Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
midorada napisał(a):
Kocik napisał(a):
ej dziewczyny co wy za pomysły macie? nie szkoda wam kasy?? to pewnie kosztowne jest. a poza tym jak to boli przy gojeniu się. aż tak z wami źle że w ogóle o tym myślicie? 😉 chyba przesadzacie co?

To ciezki temat Agnieszko. U kazego cialo sie zmienia inaczej. W moim przypadku to pierwsza ciaza. Nie mam pojecia jak ona wplynie na mnie psychicznie i fizycznie. Jesli w pewnym momencie uznam, ze jest mi zle z nim zle, to raczej nie bede sie wahac by je zmienic czy poprawic.(O ile wczesniej uznam, ze nie moge juz nic sama z nim zrobic - silownia, nieinwazyjne zabiegi kosmetyczne itd). Ale czas pokaze, z natury jestem osoba cierpliwa i zaangazowana w "sluszna sprawe" 😉 Skalpel to ostatecznosc 🙂

nie, no zgadza się. ja piszę w swoim imieniu że bałabym się takiej decyzji, a za jakimś fitnesem czy siłownią to już się rozglądam, żeby w miarę możliwości szybko wskoczyć 🙂 w końcu będziemy nowo upieczonymi mamciami na lato to i ubrania bardziej skąpe więc trzeba będzie się zabrać za siebie.(mówię o sobie bo skłonności do przybierania to ja mam 😉 ) ale tak jak mówisz skalpel w moim przypadku byłby ostatecznością o ile w ogóle brany pod uwagę.

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anett napisał(a):
jakby co mam dobrego chirurga widzialam robione przez niego zabiegi 🙂

To super, sprawdzalam wlasnie ceny u mnie w klinikach, z ktorymi mialam jakis konakt (na poziomie tylko zawodowym )- no, no trzeba by mi bylo chyba jakies osobne konto oszczednosciowe otworzyc 😁 😁

• Mamusia
Anett napisał(a):
jakby co mam dobrego chirurga widzialam robione przez niego zabiegi 🙂

Aneta, jak bedziesz miala dostep do FB to daj mi namiary na te klinike i nazwiaska na priv. Obawiam sie, ze tu na publicznym forum, admin nas zbanuje 😁

• Mamusia
a ja zmykam posprzątać w kuchni....zawsze tyle się nazbiera 🙂
jeśli kogoś moim zdaniem uraziłam to nie chciałam. każdy ma prawo do takich decyzji jak również do wypowiedzenia swojego zdania na różne tematy 🙂
tym co siadają do kolacji smacznego 😉

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
JA sie dzis zmierzylam wiec tak w:
biodrach 89
brzuch 87
cycki 89
Dupa mi urosla 😮 😮 😲 😲 3 cm w biodrach na plusie od stycznia. Juz w rozmiar 34 sie nie zmieszcze 🥴 przezyje i tak teraz was poczytam 😁

Ja tam sie mierzyc nie bede bo nie chce nikogo straszyć 😮

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
biodrach 89
brzuch 87
cycki 89
Dupa mi urosla 😮 😮 😲 😲 3 cm w biodrach na plusie od stycznia. Juz w rozmiar 34 sie nie zmieszcze 🥴 przezyje i tak teraz was poczytam 😁

Ty szlieletorku sie tutaj nie wypowiadaj. W ciazy jestes chudsza niz Marlyn Manroe w najlepszych latach swojej kariery zawodowej 😉

• Mamusia
Anett napisał(a):
a wiecie o ktorej ja mam kolacje tutaj o 16.30 😮dobrze ze rodzina mnie dokarmia 😁

przecież to głodowa godzina...i pewnie racje też głodowe 😁 dobrze że leżysz na oddziale dla kobiet w ciąży to nie pozwolą ci się zagłodzić 😁 😁 😁
ale tak na serio to właśnie moja szwagierka jak rodziła to dokładnie przechodziła to samo...mąż musiał ją dokarmiać bo by padła z głodu..nasza służba zdrowia...

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
biodrach 89
brzuch 87
cycki 89

o matko!!! to pozazdrościć 🙂 takie rozmiary to ja miałam na studiach 🙂

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Kasia rozmiar 34 to ja chyba w podstawówce nosiłam 🤪

hehehe no właśnie...to ja się moimi wielorybimi rozmiarami nie będę chwaliła...bo o takich to mogę tylko pomarzyć i powspominać 🙂

• Mamusia
No temat poprawy biustu mnie ominął 🙂
Ja na pewno planuje drugą a może i trzecia dzidzię.. więc na razie nie..
ale gdybym miala sie tragicznie czuć w swoim ciele, to pewnie bym się skusiła 🙂

Ja wtryniłam naleśniory i jestem przeszczęśliwa, Pola mysle, że też 😁