Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Kocik tak myslalam, ze to ty jak spojrzalam na grupe 🤪

Ktora z was to Weronika Czerwińska i Katarzyna Gibek bo jakos nie moge skojarzyc z nikami z brzuszka??

no właśnie to samo chciałam spytać 🙂 katarzyna to chyba katia, tak mi się wydaje 🙂

• Mamusia
Kocik napisał(a):
Wiolka napisał(a):

Ktora z was to Weronika Czerwińska i Katarzyna Gibek bo jakos nie moge skojarzyc z nikami z brzuszka??

no właśnie to samo chciałam spytać 🙂 katarzyna to chyba katia, tak mi się wydaje 🙂

nie 🙂 Katia to Kasia ale ma inaczej na nazwisko,nie będę tu rzucać jej nazwiskiem,jak będzie chciała to sama napisze 🙂 powiem tylko,że Katia na fb ma zdjęcie w różowej bluzce na zielonym tle 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Kocik napisał(a):
Wiolka napisał(a):

Nie Katia ma inaczej nazwisko

• Mamusia
kozinka napisał(a):
Kocik napisał(a):
Wiolka napisał(a):

nie 🙂 Katia to Kasia ale ma inaczej na nazwisko,nie będę tu rzucać jej nazwiskiem,jak będzie chciała to sama napisze 🙂 powiem tylko,że Katia na fb ma zdjęcie w różowej bluzce na zielonym tle 🙂 🙂 🙂

oki no właśnie niech się sama wypowie 😉
o matko zaraz mój przepis na życie 😉 kurcze i burczy w brzucholu...znowu 😁 😁 😁

• Mamusia
Wiolka napisał(a):

Weronika Czerwinska to Verandzia 🙂 rzadko się tu udziela niestety..

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
kozinka napisał(a):
Tysia napewno wie,która to weronika 🙂 bo obie są w 30 tygodniu,więc podejrzewam,że majówka 🙂

Ja tez Majówka i nie wiem która to Weronika 🤢

a verandzia? mi by to pasowało do niej,ale nie wiem 🙂

• Mamusia
ale się jakoś dziwnie czuję- mam coś jakby zgagę,nie jadłam dawno nic już,zresztą dzisiaj sensownego to tylko jadłam ten krem brokułowy 🥴 żadnych kanapek,nic 😮 czuję się jakbym jadła non stop i uczucie przejedzenie i jakieś nudności 😮 do tego bolą mnie żebra,bo mała po nich kopie a rusza się non stop,brakuje mi tchu bo czuję jakiś dziwny ucisk 😮 w dodatku nie mogę usiąść bo żebra włażą mi w brzuch i boli i jak siedzieć to tylko na półleżąco,żeby zwolnić troszkę ciążaru 😮 mam nadzieję,że to tylko tak dzisiaj,a nie że do końca bo się zginać dzisiaj nie mogę 😮 😮

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Ania a mnie tak pępek dzisiaj ciągnie ,że heeeeeeeeej 😮 😮 no i czuje ,że mam coraz cięższy brzuch mam problem ,żeby skarpetki załozyć 😮

dobranoc Aga 😘 do jutra ☺️

ale ja centralni chodzę wygięta w tył dzisiaj,bo jakby mi żebra wrosły w brzuch,zresztą takie dziury tam mam i brzuch spod żeber się wyciska 😮 przy Klaudii tak miałam ale nie żeby oddech zabierało i żeby tak bolało 😮 przecież to dopiero 7 miesiąc a gdzie tam do końca 😮 mi nie żeby brzuch ciążył,po prostu mam uczucie że żebra go blokuja a on rośnie i rośnie i mi aż słabo z tego ścisku 😮 może temu,że się Karola tak ułożyła dzisiaj,ale boję się pomyśleć co będzie jak po prostu brzuch przerasta możliwości a rośnie dalej 😮

• Mamusia
Hej widze ze "ciezarowki " na FB sie Wam podobaja. 🙂 Ja w sumie tez chcialam by byla to tylko nasza grupa, ale co mialam powidziec... Chcialam byscie czuly sie dobrze i dlatego nie protestowalam na zaprasanie znajomych. Ale bedzie dobrze 😁
Chwilke mnie nie bylo a juz tyle napisalyscie. 🤪 🤪 Ja jeszcze chce skonczyc prasowanie, wiec wy dziewczyny ogladajcie seriale a ja smigam do moich przyjaciol deski do prasowania i zelazka 😁