Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
A ja leze i wszystko mnie bolu na sniadanie tylko bulka musze syta kolacje zrobic mimo ze w ogole brak apetytu :-[

Mnie dzis między nogami strasznie boli jak bym całą noc z mężem baraszkowała, chyba znów kości się rozszerzają

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
No byc moze sie w srodku rozszerza wszystko mnie tez ale klulo w kroku co jechalam do lekarza bo balam sie o szyjke ale wszystko ok ;-)

mnie od czasu do czasu tak boli od samego początku ciązy więc to raczej napewno rozszezanie się 🙃 Tysia a zrobiłaś w końcu glukozę?

• Mamusia
Tysiu No to musisz się w końcu rzeczywiście zebać, ja w piatek chyba pujde na wyniki mam mocz i morfologie teraz do zrobienia 🙂
Maju: też miałm robić naleśniki ale z mięsem kukurydzą serem, ale nie chce mi się jednak stac przy kuchence i smazyć 🤢 więc na szybkiego spagetti

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Nie robilam :-( on mi kazal w tym tyg robic przed wizyta wiec pojde moze jutro ale chore gardlo mam boje sie ze zwymiotuje ble do 28 tyg powinnam a ja juz 30 😞

no właśnie a to takie ochydztwo przecież... ja się w piątek na to szykuję bo w następnym tyg wizyta.
a brakiem apetytu się nie przejmuj bo ja jak mam katar to też nie wiele jem, mam wrażenie że wszystko smakuje tak samo.

• Mamusia
midorada napisał(a):
Matko, jak mnie synek mizia od srodka w brzuchu... 😁 😁 To takie fajne uczucie, taki kochany z niego chlopak. Juz sie nie moge doczekac, kiedy przyjdzie na swiat 🙂 🙂

wszystkie nie możemy się naszych pociech doczekać 😉

Emi to widzę że razem idziemy tego samego dnia 🙂

• Mamusia
Anett napisał(a):
biust tzn nie bede podciagala bo po tym sa blizny widoczne tylko sobie wypelnie wtedy mala blizna pod piersia... 🙂

No co Ty, a ja wlasnie myslalam o podciaganiu (ale najpierw drugie dziecko, co zajmie mi pewnie nastene 2 lata), czyli, ze zabieg przed 40tka. 😉 😉 Zobacze jednak co mi z nich zostanie...
Gdzie ta blizna po podciaganiu?

• Mamusia
midorada napisał(a):
Anett napisał(a):
biust tzn nie bede podciagala bo po tym sa blizny widoczne tylko sobie wypelnie wtedy mala blizna pod piersia... 🙂

No co Ty, a ja wlasnie myslalam o podciaganiu (ale najpierw drugie dziecko, co zajmie mi pewnie nastene 2 lata), czyli, ze zabieg przed 40tka. 😉 😉 Zobacze jednak co mi z nich zostanie...
Gdzie ta blizna po podciaganiu?

A jaki jest koszt takiego zabiegu?

• Mamusia
ej dziewczyny co wy za pomysły macie? nie szkoda wam kasy?? to pewnie kosztowne jest. a poza tym jak to boli przy gojeniu się. aż tak z wami źle że w ogóle o tym myślicie? 😉 chyba przesadzacie co?

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Anetka nie jedna Ci zazdrosci tego biustu 😜

No ja sobie daje czas do pt na zrobiene narazie chyba znowu mnie cos rozklada bo noi plecy i rece mnie bola pff uwielbiam to..

hehe no nie wiem czy zazdroszczę bo nie widziałam :P
ale ja tam się boję jakiejkolwiek ingerencji w moje ciało 🙂
a ciebie moja droga chyba czeka wizyta u ogólnego skoro cię rozkłada, chyba że sama się podkurujesz babcinymi metodami 🙂 ale jak cię łamie w plecach to jakby grypka wstrętna to takie metody mogą nie wystarczyć

• Mamusia
Kocik napisał(a):
ej dziewczyny co wy za pomysły macie? nie szkoda wam kasy?? to pewnie kosztowne jest. a poza tym jak to boli przy gojeniu się. aż tak z wami źle że w ogóle o tym myślicie? 😉 chyba przesadzacie co?

To ciezki temat Agnieszko. U kazego cialo sie zmienia inaczej. W moim przypadku to pierwsza ciaza. Nie mam pojecia jak ona wplynie na mnie psychicznie i fizycznie. Jesli w pewnym momencie uznam, ze jest mi zle, to raczej nie bede sie wahac by je zmienic czy poprawic.(O ile wczesniej uznam, ze nie moge juz nic sama z nim zrobic - silownia, nieinwazyjne zabiegi kosmetyczne itd). Ale czas pokaze, z natury jestem osoba cierpliwa i zaangazowana w "sluszna sprawe" 😉 Skalpel to ostatecznosc 🙂

• Mamusia
Anett napisał(a):
Midorada narazie jest ok ale po dzidziusiu juz nie bedzie ze tak powiem taki ładny...a ja juz wiecej dzieci nie planuje wiec sobie zrobie juz dawno mialam to w planach 🙂

Zdaje sobie z tego sprawe, a biorac pod uwage rodzinne geny... 🥴 🥴 hmmm Trezba sie przygotowac na wszystko 🤢