Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
kocik to wpisze 16tydz moze byc?

Co do jedzenia to ja sie tak najadlam ale waga ciagle 50kg 😁 wiec nie przytylam przez te 2 tyg od ostatniej wizyty u lekarza :P Jednak na kolacje obiore sobie gruszke 😁

może być 🙂

50kg??matko dziewczyno to ile ty ważyłaś przed ciążą???ja nie pamiętam kiedy taką wagę miałam hihihi chyba na koniec LO 🙂 to ty chyba chodzisz z cegłówkami w kieszeniach hihihi 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Kocik napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
kocik to wpisze 16tydz moze byc?

Co do jedzenia to ja sie tak najadlam ale waga ciagle 50kg 😁 wiec nie przytylam przez te 2 tyg od ostatniej wizyty u lekarza :P Jednak na kolacje obiore sobie gruszke 😁

może być 🙂

50kg??matko dziewczyno to ile ty ważyłaś przed ciążą???ja nie pamiętam kiedy taką wagę miałam hihihi chyba na koniec LO 🙂 to ty chyba chodzisz z cegłówkami w kieszeniach hihihi 🙂 🙂 🙂

jestem 3 kg na plusie jak narazie a zaczelam juz 6 mies 😁
wlasnie frytki bede jadla 🙂

• Mamusia
Witam wieczorkiem 🙂zapomnialam odp czym zajmuje sie Adam -pracuje przy wentylacjach ,klimatyzacjach ale tam w Szawajcarii sa dobre warunki pracy zresztą sama mu ja załatwiałam wiec teraz cierp ciało cos chciało,ale zawsze moge poleciec do niego bo przeciez jest u mojej rodzinki ale jakos mi sie nie chce z brzuchem z walizką jak pomysle to mi słabo ale na wiosne kto wie moze sie skusze 🙂

• Mamusia
Oj jak ja sie obzarlam! Zjadlam tone frytek, pozniej praliny Milka i zaraz wpiernicze jeszcze gruszke 😮 geba mi sie wogole nie zamyka, ciagle cos miele 🙃 🙃 🙃

Katia kurvze to strasznie malo przybralas na wadze 🤨 Mozesz wpisac Kaja w tabelce ale pewnie sie jeszcze zmieni.

Chadza za mna dzisiaj placki ziemniaczane bo mi gdzies zapachnialo ale skonczyly mi sie ziemniaki i w sumie chyba dobrze 😁 😁 😁

Niunia chce zdjecie brzuszka!!!

• Mamusia
Anett napisał(a):
Witam wieczorkiem 🙂zapomnialam odp czym zajmuje sie Adam -pracuje przy wentylacjach ,klimatyzacjach ale tam w Szawajcarii sa dobre warunki pracy zresztą sama mu ja załatwiałam wiec teraz cierp ciało cos chciało,ale zawsze moge poleciec do niego bo przeciez jest u mojej rodzinki ale jakos mi sie nie chce z brzuchem z walizką jak pomysle to mi słabo ale na wiosne kto wie moze sie skusze 🙂[/quot

Na wiosne to juz Cie nie wpuszcza do samolotu 🤢

• Mamusia
Anett napisał(a):
mialam wstawic fotke ale z tego portalu co My wstawiamy wyskakuje mi ze musze sie zalogowac..czemu??przeciez wczesniej sie tak nie robiło 😞

MI tez tak teraz wyskakuje i mimo ze sie zalogowalam dalej mi nie dziala jak trzeba. Sprobuj przez ta stronke http://fotoo.pl/

• Mamusia
Dziewczyny na image schack dajcie ze zapomnialyscie hasła i na email przyjdzie wam link do zmiany hasła potem sie juz mozna logowac bez problemu 🙂 tam jet cos nie dopracowane bo przeciez przy rejestracji wogule sie nie podaje hasła tylko e-mail a potem żądają hasło 😮
Wiola widzę nowe zdjęcie Majeczki 🙂 Śliczna 🙂
Katia: jeśli można to ja też bym chciała byc w waszej tabbelce 🙂 mój rocznik to 1989, pierwsze ruchy 17 tydz. a imię to Henryk (mąż wygrał)

• Mamusia
Anett napisał(a):
Witam wieczorkiem 🙂zapomnialam odp czym zajmuje sie Adam -pracuje przy wentylacjach ,klimatyzacjach ale tam w Szawajcarii sa dobre warunki pracy zresztą sama mu ja załatwiałam wiec teraz cierp ciało cos chciało,ale zawsze moge poleciec do niego bo przeciez jest u mojej rodzinki ale jakos mi sie nie chce z brzuchem z walizką jak pomysle to mi słabo ale na wiosne kto wie moze sie skusze 🙂

Anett to musi być Ci bardzo smutno 😞 no ale takie życie, w Polsce niestety nie ma dobrych warunków do pracy a raczej godziwych zarobków, ale dacie radę 🙂

• Mamusia
ja wróciłam od rodzinki ze wsi trochę wiejskiego powietrza dobrze mi zrobiło... katar nieco mniejszy chyba czas na gardełko 😮 😮

Anett śliczny brzusio 😘 mi też pępuszek nie wyskoczył 😁

Kasia ja już Ci kilka razy mówiłam o moich pierwszych ruchach 😁 ,że 16 tydzień a w 19 to już były porządne odkształcania brzucha jak na filmiku który kiedyś wstawiłam 😁

