Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
kozinka napisał(a):
emi-rose napisał(a):
Kozinka ja tez mam dzis wilczy apetyt jak nigdy poszedł cały chleb w domu, a ja dalej byłam głodna tesciowa dowiozła 2 i juz wciagnełam 3 kanapki teraz czekam na meza i zjemty jeszcze spagetti

ja mam gruszki,pomarancze,banany,jablka i mandarynki jeszcze 😁 😁 ale nie wiem czy ryzykować 😁

ja sie zastanawiam nad truskawkami wołaja mnie, gruszki są ciężkie więc na wieczór sobie odpuść, lepszy banan czy pomarancz

tyle,że ja tych kanapek nie czuje,że jadłam 😁

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kozinka napisał(a):
emi-rose napisał(a):
kozinka napisał(a):
emi-rose napisał(a):
Kozinka mąż mnie zabiera z okazi tego Dnia w sobote na Kolacje a potem na taki pokaz http://www.zinfo.pl/sites/photo.php?id0=artykuly&id1=8077, ale z dziewczynami jakiegos pomysla nie ma na czwartek

bardzo fajne 🙂 poszłabym na taki pokaz 🙂 a ja tu nikogo nie znam,a dziewczyny bez dzieci i mężów nie potrzebują kumpeli z dziećmi więc potraciły się znajomości i nie mam nawet z kim kawy wypić 😞 jedną mam tylko z liceum ale ona siedzi w Krakowie i widujemy się raz na kilka miesięcy a tak to tel albo gg więc też jakby jej nie było 🥴

Mam nadzieje że przy spacerkach z wóziem poznasz kogoś fajnego gdzies w parku bądź na placu zabaw 🙂

też mam taką nadzieję,bo plac zabaw nie daleko mam ale to musi się wiosna zrobić 🙂 a podobno nawet mają go odnowić więc pewnie więcej ludzi tam będzie przebywać 😉

Dokładnie ciepło sie zrobi to wszystkie mamy wyjdą i w tedy łatwiej kogoś poznać, bo zimą każdy w domku się grzeje 🙂 no ja akurat rodzę 1,5 mies po dobrej kumpeli więc bedzie z kim wozić 🙂

• Mamusia
kozinka napisał(a):
Emilka a jak tam sprawa z sąsiadką? 🙂

A no zapomniałam wam napisac, mąż tam poszedł, ja nie szłam nie chciałam sie stresowac, powiedział, ze ja teraz musze duzo odpoczywac i niew mam ochoty na odwiedziny kogos a jak sie dziecko urodzi to pewnie tym bardziej nie bede miała, no i od tamtej pory była tylko raz ale nawet nie w domu, przyniosła kości dla naszego psa ( bo ich nie je ) no i poszła, uf nie wiecie jaka o ulga 🙂))

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
kozinka napisał(a):
emi-rose napisał(a):
kozinka napisał(a):
emi-rose napisał(a):
Kozinka mąż mnie zabiera z okazi tego Dnia w sobote na Kolacje a potem na taki pokaz http://www.zinfo.pl/sites/photo.php?id0=artykuly&id1=8077, ale z dziewczynami jakiegos pomysla nie ma na czwartek

bardzo fajne 🙂 poszłabym na taki pokaz 🙂 a ja tu nikogo nie znam,a dziewczyny bez dzieci i mężów nie potrzebują kumpeli z dziećmi więc potraciły się znajomości i nie mam nawet z kim kawy wypić 😞 jedną mam tylko z liceum ale ona siedzi w Krakowie i widujemy się raz na kilka miesięcy a tak to tel albo gg więc też jakby jej nie było 🥴

Mam nadzieje że przy spacerkach z wóziem poznasz kogoś fajnego gdzies w parku bądź na placu zabaw 🙂

też mam taką nadzieję,bo plac zabaw nie daleko mam ale to musi się wiosna zrobić 🙂 a podobno nawet mają go odnowić więc pewnie więcej ludzi tam będzie przebywać 😉

Dokładnie ciepło sie zrobi to wszystkie mamy wyjdą i w tedy łatwiej kogoś poznać, bo zimą każdy w domku się grzeje 🙂 no ja akurat rodzę 1,5 mies po dobrej kumpeli więc bedzie z kim wozić 🙂

ja z kumpelą z ławki z liceum mamy dzieci w jednym wieku,była też w ciąży na czerwiec jak my ale w 5 mies poroniła 😞 tyle,że ona mieszka pod granica ze slowacją,na oko jakieś 60km ode mnie 😞

• Mamusia
midorada napisał(a):
Jak macie tyle owocow to zrobcie sobie salatke owocowa - pokroic i pomieszac wszystkie owoce razem. Ja jeszcze bym dodala jakas brzoskwinie z puchy by zalac to sokiem, poczekac 10 min i gotowe do wszamania - mniam, mniam 😜

kusisz 🙂

• Mamusia
midorada napisał(a):
Jak macie tyle owocow to zrobcie sobie salatke owocowa - pokroic i pomieszac wszystkie owoce razem. Ja jeszcze bym dodala jakas brzoskwinie z puchy by zalac to sokiem, poczekac 10 min i gotowe do wszamania - mniam, mniam 😜

