wiele możemy brać. ja właśnie skończyłam kapanie z nosa a ratowałam się syropem Prenalen i naturalnymi babcinymi sposobami jak miód cytryna i czosnek 😉

powodzenia i dla pocieszenia katar leczony trwa 7 dni a nieleczony tydzień 😁

• Mamusia
Tysia dużo zdrówka kochana :* lejący się katar to coś czego nie znosze.. ja na razie zime przechodze spokojnie, bez katarowych atrakcji 🙂

Kozinka z miłą chęcią bym Ci odwiedziła, ale mam do Ciebie jakieś 500km.. blisko co nie? Fajnie byłoby kiedyś zorganizować miejsce, gdzie wszystkie miałyby 'w miare' blisko 🙂

Nenia cieszę się, że pączulki wszystkim smakowały 🙂 Moje muufiny też dostarczyłam moim i męża rodzicom 🙂 Pyszotka 🙂

• Mamusia
Dzien dobry dziewczynki!

Dzisiaj pobudka wyjatkowo pozno bo o 8 ale niestety tak mnei glowa boli, ze najchetniej wrocilabym do wyrka.

Dzisiaj wpadnie kolerzanka z 2 bachorkow wiec bede miala co robic i przed i po ich wizycie, niestety wszystkie ciastka jakie wbyly w domu zezarlam wiec bedzie na sucho 🤢 😁