Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Na pewno wszystko oki u Anety 🙂)

ja na chwile do domku wlazlam , zjadlam ( o matko) zupke chinska i uciekam na 18-20 do pracki, a pozniej lecimy po calej akcji na piwo i kawe 😉) wiec maz praktycznie caly tydzien siedzi z mloda 🙂)

Nadia dzis zakomunikowala, ze nie bedzie jesc, bo pomarancze sa... oblesne!!! 🙂) ehhhh

• Mamusia
a wiec tak bede miala zakladany ten krazek bo na szewek jest za pozno juz dzisiaj by mi go zalozyli ale wymaz z szyjki wyszedl mi zly i musza mnie wyleczyc.w poniedzialek na wymaz znowu i jak na wtorek bedzie dobry to zaloza ten passer i mam nadzieje ze w piatek wyjde...

• Mamusia
Anett napisał(a):
a wiec tak bede miala zakladany ten krazek bo na szewek jest za pozno juz dzisiaj by mi go zalozyli ale wymaz z szyjki wyszedl mi zly i musza mnie wyleczyc.w poniedzialek na wymaz znowu i jak na wtorek bedzie dobry to zaloza ten passer i mam nadzieje ze w piatek wyjde...

kurcze jak nie urok to sraczka...a po założeniu tego krążka trzeba coś jeszcze poleżeć w szpitalu? bo się nie orientuję.
trzymaj się kobito dzielnie 🙂 masz kompa to do nas będziesz pisała to ci szybko zleci 😉

• Mamusia
Anett napisał(a):
dzieki za wsparcie 🙂dzisiaj cala noc nie spalam wieczorkiem ide do siostry po leki nasenne..

Anetka to jeśli ten krążek rozwiąże komplikacje,to jest to super wiadomość 🙂 mam nadzieję,że wszystko się przyjmie i jak najszybciej wrócisz do domku 😘

• Mamusia
Anett napisał(a):
lezy ze mna dziewczyna urodzila w 28 tyg i dzidzius umarl 😞teraz jest w 7tyg i chyba cala ciaze przelezy bo ma krwiaka w macicy i polipa 😞

kurcze biedna dziewczyna 😞 słyszałam w tv ostatnio,że przed 30 tygodniem ciężko uratować dziecko,ale to pewnie zależy od tego,jak jest silne,bo słyszałam kiedyś kilkakrotnie,że uratowano dzidzie nawet z 25 czy 26 tygodnia 🙂
a Oliwierek silny chłopak po mamusi więc jestem pewna,że się nie dacie 🙂 🙂

• Mamusia
kozinka napisał(a):
u nas buba z imieniem,ja swoje propozycje,on swoje,kompromisu brak 😞

Kumpela mi ostatnio mówi, że jej były chłopak sam sobie wybrał imię. A ona na to : jak to?
On jej mówi:
"Moja mama napisała kilka karteczek z imionami, kładła je na brzuszku kiedy wieczorem leżała w łóżku. I jak kopnąłem to znaczy, że to imię wybrałam. Kopnąłem jak było imię Bartek i jestem Bartek"

Fajny pomysł dla niezdecydowanych 🙂
Kozinka nie mniej, jak już ustalicie, od razu nam się tu chwal. Jakie propozycje? Co mąż, a co Ty? 😁

• Mamusia
Anett napisał(a):
lezy ze mna dziewczyna urodzila w 28 tyg i dzidzius umarl 😞teraz jest w 7tyg i chyba cala ciaze przelezy bo ma krwiaka w macicy i polipa 😞

jejku biedna dziewczyna 😞 kurcze lepiej takich myśli nawet do siebie nie zbliżać, trzeba sobie powtarzać że będzie wszystko dobrze 🙂 bo będzie 😉, także trzymaj się kobietko, krążek pomoże i nie długo będziesz w domu

• Mamusia
Anett napisał(a):

Anett nie pocieszyłaś mnie tym... ja jestem w 29 i mały chyba też się już pcha ;(

• Mamusia
Maju bardzo fajny pomysł 🙂
Kozinka a jakie imiona wchodzą w grę? hehe mój się śmieje że to i tak on pójdzie dziecko rejestrować i on ustali imię 🙂 hihi oczywiście żartuje bo wszyscy jesteśmy zgodni 🙂
Emi wiem jak wkurza brak netu. hehe a od was tak się uzależniłam że też bym kombinowała żeby choć na chwilkę tu zawitać 😁

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Anett napisał(a):

Anett nie pocieszyłaś mnie tym... ja jestem w 29 i mały chyba też się już pcha ;(

Tysia nie panikujmy 😞
Ja tez od razu czarne myśli, ale tak nie można myśleć.
Będzie dobrze kochane :*