+ bita śmietana 🙂

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
kozinka napisał(a):

A no zapomniałam wam napisac, mąż tam poszedł, ja nie szłam nie chciałam sie stresowac, powiedział, ze ja teraz musze duzo odpoczywac i niew mam ochoty na odwiedziny kogos a jak sie dziecko urodzi to pewnie tym bardziej nie bede miała, no i od tamtej pory była tylko raz ale nawet nie w domu, przyniosła kości dla naszego psa ( bo ich nie je ) no i poszła, uf nie wiecie jaka o ulga 🙂))

no widzisz 🙂 super 🙂

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
midorada napisał(a):

+ bita śmietana 🙂

i posypka czekoladowa 🙂

• Mamusia
kozinka napisał(a):
emi-rose napisał(a):
kozinka napisał(a):
emi-rose napisał(a):
kozinka napisał(a):
emi-rose napisał(a):

ja z kumpelą z ławki z liceum mamy dzieci w jednym wieku,była też w ciąży na czerwiec jak my ale w 5 mies poroniła 😞 tyle,że ona mieszka pod granica ze slowacją,na oko jakieś 60km ode mnie 😞

To straszne poronic w tak zaawansowanej ciązy takie rzeczy nie powinny się zdarzać 😞

• Mamusia
kozinka napisał(a):
emi-rose napisał(a):
kozinka napisał(a):

no widzisz 🙂 super 🙂

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
midorada napisał(a):
Emi a co to za historia bo nie jestem wtajemniczona... Sasiadka Cie nachodzila? 😲

A dokładnie ma 13 lat. przychodziła codziennie!!! Nawet jak miałam gości, grila itp., nie odbierałam tel czasem bramki nie otwierałam ale nic nie pomagało ona dalej natarczywa, mówie ze zaraz gosci mam np. a ona nic iedzi dalej goscie przysz;li ona siedzi, wracam z kąs butów nie zdąże sciągnąć ona już jest u mnie, no i nie umiałam sobie z tym poradzić, a strasznie meczące i denaerwujące to było, dodatkowo 100 tys pytan o wszystko a czemu to tak a nie tak itp itd

• Mamusia
EMI CIESZE SIE ZE SIE UDALO Z TA MALOLATA!

A JA WAM ZARAZ COS ZROBIE, NAJPIERW ZJADLAM 4 TOSTY Z SEREM, SALAMI I POMIDORKIEM, DO TEGO HERBATKA, TERAZ GRUSZKE I CHYBA SOBIE ZROBIE TA SALATYKE BO MI ZROBILYSCIE SMAKA ALE NIE MAM BITEJ SMIETANY 🤢 JAKOS PRZEZYJE 😁

• Mamusia
kozinka napisał(a):
lecę laski do łóżka bo zaczynam czuć co zjadłam 😁 😁 😁 i mam zamiar dojść do łóżka zanim sparaliżuje mnie przejedzenie i wyłoży na podłodze 😁 😁 😁
miłej nocki 😘

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Emi dobrze ,że małolata odpuściła brawo dla męża ;D stanął na wysokości zadania 😁

Ania ładny mix sobie zrobiłaś ;D oby noc była przespana 😁 ja zapewne siedziałabym na kibelku po takim mixie 😁

ja dzisiaj w ciągu dnia zjadłam tylko dwie bułki... brak apetytu mam nadzieje ,że Adaśko wybaczy 😞

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
No ja zawsze z kolezankami do baru tak jakis pokaz czy zabawa no i drinkowanie, w tym roku z kumpela obydwie w ciazy i takie swietowanie odpada pomyslu nie ma 🤢

hehehe to teraz oby dwie przy bezalkoholowym musicie posiedziec 🙂 🙂
zapomniałam że dziś żałoba i majewskiego nie będzie więc też się kładę do wyrka

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
midorada napisał(a):
Emi a co to za historia bo nie jestem wtajemniczona... Sasiadka Cie nachodzila? 😲

A dokładnie ma 13 lat. przychodziła codziennie!!! Nawet jak miałam gości, grila itp., nie odbierałam tel czasem bramki nie otwierałam ale nic nie pomagało ona dalej natarczywa, mówie ze zaraz gosci mam np. a ona nic iedzi dalej goscie przysz;li ona siedzi, wracam z kąs butów nie zdąże sciągnąć ona już jest u mnie, no i nie umiałam sobie z tym poradzić, a strasznie meczące i denaerwujące to było, dodatkowo 100 tys pytan o wszystko a czemu to tak a nie tak itp itd

o matko to faktycznie można się wykończyć....
ale mi smaka dziewczyny zwłaszcza tą bita śmietaną narobiłyście 😉
Kozinka dokładnie jak przyjdzie lato i będziesz z wózeczkiem pomykać to na pewno kogoś poznasz 🙂 z moją koleżanką rodziłyśmy razem (tam się poznałyśmy) i ona niestety się wyprowadziła do Warszawy a tak to miałam kogoś z dzieckiem w tym wieku...a tak to się towarzystwo porozjeżdżało za granicę i nie wiele koleżanek zostało. ale też liczę na spacerki 🙂