Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja miałam pierwszy terim podany 3 lipca, potem zmienił na 23 czerwca, potem 30 czerwca.. więc generalnie nastawiam się na druga połowę czerwca 🙂

Ja wczoraj oglądałam wóżki Maxi Cosi (kumpela poleciła), ceny są niezłe.. nie powiem, ale wózki czadzio 🙂
Mi ten wpadł w oko 🙂
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1514

Miłego dnia Brzusie 🙂

• Mamusia
Dzien dobry!

Ja wlasnie wcinam ciasto orzechowe i popijam kawusia a moje dziecko marudzi za cale przedszkole 😉 Taka jest dupna pogoda ze si enigdzuie ruszyc nie mozemy i marudzi mi calymi dniami. Tylko se w leb walnac.

Katia nie wiem czy to jest niebezpieczne, mi sie robi taki kamien doslownie podczas orgazmu ale za chwile przechodzi. To jest chyba tzw stawianie sie brzuszka, poczytaj o tym. Na pewno powinnas brac magnez na te skurcze.

Dorota mnei boli codziennie z prawej strrony brzucha na dole, pewnie od tego ze nosze Majke czasem bo musze ale moze ty sioe juz wybierz na zwolnienie?

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Dzien dobry!

Ja wlasnie wcinam ciasto orzechowe i popijam kawusia a moje dziecko marudzi za cale przedszkole 😉 Taka jest dupna pogoda ze si enigdzuie ruszyc nie mozemy i marudzi mi calymi dniami. Tylko se w leb walnac.

Katia nie wiem czy to jest niebezpieczne, mi sie robi taki kamien doslownie podczas orgazmu ale za chwile przechodzi. To jest chyba tzw stawianie sie brzuszka, poczytaj o tym. Na pewno powinnas brac magnez na te skurcze.

Dorota mnei boli codziennie z prawej strrony brzucha na dole, pewnie od tego ze nosze Majke czasem bo musze ale moze ty sioe juz wybierz na zwolnienie?

Wiola co do tego bolacego brzucha to w dzien jest ok ale tylko po nocy mi tak twardnieje a co do orgazmu to nie pamietam co to jest :P zero checi na takie sprawy. Mg biore. Moze mi twardnieje bo zle spie nie wiem,,,

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Ja miałam pierwszy terim podany 3 lipca, potem zmienił na 23 czerwca, potem 30 czerwca.. więc generalnie nastawiam się na druga połowę czerwca 🙂

Ja wczoraj oglądałam wóżki Maxi Cosi (kumpela poleciła), ceny są niezłe.. nie powiem, ale wózki czadzio 🙂
Mi ten wpadł w oko 🙂

Miłego dnia Brzusie 🙂

wózki extra ale cena...hehe tez extra 🙂 ale takich niemam nawet co mojemu pokazywać skoro on chciał używany 😁 to na taki nawet nie popatrzy 😁
ja termin mam na 11.06 lub tak jak Katia na 12.06 🙂 także zobaczymy hehe oby gładko poszło hihi 🙂

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
Wiolka napisał(a):
Dzien dobry!

Wiola co do tego bolacego brzucha to w dzien jest ok ale tylko po nocy mi tak twardnieje a co do orgazmu to nie pamietam co to jest :P zero checi na takie sprawy. Mg biore. Moze mi twardnieje bo zle spie nie wiem,,,

Katia ty masz zero chęci na te sprawy hehe a ja wręcz odwrotnie ale mój się chyba boi bo generalnie też nie pamiętam co to orgazm 🤪 hehehe

• Mamusia
Kocik napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):

Mi ten wpadł w oko 🙂

Miłego dnia Brzusie 🙂

wózki extra ale cena...hehe tez extra 🙂 ale takich niemam nawet co mojemu pokazywać skoro on chciał używany 😁 to na taki nawet nie popatrzy 😁
ja termin mam na 11.06 lub tak jak Katia na 12.06 🙂 także zobaczymy hehe oby gładko poszło hihi 🙂

zobacz juz coraz blizej czerwca a przeciez niedawno byl wrzesien! A tu juz ostatni prawie tydz lutego. Jeszcze dokladnie mies i wiosna jupi!!! Przyjdzie wiosna to zobaczycie jak zacznie sie zyc. uwielbiam wiosne i to powietrze gdzie wszystko sie zieleni wokol.
U mnie jeszcze 16 tygodni do czerwca!

A ja wlasnie gruszke zjdalam i zrobilam sobie herbate. Tak mysle ze wzme sie chyba za porzadki trzeba poodkurzac.