Sandra tekst Nadii rozłozył mnie na łopatki 😁

jutro muszę jechać do miasta i kupić KALOSZE bo nie ogarniam tej pogody a żal mi kozaków ledwo wyjdę już po kostki w wodzie 😲 jakieś suszarki chodnikowe by się przydały albo ogrzewanie podłogowe hahaaah 😁 idę spać i się wygrzać bo jak jutro choroba zwycięży to cały weekend w dupsko 😮 😮

Anett śliczny brzusio 😉

Mi pępek też na szczęście nie wyskoczył i mam nadzieję że tak zostanie 🤔

O zdjęciu na śmierc zapomniałam ale tak się zasiedziałam na lapku że zapomniałam kazac sobie zdjęcie zrobic ☺️ ☺️ no cóż spróbuję jutro
tymczasem dobranoc brzuszki, padam na pyszczek ☺️ 🤔 😘

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Dziewczyny na image schack dajcie ze zapomnialyscie hasła i na email przyjdzie wam link do zmiany hasła potem sie juz mozna logowac bez problemu 🙂 tam jet cos nie dopracowane bo przeciez przy rejestracji wogule sie nie podaje hasła tylko e-mail a potem żądają hasło 😮
Wiola widzę nowe zdjęcie Majeczki 🙂 Śliczna 🙂
Katia: jeśli można to ja też bym chciała byc w waszej tabbelce 🙂 mój rocznik to 1989, pierwsze ruchy 17 tydz. a imię to Henryk (mąż wygrał)

Ok emi ciebie tez dopisze 🙂

A ja wlasnie po sniadanku dzis sie zapomnialam i na chwile polozylam na brzuchu rano i jak mala sie wkurzyla to potem z takimi nerwami dawala kopniaki ze trzeba bylo ja ulagodzic jak maz reke przylozyl 😁 Teraz troche kopnela ucieszona ze znowu cos matka zjadla 🙂 W nocy dwa razy sie budzilam na jedzenie ale wieczorem przyszykowałam sobie jablko i na talerzyku czekalo tylko na zjedzenie w nocy :P
Moj dzis na caly dzien do tesciow pojechal a ja musze zrobic pranie i troche poprasowac. Trzeba dzis ogarnac mieszkanie 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
ja wróciłam od rodzinki ze wsi trochę wiejskiego powietrza dobrze mi zrobiło... katar nieco mniejszy chyba czas na gardełko 😮 😮

Anett śliczny brzusio 😘 mi też pępuszek nie wyskoczył 😁

Kasia ja już Ci kilka razy mówiłam o moich pierwszych ruchach 😁 ,że 16 tydzień a w 19 to już były porządne odkształcania brzucha jak na filmiku który kiedyś wstawiłam 😁

Sandra tekst Nadii rozłozył mnie na łopatki 😁

jutro muszę jechać do miasta i kupić KALOSZE bo nie ogarniam tej pogody a żal mi kozaków ledwo wyjdę już po kostki w wodzie 😲 jakieś suszarki chodnikowe by się przydały albo ogrzewanie podłogowe hahaaah 😁 idę spać i się wygrzać bo jak jutro choroba zwycięży to cały weekend w dupsko 😮 😮

Oj przeciez pamietam ze zmienialam 😮 😮 byc moze sie tamta zmiana nie zapisala a potem nie sprawdzalam 😁
I zostalam sama w domku

• Mamusia
Dobry dzien 🙂 Mnie dzis czeka pracowity dzien... 🙂)) hehe

Tysia nie wychodz na polwiejska bo bede popierdzielac w stroju kapielowym 😉 hahaha 🙂 a to moze byc widok nietegi 😉

Kurcze zaluje, ze meza nie zglosilam, bo za wyplate oplacilibysmy caly wyjazd do Karpacza iby jeszcze cos zostalo, a dzisiaj w dzien akcji to juz nie chce byc nie w porzadku w stosunku do znajomych...
A poza tym jeden glupek w rodzinie wystarczy 😉)

Oooo malzon sniadanko zrobil...

Ja z waga stoje na razie w miejscu, no ale to dopiero 9 tc 🙂 mam nadzieje, ze zostanie tak co najmniej do 15 🙂

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Dobry dzien 🙂 Mnie dzis czeka pracowity dzien... 🙂)) hehe

Tysia nie wychodz na polwiejska bo bede popierdzielac w stroju kapielowym 😉 hahaha 🙂 a to moze byc widok nietegi 😉

Kurcze zaluje, ze meza nie zglosilam, bo za wyplate oplacilibysmy caly wyjazd do Karpacza iby jeszcze cos zostalo, a dzisiaj w dzien akcji to juz nie chce byc nie w porzadku w stosunku do znajomych...
A poza tym jeden glupek w rodzinie wystarczy 😉)

Oooo malzon sniadanko zrobil...

Ja z waga stoje na razie w miejscu, no ale to dopiero 9 tc 🙂 mam nadzieje, ze zostanie tak co najmniej do 15 🙂

O rany w stroju kapielowym??? 😮 😮 😮 ja bym zamarzla ale ja morsem nie jestem 🙂 na sama mysl zimno mi 🙂