Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tak wogole to czesc laski!

Dzxisiaj znowu goscie, jeszcze si enie ogarnelam po wczorajszych 🥴

Mala mnie wali po bebechach od rana 🤪

Anett sliczny brzusio 🙂 Mi tez pepek nie wyskoczyl i juz nie wyskoczy bo gdyby mial to by wyskoczyl jak macica przekraczala poziom pepka a juz jest powyzej 🙂

Ide ogarniac i gotowac cos na obiad dla malej.

• Mamusia
Witam a ja wrocilam z carrefouru dwie godziny spedzilam w centrum teraz wrocilam do domku i wstawilam drugie pranie i cos do jedzenia trzeba zrobic. Wiecie co udalo mi sie ominac KFC i nic nie kupic do jedzenia 😁 tak samo grycana bo lody mam w domu 🙂 za to kupilam brokuly, jakis jogurt pitny i kiwi 😁 podgrzeje sobie jeszcze obiad chociaz przed zakupami jadlam ale zglodnialam przez ten czas 🙂

Witam nowa mame moze cos o sobie napiszesz?

• Mamusia
Witam nową mamuśkę 🙂

Sandra byłam na półwiejskiej między 10:40/11:40 i wkońcu kupiłam kalosze 😁 teraz nózki będe miała suche po kałużach mogę biegać 😁 my już po obiadku teraz czas na relaks 😁 katar męczy nawet troszkę gardło drapie 😮 niech już to minie 😞

• Mamusia
marlena witaj i gratuluje synka 🙂 no widze ze coraz wiecej nowych mamusiek przybywa 🙂

Ja juz powiesilam dwa prania i poprasowalam zalegle :P jeszcze tylko naczynia umyc i doprowadzic lazienke do porzadku. Teraz chwila relaksu 🙂 ale zaraz musze sie wziac za dalsze porzadki bo jak dluzej posiedze to nie bedzie mi sie juz chcialo nic robic wiec musze chwile odsapnac i zaczac lazienke sprzatac.

• Mamusia
Witam nowe mamuśki 🙂
Grono nam się powiększa 🙂 Super 🙂

Tysia, ja mam kaloszki i je uwielbiam są super na panującą chlapę 🙂 Ja mam granatowe w białe groszki 😁

Ja dziś zaliczyłam McDonald\'sa i lodyyyy 🙂 Razem z niunią się najadłyśmy jak małe dzikie świnki 🙂

Cieszy mnie myśl, że robi się coraz cieplej i wiosna idzie. 🙂

Hej mamuśki 😉 wy o porządkach a mi masa dochodzi i zaraz bede mogła kończyc ciasto, niestety nie udało mi się kupic foremek do muffinów więc robię Fale Dunaju - pierwszy raz żeby nie było 😁 😜

Witam nowe mamcie 😉

A ja chyba rano przesadziłam z porządkami i teraz boli mnie brzuch i strasznie twardy jest 😮 mam nadzieję że nie bedzie powtórki z rozrywki bo jakoś o tym czasie z Patrycją miałam właśnie tak twardy brzuch do tego skóconą szyjkę i rozwarcie 😲 tego chciałabym uniknąc 🤔 🤔
Teraz relaks, jak trochę brzuch popuści to ide dokończyc tą masę i relaks do wieczora, mój małżon się niunią zajmie więc bede miec chwilę spokoju....

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
Hej mamuśki 😉 wy o porządkach a mi masa dochodzi i zaraz bede mogła kończyc ciasto, niestety nie udało mi się kupic foremek do muffinów więc robię Fale Dunaju - pierwszy raz żeby nie było 😁 😜

Witam nowe mamcie 😉

A ja chyba rano przesadziłam z porządkami i teraz boli mnie brzuch i strasznie twardy jest 😮 mam nadzieję że nie bedzie powtórki z rozrywki bo jakoś o tym czasie z Patrycją miałam właśnie tak twardy brzuch do tego skóconą szyjkę i rozwarcie 😲 tego chciałabym uniknąc 🤔 🤔
Teraz relaks, jak trochę brzuch popuści to ide dokończyc tą masę i relaks do wieczora, mój małżon się niunią zajmie więc bede miec chwilę spokoju....

Niunia ja tez odpoczywam chwilowo zostaly mi jeszcze kafelki w lazience do umycia wanne szorowalam bo moj ja jakims klejem pochlapal i musialam skrobac. Brzuch tez twardy sie zrobil ale juz dochodzi do siebie :P Zjadlam kiwi i namowilam mojego na zmycie naczyn.

• Mamusia
Nio ladnie 😉)

Jak sie pokaza na fb fotki 🙂 to wam linka wkleje 🙂 Kurcze moje dziecko zasnelo w aucie.. i ciekawe do ktorej pospi...sie obudzi wsciekla bedzie... 😞

Zajebisty czepek, co?? Fotka 9 wymiata 😉
http://poznan.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1286183,morsy-na-polwiejskiej-zachecaly-do-odwiedzenia-term,id,t.html#931aa8ea99db0580,1,3,5

• Mamusia
witam nowe 🙂 sama jestem nowa-kilkudniowa hihi 🙂 widzę że pojawiła się mamcia bliżej trójmiasta 🙂 ja jestem z Gdyni więc może do czerwca pojawi się któraś coby bliżej na spacerki było 🙂 🙂
wszystkie dziś coś zapracowane a ja sie wycwaniłam bo zagoniłam chłopaków i nogi na stół hehehe, zrobili obiad posprzątali po więc laba na całego 🙂

niunia99 ty faktycznie przyhamuj z tym sprzątaniem lepiej robić dłużej ale więcej odpoczywać 🙂
chociaż taka pogoda prawie wiosenna to się nie dziwię że się porządków zachciewa 🙂