Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Kocik napisał(a):
Emi pytałam jakie kolorki wybrałaś.
Maja ja też czekam na przepis na życie i Kubę 🙂

Skończyło się w końcu na bieli z kremem, jeszcze może cos czerwonego dokupie ale dzis nic nie znalazłam fajnego

teraz na pewno na wiosnę rzucą pełno nowości to będziesz miała w czym wybierać 😉

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Hmmm... ogolnie jest to preparat dzialajacy przeciwko grzybom, wirusom i bakteriom wieec nie ma typowej specyfikacji zeby przyspieszac gojenie, ale zapobiega infekcjom...

dzieki 🙂 jeszcze raz w sumie z tym pepkiem miałm własnie duzy dylemat co stosowac a dzięki Tobie już nie mam 🙂 spisałam wszystkie nazwy na kartke i musze sie zaopattrzyc

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Kocik napisał(a):
emi-rose napisał(a):
Widać że Na Wspólnej się zaczeło hehe 🙂

ja nie oglądam tylko pytam młodego na jutrzejszy spr 🙂 więc zerkam tu jednym okiem 😉 bo chce się wyrobić na 21.30 ;D

A z czego sprawdzian? Może z angielskiego? 🙂

nie, z angola był w zeszłym tyg i się małpiszon opuścił bo przyniósł 4 😠 hihi
jutro z informatyki...masakra tych regułek się uczyć, co innego pokazać na kompie a co innego wykuć durną regułkę

• Mamusia
Kocik napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
Kocik napisał(a):
emi-rose napisał(a):

ja nie oglądam tylko pytam młodego na jutrzejszy spr 🙂 więc zerkam tu jednym okiem 😉 bo chce się wyrobić na 21.30 ;D

jutro z informatyki...masakra tych regułek się uczyć, co innego pokazać na kompie a co innego wykuć durną regułkę

Ja czytałam jakie dzieciaki mają regułki z informatyki.. współczucia. Mi moi uczniowie pokazywali i przezywali, że muszą to spamiętać.. masakra. Ale jak mus to mus. Trzymam kciuki 😘

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Kocik napisał(a):
Pszczelarka napisał(a):
Kocik napisał(a):
emi-rose napisał(a):

Ja czytałam jakie dzieciaki mają regułki z informatyki.. współczucia. Mi moi uczniowie pokazywali i przezywali, że muszą to spamiętać.. masakra. Ale jak mus to mus. Trzymam kciuki 😘

nie dziękuję w jego imieniu 🙂
fiu..skończyłam pytanie ale mnie zmęczył ;D ale na serial zdążę 🙂

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Z ta D roznie mowia, zalezy kiedy sie maluch urodzi, ja mlodej juz od maja czyli miala niecaly rok niepodawalam... bo witamina D sie wydziela poprzez dzialanie na skore promieni slonecznych i latem nie ma potrzeby jej podawac...

Ja tez podawalam tylko do skonczenia pezez Majki roczku i to tak jak nie zapomnialam, latem wogole.

Kurcze Kozinka do 3 latek chcesz dziecku podawac wit,. D? Pisze do 3 bo niektore dzieci koncza zabkowanie dopiero w tym czasie. Mojej brakuje jeszcze 2 zabkow do pelnegoi uzebienia i pierwsze slysze zeby tak dlugo ktops podawal ta witamine.

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Kocik napisał(a):
tak patrzę na Was dziewczynki takie z was lachony że brak słów i to bez wyjątku 😉 eh...młodość hihihi odezwała się babcia hihihi 😁 😁 😁

Kocik co Ty chcesz od sibie??? Przeciez z Ciebie tez niezła laska!!!

hahaha oj miła jesteś ale może w waszym wieku to tak 🙂
ale zobaczycie mnie jak się wezmę za siebie po porodzie 😉 hihhi przy najmniej plany mam ostre 😁

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
sandroos napisał(a):
Z ta D roznie mowia, zalezy kiedy sie maluch urodzi, ja mlodej juz od maja czyli miala niecaly rok niepodawalam... bo witamina D sie wydziela poprzez dzialanie na skore promieni slonecznych i latem nie ma potrzeby jej podawac...

Ja tez podawalam tylko do skonczenia pezez Majki roczku i to tak jak nie zapomnialam, latem wogole.

Kurcze Kozinka do 3 latek chcesz dziecku podawac wit,. D? Pisze do 3 bo niektore dzieci koncza zabkowanie dopiero w tym czasie. Mojej brakuje jeszcze 2 zabkow do pelnegoi uzebienia i pierwsze slysze zeby tak dlugo ktops podawal ta witamine.

tyle,że moja nie ma 3 i 5 więc brakuje 8 zębów 😮 u Ciebie też inaczej,a u nas szaro,buro 😞 ja jak wyjdą trójki to odstawiam,bo wiem jak moja siostra-ma 2,5 roku i 5 nie ma,więc czekam na te 3 tylko,bo na 5 to się naczekam i wtedy nie ma sensu podawać,ale trójki widzę,że nadchodzą 😁

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Kocik napisał(a):
tak patrzę na Was dziewczynki takie z was lachony że brak słów i to bez wyjątku 😉 eh...młodość hihihi odezwała się babcia hihihi 😁 😁 😁

dokładnie,laska z Ciebie,że hoho 🙂 i nawet nie widać,że starsza od nas jesteś 🙂

• Mamusia
Ja do pepuszka uzywalam spirytusu 70% a sb simplex doslownie uratowal mi zycie. Majka miala potworne kolki a po sabsie stopniowo sie zmiejszaly, mala po 5 minutach od podania leku uspokajala sie i zasypiala. Wiem ze moje kumpele korzystaly z espumisanu ale z marnym skutkiem.

Kocik ja chyba Ciebie nie mam na fb https://www.facebook.com/profile.php?id=1659349350

• Mamusia
kozinka napisał(a):
emi-rose napisał(a):
Kocik napisał(a):

haha ale kochane jesteście 😉
hihi to mnie pocieszyłaś że mogę udawać 2 z przodu 🙂 hihi choć na tyle się właśnie czuję jakbym nadal na studiach była 😉

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Ja do pepuszka uzywalam spirytusu 70% a sb simplex doslownie uratowal mi zycie. Majka miala potworne kolki a po sabsie stopniowo sie zmiejszaly, mala po 5 minutach od podania leku uspokajala sie i zasypiala. Wiem ze moje kumpele korzystaly z espumisanu ale z marnym skutkiem.

Kocik ja chyba Ciebie nie mam na fb https://www.facebook.com/profile.php?id=1659349350

no nie 🙂 ale już wysłałam zaproszenie 😉

• Mamusia
Kocik napisał(a):
kozinka napisał(a):
emi-rose napisał(a):
Kocik napisał(a):

haha ale kochane jesteście 😉
hihi to mnie pocieszyłaś że mogę udawać 2 z przodu 🙂 hihi choć na tyle się właśnie czuję jakbym nadal na studiach była 😉

Kocik ja z czystym sumieniem dałabym Ci tak 28