• Mamusia
Kurde j atak patrze na te wozki i niestety ceny zaczynaja sie od 2500zl nawet do 8000zl, ceny wloskie po porstu 🤢 🤢 🤢 🤢 😠 😠 😠 😠 😠 za taki sam w polsce zaplacilabym 2 do 3 razy mniej, ja pierdole, chyba kupie jakis uzywany 🤢

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Kurde j atak patrze na te wozki i niestety ceny zaczynaja sie od 2500zl nawet do 8000zl, ceny wloskie po porstu 🤢 🤢 🤢 🤢 😠 😠 😠 😠 😠 za taki sam w polsce zaplacilabym 2 do 3 razy mniej, ja pierdole, chyba kupie jakis uzywany 🤢

matko!!! co to za ceny.... 🤢 masakra......
może masz kogoś w Polsce kto by ci zrobił zakupy i na wakacje do ciebie się wybrał z małą paczuszką? 😁

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Kocik a no przyjezdza moja rodzinka pod koniec czerwca ale nie beda leciec przeciez z wozkiem 😁 chociaz moze to nie glupi pomysl kurna, jzu sama nei wiem.... siedze, szukam i coraz bardziej sie wkurzam 😠

pewnie że może to nie byc głupi pomysł ile ludzi na wakacje z dziećmi lecąc biorą wózki i do bagażu trochę dopłacają ale skoro to aż taka różnica w cenie to warto pomyśleć 🙂

zmykam bo zaraz koleżanka przychodzi, a czekam na nią bo wtedy lody zjemy 🙂 🙂hihi no nie tylko dlatego na nią czekam 😁
do zobaczyska

• Mamusia
Kocik napisał(a):
Wiolka napisał(a):
Kocik a no przyjezdza moja rodzinka pod koniec czerwca ale nie beda leciec przeciez z wozkiem 😁 chociaz moze to nie glupi pomysl kurna, jzu sama nei wiem.... siedze, szukam i coraz bardziej sie wkurzam 😠

pewnie że może to nie byc głupi pomysł ile ludzi na wakacje z dziećmi lecąc biorą wózki i do bagażu trochę dopłacają ale skoro to aż taka różnica w cenie to warto pomyśleć 🙂

zmykam bo zaraz koleżanka przychodzi, a czekam na nią bo wtedy lody zjemy 🙂 🙂hihi no nie tylko dlatego na nią czekam 😁
do zobaczyska

No na pewno nie da rady bo ja chce 3w1 a nie parasolke 😜 😉

o taki na przyklad http://www.istra-webshop.com/proizvodi/kolica/djecja-kolica-ovo-brevi-3461441/

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Ciekawe ile by kosztowało wysłanie tego paczką, może i tak by się bardziej opłacało niż kupowac na miejscu.

Duuuzo za duzo bo Chorwacja nie jest jeszcze w UE i paczki sa troche inaczej liczone, 20kg to za duzo na poczte 😁 Kupie jakies malo uzywane i po sprawie.

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
Ciekawe ile by kosztowało wysłanie tego paczką, może i tak by się bardziej opłacało niż kupowac na miejscu.

Duuuzo za duzo bo Chorwacja nie jest jeszcze w UE i paczki sa troche inaczej liczone, 20kg to za duzo na poczte 😁 Kupie jakies malo uzywane i po sprawie.

Kurka, to szkoda.. mam nadzieje, że cos zaradzisz 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
My czyli ja i moja Kruszynka po śniadanku 🙂 mężuś w pracy będzie dopiero wieczorem 😞
W planach mam wypucowanie chałupy, ale nie wiem jak te moje plany będą wyglądać w fazie realizacji 🙂
Spać mi się coś chce, chyba kawusię sobie zapodam z moimi ciasteczkami-jeszcze troszkę mi zostało i wioo do roboty.
Dziś z obiadem leniuszek, będzie wczorajsza pomidorowa 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
ja dziś na obiad carbonarrrrrrrrrrrrra 😁 własnie wrociłam ze spacerku z psem pogoda za oknem nieciekawa ;/

Ja dzis ziemniaki i mielone. Juz ziemniaki sie gotuja ale nie wytrzymalam i z glodu zagrzalam sobie kielbase i zjadlam z ketchupem i chlebkiem. Za chwile obiad bedzie wiec mysle ze miejsce w brzuchu jeszcze sie zrobi :P

http://allegro.pl/spiochy-zabawne-pl-napisy-rozm-62-i2076697486.html
http://allegro.pl/komplet-poscieli-do-wozka-polskie-i2102578631.html
http://allegro.pl/body-zabawne-polskie-napisy-r-62-i2109131969.html

Takie "cus" znalazlam :P