Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Sandra ja w 16 tygodniu znałam płec 🙂

bo wcześniej byłam w 11 i nie było widac jeszcze 🙂

Majka ja też na wspolnej od 1 odcinka 😁 zawsze jak nie obejrze to musze w necie obejrzeć bo do nastepnego dnia nie mogę wytrzymać 😁

Ja tak samo 😁 My jakie maniaczki 🤪

Ja płeć poznałm dopiero tydzień temu, czyli w 21 tc.., generalnie pitolki szybciej widać, nie?

• Mamusia
Hej dziewczyny w ten deszczowy poranek
Siedze na fotelu opatulona w koc i zaraz herbatke sobie zrobie i musze glowe umyc(wczoraj mi sie nie chcialo) Dzis mam spotkanie z polozna do ktorej bede chodzila do szkoly rodzenia. Musze jej powiedziec co ona wymyslila czy nie da sie rozpoczac zajec pozniej niz o 14.30 a wie ze chce z moim chodzic a tak to bede musiala sama chodzic bo moj wtedy w pracy jeszcze jest. Dzwonilam wczoraj do niej i idziemy na kawe.

Sandra ja plci dowiedzialam sie w 21 tc(ale i tak powiedzial ze nie na 100%) chociaz ja wiem swoje ze cora bedzie i tyle.

• Mamusia
Dzis cos o dziecicach mi sie snilo ze mialam gdzies isc ale mialam 7letnia kuzynke w domu i potem cos bylo o moim dziecku.ale najpierw mi sie snilo ze wchodze do domu i patrze w kuchni przy lodowce stoi jakis chlopak mlody gowniarz i mi jedzenie wyjada 😠 😠 wiec sie z nim siluje i zagladam mu do kieszeni a tam ukradl nam pieniadze sama wielka gotowke. Wiec wolam mojego i wolam a tego nie ma... Dziwny sen.

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Yupi, jednak jest chlebek 🙂

Ja tez mialam porąbany, mam kolege lekarza i snilo mi sie, ze uprawialismy seks.. i zaszlam z nim w druga ciaze..Masakra jakas...ale dluuuugi taki ten sen, ze koniec.. jak w realu..

To niedobry dziad , co kase Wam kradnie..

Bardziej w tym snie sie martwilam o jedzenie 😁
No ja juz glowe umylam teraz wstawilam wode na herbate. Moja mala dzis ma przymulony dzien i spi. Pogoda na nia dziala.

Pamietam ze tez mialam kiedys jakies sny ze sie seks uprawialo z kolega, potem sie meza wykorzystywalo nad ranem a to bylo przed zajsciem w ciaze jeszcze 😁 😁 😁

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Jak dobrze, ze jeszcze mnie to nie dotyczy 🙂)

Teraz to ogolnie sie dobrze juz czuje.. Jedynie mnie piersi bola.. a poza tym w sumie nic nie czuje 🙂)

Wypadaloby sie spakowac powoli, ale jakos nie mam zamyslu... deszcz, deszcz, szaro buro za oknem... 😞(

To kiedy wyjezdzasz?

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Sadze, ze moze byc kiepsko, bo szlaki beda pewnie pozamykane.. 😞( ale nawet jak nie ebdzie mozna po gorach chodzic... to towarzystwo da rade 😁

Bo taki deszcz to na pewno odwilz... 😞 oby jednak pogoda dopisala...

Oby dopisala a jak nie to na pewno swietnie bawic sie bedziecie :P Haha tylko nie pic mi tam 😁 😁 😁 😁 😁